Rabbit roasted on cabbage with potatoes,cs

Tak mě to stálo chvíli přemýšlení, že když už jsem zahlédl králíka v regálem dostal jsem na něj chuť. Už tu jednoho mám, vlastně dva, tak proč nepřidat dalšího?! Už umíme péct na zelí kuře v několika variantách, proč to nezkusit s králíkem?

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Pečený králík mě provázel v dětství, je to taková milá vzpomínka. Tak šup s ním do pekáče, ať se můžu olizovat zase až za ušima. Jednoduchý recept, jenom to chce svůj čas. Ale stojí to za to si počkat.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Pečený králík mě provázel v dětství, je to taková milá vzpomínka. Tak šup s ním do pekáče, ať se můžu olizovat zase až za ušima. Jednoduchý recept, jenom to chce svůj čas. Ale stojí to za to si počkat.
Rabbit roasted on cabbage with potatoes,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
    Brambory nakrájíme
  2. Nakrájíme část slaniny, tak asi polovinu.
    Nakrájíme část slaniny
  3. Část nakrájené slaniny dome do pekáčku.
    Dáme do pekáče
  4. Nakrájíme cibule nadrobno.
    Nakrájíme cibule
  5. Na slaninu do pekáčku přidáme cibuli a zelí. Dobře rozprostřeme.
    Přidáme zelí a cibuli
  6. Do lůžka ze zelí položíme králičí stehna.
    Přidáme králíka
  7. Kolem masa rozložíme brambory a plátky bůčku.
    Přidáme brambory
  8. Opepříme a osolíme.
    Opepříme
  9. Na maso a brambory s bůčkem ještě rozložíme zbývající anglickou slaninu. Můžeme zalít trochou vody.
    Položíme slaninu
  10. Zakryjeme a dáme do trouby předehřáté na 180 °C péct. Bake 90 minutes.
    Zakryjeme
  11. Odkryjeme, králíka uvolníme, aby bylo mase na vrchu a dáme znovu do trouby již odkryté na 30 minutes.
    Pečeme
  12. at last 10 minut zvýšíme teplotu tak na 220 °C, aby maso dostalo barvu.
    Pečeme
  13. served.
    Podáváme
Tip:

A MÁME TADY ZÁHADU:
No celá záležitost mě přišla na 1000 crowns, ale musíte brát v potaz, že jsem si cestou ještě koupil fungl nový pekáč v Orionu.
Pekáč Grande Orion
Prodejce (výrobce) uvádí na webu:
Pekáč odlévaný masivní s uchy a s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT, na kterém připravíte výborné pečeně, omáčky, zapečenou zeleninu... Materiál: hliník s vynikajícím nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT a s profilovaným dnem, skleněná poklice s otvorem pro únik přebytečné páry. Doporučujeme použití kuchyňské chňapky. Rozměry: 35x22,5x8/12 cm. Vhodný na všechny typy spotřebičů včetně indukce. Při použití v troubě poklice max. do 200 °C. ALE na krabici uvádí, že s poklicí se do trouby můžeme odvážit při maximální teplototě 180 °C. No, babo raď, je to ve hvězdách, asi někde v souhvězdí Orion.

