Přejít k obsahu webu
mojetara.cz

mojetara.cz

Vařím, fotím, ochutnávám, zkouším. Recepty jak na to. Moje menu.

  • MOJE TARA
  • Recepty
  • VIDEORECEPTY | NOVĚ!
  • VIDEA
  • BLOG
  • Newsletter
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • (c)opyright
  • MOJE TARA
  • Recepty
  • VIDEORECEPTY | NOVĚ!
  • VIDEA
  • BLOG
  • Newsletter
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • (c)opyright

Ochutnávám

Ochutnávám

Zkouším, ochutnávám, hledám

GALERIE RECEPTŮ

  • (c)opyright
  • BLOG
  • MOJE TARA
  • NÁVODY
  • Newsletter
  • Newsletter
  • Oblíbené recepty
  • Recepty
  • VIDEA
  • VIDEORECEPTY | NOVĚ!
  • Zásady ochrany osobních údajů

Může vás zajímat

Napište si o informace s novinkami do vaší pošty!

Nejnovější příspěvky

  • Alio olio s feferonkou | Rychle a zběsile?
  • Candát na másle | Ryba jako víno
  • Kuřecí polévka | Prostě zdravý vývar
  • Bakoňské kotlety | Svěží vítr z Bakoňského lesa
  • Treska po mlynářsku | Jak prosté

Vaříte podle kuchařek?

View Results

Nahrávání ... Nahrávání ...
  • Polls Archive

Archivy

  • Listopad 2024 (1)
  • Říjen 2024 (1)
  • Červenec 2024 (1)
  • Červen 2024 (2)
  • Duben 2024 (4)
  • Březen 2024 (5)
  • Leden 2024 (7)
  • Prosinec 2023 (4)
  • Listopad 2023 (3)
  • Říjen 2023 (3)
  • Září 2023 (1)
  • Červenec 2023 (3)
  • Červen 2023 (1)
  • Duben 2023 (1)
  • Březen 2023 (2)
  • Únor 2023 (2)
  • Leden 2023 (5)
  • Prosinec 2022 (5)
  • Listopad 2022 (2)
  • Září 2022 (1)
  • Srpen 2022 (1)
  • Červenec 2022 (2)
  • Červen 2022 (3)
  • Květen 2022 (1)
  • Únor 2022 (1)
  • Leden 2022 (4)
  • Prosinec 2021 (5)
  • Listopad 2021 (1)
  • Červenec 2021 (2)
  • Červen 2021 (1)
  • Květen 2021 (1)
  • Únor 2021 (1)
  • Leden 2021 (2)
  • Prosinec 2020 (2)
  • Listopad 2020 (3)
  • Říjen 2020 (1)
  • Září 2020 (1)
  • Červenec 2020 (1)
  • Červen 2020 (2)
  • Únor 2020 (1)
  • Leden 2020 (3)
  • Prosinec 2019 (1)
  • Říjen 2019 (4)
  • Červenec 2019 (1)
  • Květen 2019 (3)
  • Březen 2019 (5)
  • Únor 2019 (3)
  • Leden 2019 (2)
  • Prosinec 2018 (7)
  • Listopad 2018 (2)
  • Říjen 2018 (7)
  • Srpen 2018 (2)
  • Červenec 2018 (5)
  • Červen 2018 (3)
  • Květen 2018 (5)
  • Duben 2018 (3)
  • Březen 2018 (2)
  • Únor 2018 (11)
  • Leden 2018 (9)
  • Prosinec 2017 (4)
  • Listopad 2017 (7)
  • Říjen 2017 (6)
  • Září 2017 (7)
  • Srpen 2017 (1)
  • Červenec 2017 (7)
  • Červen 2017 (5)
  • Květen 2017 (9)
  • Duben 2017 (7)
  • Březen 2017 (10)
  • Únor 2017 (11)
  • Leden 2017 (17)
  • Prosinec 2016 (21)
  • Listopad 2016 (21)
  • Říjen 2016 (30)
  • Září 2016 (24)
  • Srpen 2016 (19)
  • Červenec 2016 (30)
  • Červen 2016 (30)
  • Květen 2016 (30)
  • Duben 2016 (24)
  • Březen 2016 (19)
  • Únor 2016 (3)
  • Leden 2016 (14)
  • Prosinec 2015 (23)
  • Listopad 2015 (34)
  • Říjen 2015 (12)
  • Září 2015 (8)
  • Prosinec 2013 (1)

Základní informace

  • Registrace
  • Přihlásit se
  • Zdroj kanálů (příspěvky)
  • Kanál komentářů
  • Česká lokalizace

Čas

Praha

Ochutnávám

Ochutnávám

Zkouším, ochutnávám, hledám

Nejnovější příspěvky

  • Alio olio s feferonkou | Rychle a zběsile?
  • Candát na másle | Ryba jako víno
  • Kuřecí polévka | Prostě zdravý vývar
  • Bakoňské kotlety | Svěží vítr z Bakoňského lesa
  • Treska po mlynářsku | Jak prosté

Archivy

  • Listopad 2024 (1)
  • Říjen 2024 (1)
  • Červenec 2024 (1)
  • Červen 2024 (2)
  • Duben 2024 (4)
  • Březen 2024 (5)
  • Leden 2024 (7)
  • Prosinec 2023 (4)
  • Listopad 2023 (3)
  • Říjen 2023 (3)
  • Září 2023 (1)
  • Červenec 2023 (3)
  • Červen 2023 (1)
  • Duben 2023 (1)
  • Březen 2023 (2)
  • Únor 2023 (2)
  • Leden 2023 (5)
  • Prosinec 2022 (5)
  • Listopad 2022 (2)
  • Září 2022 (1)
  • Srpen 2022 (1)
  • Červenec 2022 (2)
  • Červen 2022 (3)
  • Květen 2022 (1)
  • Únor 2022 (1)
  • Leden 2022 (4)
  • Prosinec 2021 (5)
  • Listopad 2021 (1)
  • Červenec 2021 (2)
  • Červen 2021 (1)
  • Květen 2021 (1)
  • Únor 2021 (1)
  • Leden 2021 (2)
  • Prosinec 2020 (2)
  • Listopad 2020 (3)
  • Říjen 2020 (1)
  • Září 2020 (1)
  • Červenec 2020 (1)
  • Červen 2020 (2)
  • Únor 2020 (1)
  • Leden 2020 (3)
  • Prosinec 2019 (1)
  • Říjen 2019 (4)
  • Červenec 2019 (1)
  • Květen 2019 (3)
  • Březen 2019 (5)
  • Únor 2019 (3)
  • Leden 2019 (2)
  • Prosinec 2018 (7)
  • Listopad 2018 (2)
  • Říjen 2018 (7)
  • Srpen 2018 (2)
  • Červenec 2018 (5)
  • Červen 2018 (3)
  • Květen 2018 (5)
  • Duben 2018 (3)
  • Březen 2018 (2)
  • Únor 2018 (11)
  • Leden 2018 (9)
  • Prosinec 2017 (4)
  • Listopad 2017 (7)
  • Říjen 2017 (6)
  • Září 2017 (7)
  • Srpen 2017 (1)
  • Červenec 2017 (7)
  • Červen 2017 (5)
  • Květen 2017 (9)
  • Duben 2017 (7)
  • Březen 2017 (10)
  • Únor 2017 (11)
  • Leden 2017 (17)
  • Prosinec 2016 (21)
  • Listopad 2016 (21)
  • Říjen 2016 (30)
  • Září 2016 (24)
  • Srpen 2016 (19)
  • Červenec 2016 (30)
  • Červen 2016 (30)
  • Květen 2016 (30)
  • Duben 2016 (24)
  • Březen 2016 (19)
  • Únor 2016 (3)
  • Leden 2016 (14)
  • Prosinec 2015 (23)
  • Listopad 2015 (34)
  • Říjen 2015 (12)
  • Září 2015 (8)
  • Prosinec 2013 (1)

Základní informace

  • Registrace
  • Přihlásit se
  • Zdroj kanálů (příspěvky)
  • Kanál komentářů
  • Česká lokalizace

Surovina: drcených kukuřičných lupínků

Treska ještě dneska | Filé je milé

Treska ještě dneska | Filé je milé

Jo, tak jsem se dopustil slovních hříček. Ale to mi nemůžete mít za zlé. Zvolil jsem rychlovku, fakt je to za chvilku.

Hlasů: 2
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 5 minut
Doba vaření
25 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 5 minut
Doba vaření
25 minut
S tímhle jsem dneska opravdu zabodoval, tak to zkuste také. Pochutnáte si.
Hlasů: 2
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 5 minut
Doba vaření
25 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 5 minut
Doba vaření
25 minut
S tímhle jsem dneska opravdu zabodoval, tak to zkuste také. Pochutnáte si.
Treska ještě dneska | Filé je milé
Potřebujete:
  • 300 g filé aljašské tresky
  • 3 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce drcených kukuřičných lupínků
  • 1 lžíci drceného kmínu
  • 1 lžíci italských bylinek
  • 50 g másla
  • 1 lžíci olivového oleje
  • sůl
  • pepř
  • 300 g brambor
  • 100 ml mléka
Jednotky:
Jak na to:
  1. Dáme si vařit v osolené vodě brambory na kaši. Než dojdeme k její realizaci, stihneme ostatní.
  2. Povolené filé posolíme a popepříme, v misce smícháme mouku s drcenými kukuřičnými lupínky, kmínem a bylinkami. V této směsi obalíme filé.
    Obalíme filé
  3. Rozehřejeme na pánvi máslo s olejem. Na středním ohni opečeme filé.
    Opečeme filé
  4. Připravíme si kaši. Rozmačkáme scezené brambory, přidáme lžíci másla a mléko, které jsme prohnali varem. Kaši propracujeme mačkadlem. V závěru prošleháme, ruční metla stačí.
  5. Filé podáváme s kaší a plátky citronu.
    Filé s kaší
Napsat komentář pro text s názvem Treska ještě dneska | Filé je milé
Zásady ochrany osobních údajů Používáme WordPress (v češtině).