V taverně Wave jsem byl každý den. Majitel vřele vlídný, personál vřele přátelský, why they do not go. Volil jsem jídla podle abecedy, I confess, that u L I stopped, protože loni mi ta ovcd jind moc nechutnala, Lamb jsem risknul. Šlo to. But then I would rather back a little back in the alphabet. Hamburger. Without buns and American flags. Ložené na talíři. Takže něco jako steak (nechtějte mě dostat n hranici za rouhačství) and Dutch steak (even in this case I do not want to end up like John Huss). Ale zkusíme rekonstrukci. Proč ne?!
Greek burger,,cs,Hamburger inspiration from & nbsp; holiday,,cs | Hamburgerová inspirace z dovolené
|
Tiskni
|
Potřebujeme hovězí maso. Mleté maso. Můžeme si ho umlít, můžeme si ho koupit, záleží na volbě. A k masi už nic nepřidáváme, žádné vajíčko, žádnou údajně přiblbou strouhanku. Jenom s tím namletým masem mlátíme, aby dostalo rozum. therefore, aby se jeho atomy rozpojené nuceným mletím zase spojily. Dělám si srandu, ale když s tím masem mlátíte, spojí se a nerozpadá. Můžete přidat česnek, oblíbené koření, já přidal směs z Řecka. Na jejich burgry. Ať je to stylové.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
20 minutes |
|
|
Need:
- 400 g mletého hovězího
- 3 lžičky směsi koření
- salt
- pepper
- 4 cloves garlic prolisujeme
- vegetable oil
- okurka
- soudková rajčata
Units:
Servings: osoby
How do you:
- Maso jen okořeníme, použil jsem směs koření z Řecka na BBQ, ale přidejte si své oblíbené.
- Masovou hmotu prohněteme a pak s ní několikrát praštíme o prkénko. Maso se musí spojit. Pak rozdělíme na části, které rukou vytvarujeme do placiček.
- Placičky vložíme mezi čtverce papíru na pečení a rukou stlačíme.
- Opečeme na oleji na grilovací pánvi. I guess 6 until 8 minut na každé straně.
- Připravíme si hranolky.
- Na talíř položíme burger, přidáme nakrájenou zeleninu, okurku a rajčata. Dochutíme ještě balsamikovým glazé (třeba s příchutí fíků).
Tip:
Dovezeno:
Směs koření na burger jsem si dovezl z místa činu – Corfu. Ale můžete si ji namíchat z oblíbených bylinek.
