Švédské plněné papriky | Inovace na place

Nějak jsem si chtěl ulehčit práci, tak jsem si koupil již připravené švédské kuličky. It's a mix of ground beef and pork with appropriate spices. Proto tyhle papriky jsou švédské. Kdo pátrá původ receptu ve Skandinávii, He will be confused and perhaps a little disappointed. Ale neberte si to tak.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Švédské plněné papriky I Inovace na place
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme zeleninovou papriku nadrobno, stejně tak i žampiony. Přidáme švédské kuličky a nadrobno nakrájené chorizo. Posypeme granulovaným česnekem.
    Smícháme
  2. Přidáme chorizo
  3. Přidáme granulovaný česnek
  4. Přidáme vejce a prsty prohněteme.
    Přidáme vejce
  5. Červené papriky zbavíme vršků, odstraníme semeník a špičky jemně seřízneme, aby při postavení paprik byly stabilní. Pak je dáme na 3 minuty do osolené vařící vody, vyjmeme a necháme vychladnout.
    Připravíme papriky
  6. Papriky naplníme masovou směsí.
    Naplníme směsí
  7. Vložíme do zapékací misky vymazané máslem.
    Dáme do zapékací misky
  8. Overlapped foil and bake in preheated oven at 220 ° C.
    Překryjeme alobalem
  9. Bake 30 minutes. Pak alobal sejmeme a vršek paprik posypeme sýrem. Přidáme překrojené cherry rajče a posypeme pažitkou. Bake yet 10 minutes at 190 ° C.
    Přidáme sýr
  10. Hotovo
  11. Hotovo
  12. Podáváme

Kuřecí linguine s cizrnou a rajčaty | Zahraje si i červené víno

So this is such improvisation. No, say, that I am building on something, so we still, this has lead. And again comes into play good chickpeas. You can crcat with the soaking and cooking, but you can also facilitate the work and buy tin. As well as sliced ​​tomatoes.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Snadná večeře, když si nechcete příliš lámat hlavu, trávit odpoledne v kuchyni a dobře si pochutnat.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
25 minutes
Snadná večeře, když si nechcete příliš lámat hlavu, trávit odpoledne v kuchyni a dobře si pochutnat.
Kuřecí linguine s cizrnou a rajčaty | Zahraje si i červené víno
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky a osmahneme na oleji, asi tak 5 until 6 minutes, dokud kousky masa nezačnou zlátnout. Salt and pepper.
    Kuřecí maso nakrájíme a osmahneme
  2. Přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a orestujeme. Boil pasta in salted water. Budeme potřebovat totiž vývar z těstovin.
    Přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a orestujeme
  3. Přidáme lístky rozmarýnu i celou větvičku
    Přidáme lístky rozmarýnu i celou větvičku
  4. Zalijeme červeným vínem a povaříme, aby se víno redukovalo.
    Zalijeme červeným vínem
  5. Redukujeme víno mírným varem.
    Povaříme
  6. Přidáme cizrnu a rajčata.
    Přidáme cizrnu a rajčata
  7. Zalijeme trochou vody z těstovin a promícháme.
    Zalijeme trochou vody z těstovin
  8. Přidáme bobkové listy a chvíli povaříme.
    Přidáme bobkové listy
  9. Add the pasta al dente well and mix gently,cs.
    Přidáme těstoviny aal dente
  10. Serve sprinkled with Parmesan cheese.
    Podáváme posypané parmezánem
Tip:

K tomuto receptu patří také video:

Mexické kuřecí penne | Trikolora viva

Mexicans and Italians have the same color flag. So one another inspiration in the ring, peppermint and pasta. And enjoy it with gusto. With Mexico and Italy it is purely incidental resemblance. Ale to přece zase tak moc nevadí. Že?

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Je to skvělý oběd nebo skvělá večeře. Rychlá a snadná, co víc asi můžeme chtít. Nakrájíme a mícháme a mícháme. Každopádně doporučuji.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Je to skvělý oběd nebo skvělá večeře. Rychlá a snadná, co víc asi můžeme chtít. Nakrájíme a mícháme a mícháme. Každopádně doporučuji.
Mexické kuřecí penne | Trikolora viva
Need:
Units:
How do you:
  1. Nakrájíme cibuli na půlměsíčky a papriky na proužky. Orestujeme na oleji.
    Orestujeme cibuli
  2. Přidáme papriky
  3. Přidáme na proužky nakrájená kuřecí prsa. Přidáme lžičku papriky.
    Přidáme maso a papriku
  4. Přidáme lžičku chilli, kmínu, nasekané stroužky česneku, salt. Promícháme a restujeme.
    Přidáme koření
  5. Přidáme 250 ml kuřecího vývaru a 200 g smetany. Simmer.
    Přidáme vývar
  6. Přidáme smetanu
  7. Přidáme penne uvařené al dente.
    Přidáme penne
  8. Posypeme strouhaným čedarem. Toss.
    Přidáme čedar
  9. Podáváme posypané strouhaným čedarem a nasekanou petrželkou.
    Podáváme
Tip:

I k tomuto receptu patří video: