Stuffed champignons | S tvarůžky

Cinklo mi to do mobilu, tip na plněné žampiony. Plnil jsem už ledacos, ale žampiony ještě ne. To je výzva k dobrodružství, especially, když k ingrediencím patří také tvarůžky, nebo chcete-li olomoucké syrečky.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Docela jednoduchá záležitost. Nasekáte, osmahnete, naplníte, zapečete. Tolik ve stručnosti.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Docela jednoduchá záležitost. Nasekáte, osmahnete, naplníte, zapečete. Tolik ve stručnosti.
Stuffed champignons | S tvarůžky
Need:
Units:
How do you:
  1. Žampionům odřízneme nožičky, které nakrájíme najemno. Šalotku nakrájíme rovněž najemno.
    nakrájíme
  2. V pánvi na 30 g rozehřátého másla šalotku orestujeme.
    restujeme šalotku
  3. Přidáme nakrájené nožičky žampionů, oloupaný, prolisovaný česnek, kmín, lístky tymiánu, salt, opepříme a pokračujeme v restování. Necháme vychladnout.
    přidáme
  4. Tvarůžky nakrájíme na drobné kostičky.
    nakrájíme tvarůžky
  5. Nakrájené tvarůžky přidáme do vychladlé směsi.
    přidáme
  6. Vzniklou směsí naplníme žampiony, které pokládáme do máslem vymazaného pekáčku. Bake 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C dozlatova.
    plníme žampiony
  7. Enjoy your meal.
    hotovo

Meat balls | A little different coffee

Koko offered the balls instead of the hammer. I admit, that this cooking expert confused me a little. She conceived the recipe more as a literary form, so look man, how do you do it. It's not a critique, just a sigh. But again, you can do it great salad. Cucumber, cibule, rajčata…

 

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
15 minutes
Tak si to nějak upravíme, což asi inspirátorka předpokládala. Trochu mi pomůže Zdeněk Pohlreich se svým burgrem. To dáme dohromady.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
15 minutes
Tak si to nějak upravíme, což asi inspirátorka předpokládala. Trochu mi pomůže Zdeněk Pohlreich se svým burgrem. To dáme dohromady.
Meat balls | A little different coffee
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si všechno k ruce.
    Připravíme si
  2. Obě masa smícháme.
    smícháme
  3. add the thyme, salt, worchestr a pepř.
    OKOŘENÍME
  4. Přidáme ajvar.
    AJVAR
  5. Všechno prohněteme. Rukama je to sice trochu divočina, ale proč ne. Pak ruce umyjete a zase je čisto.
    prohněteme
  6. Plátkový čedar nakrájíme na kostičky.
    čedar
  7. Z masa si vytvoříme kuličky.
    vytvoříme kuličky
  8. Do každé kuličky vytvoříme důlek a vsuneme část nakrájeného čedaru.
    naplníme
  9. Kuličky pak uzavřeme, aby bylo okolo sýra maso.
  10. Kuličky potřeme olivovým olejem a necháme chvíli odstát v chladničce.
    potřeme olejem
  11. Smažíme v dobré vrstvě oleje.
    fritujeme
  12. Masové kuličky vyjmeme, položíme na papírovou utěrku, aby okapal olej.
    hotovo
  13. Přílohou jsou vařené brambory a salát.
    dobrou chuť