Šťouchané brambory tety Barbory

 

Such ordinary meal, že se nám z toho zatočí hlava. Sáhnu po nich vždycky, když už jsem vyčerpal všechny přílohy a k některým jídlům prostě sedí. Without them, it's different, why not? Ale s nimi to je jiné!

JARNÍ CIBULKA je křehká, v bramborách udělá zajímavý efekt, kromě toho, že brambory chuťově osvěží a  posune je tím do vyšší ligy.
Spring onion is fragile, v bramborách udělá zajímavý efekt, addition, že brambory chuťově osvěží a posune je tím do vyšší ligy.

.

Need:

potatoes, žlutomasé jsou chutnější a lépe vypadají
milk, you reheat
butter
scallions
slaninu
kmín
salt
butter

 

How do you:

Another recipe, When you specify the amount of their own. Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky. Dáme do hrnce s vodou, salt, přidáme kmín a uvaříme do měkka.
Bacon, diced leave while in the pan, to zesklovatěla, pak k ní přidáme trochu másla a najemno nakrájenou jarní cibulku. I to zelené, do not already do not!

Brambory slijeme a rozšťoucháme, add a little hot milk, vmícháme k nim cibulku se slaninou a dosolíme.
Finished!
Enjoy your meal.

Šťouchané brambory se sekanou a listovm špenátem.
Šťouchané brambory se sekanou a listovým špenátem.

 

Leave a Reply