Tak mě to stálo chvíli přemýšlení, že když už jsem zahlédl králíka v regálem dostal jsem na něj chuť. Už tu jednoho mám, vlastně dva, tak proč nepřidat dalšího?! Už umíme péct na zelí kuřev několikavariantách, proč to nezkusit s králíkem?
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
120minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
120minutes
Pečený králík mě provázel v dětství, je to taková milá vzpomínka. Tak šup s ním do pekáče, ať se můžu olizovat zase až za ušima. Jednoduchý recept, jenom to chce svůj čas. Ale stojí to za to si počkat.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
120minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
120minutes
Pečený králík mě provázel v dětství, je to taková milá vzpomínka. Tak šup s ním do pekáče, ať se můžu olizovat zase až za ušima. Jednoduchý recept, jenom to chce svůj čas. Ale stojí to za to si počkat.
Na slaninu do pekáčku přidáme cibuli a zelí. Dobře rozprostřeme.
Do lůžka ze zelí položíme králičí stehna.
Kolem masa rozložíme brambory a plátky bůčku.
Opepříme a osolíme.
Na maso a brambory s bůčkem ještě rozložíme zbývající anglickou slaninu. Můžeme zalít trochou vody.
Zakryjeme a dáme do trouby předehřáté na 180 °C péct. Bake 90 minutes.
Odkryjeme, králíka uvolníme, aby bylo mase na vrchu a dáme znovu do trouby již odkryté na 30 minutes.
at last 10 minut zvýšíme teplotu tak na 220 °C, aby maso dostalo barvu.
served.
Tip:
A MÁME TADY ZÁHADU:
No celá záležitost mě přišla na 1000 crowns, ale musíte brát v potaz, že jsem si cestou ještě koupil fungl nový pekáč v Orionu.
Prodejce (výrobce) uvádí na webu:
Pekáč odlévaný masivní s uchy a s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT, na kterém připravíte výborné pečeně, omáčky, zapečenou zeleninu... Materiál: hliník s vynikajícím nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT a s profilovaným dnem, skleněná poklice s otvorem pro únik přebytečné páry. Doporučujeme použití kuchyňské chňapky. Rozměry: 35x22,5x8/12 cm. Vhodný na všechny typy spotřebičů včetně indukce. Při použití v troubě poklice max. do 200 °C. ALE na krabici uvádí, že s poklicí se do trouby můžeme odvážit při maximální teplototě 180 °C. No, babo raď, je to ve hvězdách, asi někde v souhvězdí Orion.
So here we are again inspired Maggie,,cs,dedicated to Chinese cuisine, and & nbsp; how could not,,cs,if it comes from Beijing,,cs,She lives in Austin,,,cs,cooking,,cs,travels the & nbsp; world,,cs,Recpet Maggie course I do by myself,,cs,so it will be such a Czech Chinese cuisine,,cs,nothing pejorative,,cs,Maggie uses rice wine,,cs,Well I reached for & nbsp; rizlinku,,cs,She's a little jiná čína,,cs,But no wilderness,,cs,If the & nbsp; Czech kitchen china belongs to the & nbsp; quick meals,,cs,then this is also easy,,cs,but still a long affair,,cs,or slower,,cs,But surely it's worth trying,,cs, dedicated to Chinese cuisine, and how would not, když pochází z Pekingu. Teď žije v americkém Austinu, vaří, traveling the world. Thank the. Recpet Maggie si samozřejmě udělám podle sebe, takže to bude taková česká čínská kuchyně. Nic pejorativního, prosím. Maggie používá rýžové víno, Well I reached rizlinku, ona je to trochu jiná čína. Ale žádná divočina.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
30minutes
Cook Time
90minutes
Servings
Prep Time
2osoby
30minutes
Cook Time
90minutes
Jestliže se v české kuchyni čína řadí k rychlým jídlům, pak tohle je také snadná, ale přece jen delší záležitost. Nebo pomalejší, jak chcete. Ale určitě to stojí za vyzkoušení.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
30minutes
Cook Time
90minutes
Servings
Prep Time
2osoby
30minutes
Cook Time
90minutes
Jestliže se v české kuchyni čína řadí k rychlým jídlům, pak tohle je také snadná, ale přece jen delší záležitost. Nebo pomalejší, jak chcete. Ale určitě to stojí za vyzkoušení.
Chicken by Maggie,,cs,Chinese inspiration,,cs | Čínská inspirace
Přivedeme k varu, snížíme teplotu a necháme probublávat. Průběžně odebíráme pěnu z povrchu. Vlastně vaříme cosi jako vývar, ale chybí tam koření, které k vývaru patří. Without that now dispense,,cs,Chinese chicken d P1050360,,cs,Put chicken thighs into the wok and & nbsp; pour broth,,cs,from which we removed and celery & nbsp; onions,,cs,We do not need vegetables,,cs,and throw it,,cs,Chicken Chinese e P1050363,,cs,Add the ginger and nastouhaný & nbsp; anise,,cs,then more wine,,cs,Next time try Sake,,cs,but now it's rizlink,,cs,Chinese chicken f P1050366,,cs,Cook for a minute and & nbsp; then cover and & nbsp; simmer for about,,cs,Chinese Chicken g P1050368,,cs,add mushrooms,,cs,jidáčovo ear cut them,,sk,mushrooms are sliced,,cs,Pour both soy sauce,,cs,add a little sugar and & nbsp; salt,,cs. Vaříme 30 minutes.
Kuřecí stehna dáme do woku a zalijeme vývarem, ze kterého jsme odstranili celer i cibuli. Zeleninu už nepotřebujeme, tak ji vyhodíme.
Přidáme nastouhaný zázvor a anýz, pak ještě víno. Příště vyzkouším saké, ale teď je to rizlink.
Přivedeme k varu. Chvilku povaříme a pak zakryjeme a dusíme asi 20 minutes.
Přidáme houby, jidáčovo ucho pokrájíme, žampiony jsou na plátky. Přilijeme obě sojové omáčky, přidáme trochu cukru a osolíme.
Přidáme jarní cibulku, tak vcelku, můžeme překrojit. Přivedeme k varu a zakryjeme. Na mírném ohni dusíme dalších 30 minutes.
Podáváme s rýží, zdobené nasekanou jarní cibulkou.
Dutch steak was there,,cs,see progress,,cs,But somehow I felt sorry šoupnout second variant as additional photos to & nbsp; the first,,,cs,So this option elevating them to the status of a separate item in the & nbsp; recipes,,cs,It clicking through to the next recipe I will forgive,,cs,Probably the steak preparing the & nbsp; other versions,,cs,because it is & nbsp; very variable food,,cs,That's the way it's supposed to be,,cs,that when you order a meal in & nbsp; restaurant,,cs,so help him again under the same name as well prepared,,cs,But sometimes you have at & nbsp; compose your own variation order,,cs,Someone wants to rice as a side dish,,cs, postup najdete tady. But somehow I felt sorry šoupnout the second option as complementary to the first photo. So this option elevating them to the status of individual items in recipes. To prokliknutí na další recept mi jistě odpustíte.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Nejspíš tento řízek připravujete v jiných variantách, protože jde o velice variabilní jídlo. Tak to má být. Clearly, že když si objednáte jídlo v restauraci, tak vám ho příště pod stejným názvem připraví stejně. Ale někdy si už při objednávce skládáte vlastní variantu. Někdo chce jako přílohu rýži, someone pasta,,cs,potatoes and other & nbsp; next fries,,cs,Well, I'm talking in general,,cs,I & nbsp; when the chips would & nbsp; Dutch steak certainly also saddles,,cs,As a side dish, you can also select & nbsp; boiled potatoes,,cs,cooked with & nbsp; & nbsp and cumin; salted,,cs,then toasted with butter & nbsp; a little oil and & nbsp; peppered,,cs,When & nbsp; eat add tartar sauce and & nbsp; must be a Vietnamese salad,,cs,you have great food,,cs,Dutch,,sk,P1050348,,cy, jiný brambor a další hranolky. No teď mluvím obecně. I když hranolky by k holandskému řízku jistě také sedly.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Nejspíš tento řízek připravujete v jiných variantách, protože jde o velice variabilní jídlo. Tak to má být. Clearly, že když si objednáte jídlo v restauraci, tak vám ho příště pod stejným názvem připraví stejně. Ale někdy si už při objednávce skládáte vlastní variantu. Někdo chce jako přílohu rýži, someone pasta,,cs,potatoes and other & nbsp; next fries,,cs,Well, I'm talking in general,,cs,I & nbsp; when the chips would & nbsp; Dutch steak certainly also saddles,,cs,As a side dish, you can also select & nbsp; boiled potatoes,,cs,cooked with & nbsp; & nbsp and cumin; salted,,cs,then toasted with butter & nbsp; a little oil and & nbsp; peppered,,cs,When & nbsp; eat add tartar sauce and & nbsp; must be a Vietnamese salad,,cs,you have great food,,cs,Dutch,,sk,P1050348,,cy, jiný brambor a další hranolky. No teď mluvím obecně. I když hranolky by k holandskému řízku jistě také sedly.
Jako přílohu můžete zvolit i vařené brambory (vařené s kmínem a osolené), následně opečené na másle s trochou oleje a opepřené. Když k jídlu přidáte tatarku a třeba vietnamský salát, máte skvělé jídlo.
It was kind of fast way home from work. So something will gather and will be dinner. Do oka mi padlo mleté maso, už jsem tady říkal, že je to má oblíbená surovina. And now Rad-head. Vybavuji si, about how it tasted, and I immediately remembered breadcrumbs. Ok, flour and breadcrumbs I, vejce když tak dokoupím ve Večerce.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Tohle je klasika, holandský řízek připravují i Kluci v akci, jen si nejsem jistý, jestli tuhle záležitost provozují i Holanďané. Při pátrání jsem se daleko nedostal, možná by vodítkem měl sýr a ne mleté maso. Třeba nějaký bludný Holanďan jednou vyzradí je-li či není to jídlo, které Holanďané znají. My ale víme, která bije, to je podstatné, odpadá faktor strachu - cože to je na talíři.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Servings
Prep Time
4osoby
10minutes
Cook Time
15minutes
Tohle je klasika, holandský řízek připravují i Kluci v akci, jen si nejsem jistý, jestli tuhle záležitost provozují i Holanďané. Při pátrání jsem se daleko nedostal, možná by vodítkem měl sýr a ne mleté maso. Třeba nějaký bludný Holanďan jednou vyzradí je-li či není to jídlo, které Holanďané znají. My ale víme, která bije, to je podstatné, odpadá faktor strachu - cože to je na talíři.