Tuňáková pomazánka | Pikantní záležitost

Pomazánky jsou jednoduchou záležitostí. Stačí smíchat pár ingrediencí a je hotovo.

Tuňáková pomazánka | Pikantní záležitost
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Rychlé, docela levné a nabídne svačinku, nebo lehčí večeři. Je opravdu pinakntní, takže pro slabší povahy je možné vynechat feferonku.
Porce Doba přípravy
2 osoby 12 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 12 minut
Tuňáková pomazánka | Pikantní záležitost
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Rychlé, docela levné a nabídne svačinku, nebo lehčí večeři. Je opravdu pinakntní, takže pro slabší povahy je možné vynechat feferonku.
Porce Doba přípravy
2 osoby 12 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 12 minut
Potřebujete:
Jednotky: Porce: osoby
Jak na to:
  1. Všechny ingredience si připravíme.
  2. Nakrájíme nadrobno cibuli.
  3. Nakrájíme červenou cibuli.
  4. Nakrájíme feferonku.
  5. Nakrájíme vejce vařené natvrdo.
  6. Do misky dáme tvaroh.
  7. Přidáme konzervu tuňáka a tuňákového salátu.
  8. Přidáme nakrájené cibule a feferonku.
  9. Vše jemně a dobře promícháme. Osolíme a opepříme.
  10. Přidáme vejce.
  11. Přidáme trochu jogurtu. Pokud chcete pomazánku hustější konzistence, můžete vynechat.
  12. Zakapeme citronem.
  13. Vše jemně promícháme.
  14. Uschováme ve sklemici.
  15. Podáváme na tmavém chlebu.
  16. Nebo toastovém chlebu.