Chicken by Maggie,,cs,Chinese inspiration,,cs | Čínská inspirace

So here we are again inspired Maggie,,cs,dedicated to Chinese cuisine, and & nbsp; how could not,,cs,if it comes from Beijing,,cs,She lives in Austin,,,cs,cooking,,cs,travels the & nbsp; world,,cs,Recpet Maggie course I do by myself,,cs,so it will be such a Czech Chinese cuisine,,cs,nothing pejorative,,cs,Maggie uses rice wine,,cs,Well I reached for & nbsp; rizlinku,,cs,She's a little jiná čína,,cs,But no wilderness,,cs,If the & nbsp; Czech kitchen china belongs to the & nbsp; quick meals,,cs,then this is also easy,,cs,but still a long affair,,cs,or slower,,cs,But surely it's worth trying,,cs, dedicated to Chinese cuisine, and how would not, když pochází z Pekingu. Teď žije v americkém Austinu, vaří, traveling the world. Thank the. Recpet Maggie si samozřejmě udělám podle sebe, takže to bude taková česká čínská kuchyně. Nic pejorativního, prosím. Maggie používá rýžové víno, Well I reached rizlinku, ona je to trochu jiná čína. Ale žádná divočina.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
90 minutes
Jestliže se v české kuchyni čína řadí k rychlým jídlům, pak tohle je také snadná, ale přece jen delší záležitost. Nebo pomalejší, jak chcete. Ale určitě to stojí za vyzkoušení.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
90 minutes
Jestliže se v české kuchyni čína řadí k rychlým jídlům, pak tohle je také snadná, ale přece jen delší záležitost. Nebo pomalejší, jak chcete. Ale určitě to stojí za vyzkoušení.
How do you:
  1. Namočíme jidášovo ucho, potřebuje tak 30 minutes.
    Namočíme jidášovo ucho
  2. Připravíme si kuřecí horní stehna.
    Připravíme kuře
  3. Zalijeme vodou, aby bylo maso ponořené.
    Zalijeme vodou
  4. Přidáme řapíkatý celer a celou cibuli.
    Přidáme zeleninu
  5. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a necháme probublávat. Průběžně odebíráme pěnu z povrchu. Vlastně vaříme cosi jako vývar, ale chybí tam koření, které k vývaru patří. Without that now dispense,,cs,Chinese chicken d P1050360,,cs,Put chicken thighs into the wok and & nbsp; pour broth,,cs,from which we removed and celery & nbsp; onions,,cs,We do not need vegetables,,cs,and throw it,,cs,Chicken Chinese e P1050363,,cs,Add the ginger and nastouhaný & nbsp; anise,,cs,then more wine,,cs,Next time try Sake,,cs,but now it's rizlink,,cs,Chinese chicken f P1050366,,cs,Cook for a minute and & nbsp; then cover and & nbsp; simmer for about,,cs,Chinese Chicken g P1050368,,cs,add mushrooms,,cs,jidáčovo ear cut them,,sk,mushrooms are sliced,,cs,Pour both soy sauce,,cs,add a little sugar and & nbsp; salt,,cs. Vaříme 30 minutes.
    Odebíráme pěnu
  6. Kuřecí stehna dáme do woku a zalijeme vývarem, ze kterého jsme odstranili celer i cibuli. Zeleninu už nepotřebujeme, tak ji vyhodíme.
    Kuřecí stehna dáme do woku a zalijeme vývarem
  7. Přidáme nastouhaný zázvor a anýz, pak ještě víno. Příště vyzkouším saké, ale teď je to rizlink.
    Přidáme víno
  8. Přivedeme k varu. Chvilku povaříme a pak zakryjeme a dusíme asi 20 minutes.
    Zakryjeme a dusíme
  9. Přidáme houby, jidáčovo ucho pokrájíme, žampiony jsou na plátky. Přilijeme obě sojové omáčky, přidáme trochu cukru a osolíme.
    Přidáme houby a omáčky
  10. Přidáme jarní cibulku, tak vcelku, můžeme překrojit. Přivedeme k varu a zakryjeme. Na mírném ohni dusíme dalších 30 minutes.
    Přidáme jarní cibulku
  11. Podáváme s rýží, zdobené nasekanou jarní cibulkou.
    Podáváme s rýží

Dutch steak,,cs,Prague variant,,cs | Pražská varianta 2

Dutch steak was there,,cs,see progress,,cs,But somehow I felt sorry šoupnout second variant as additional photos to & nbsp; the first,,,cs,So this option elevating them to the status of a separate item in the & nbsp; recipes,,cs,It clicking through to the next recipe I will forgive,,cs,Probably the steak preparing the & nbsp; other versions,,cs,because it is & nbsp; very variable food,,cs,That's the way it's supposed to be,,cs,that when you order a meal in & nbsp; restaurant,,cs,so help him again under the same name as well prepared,,cs,But sometimes you have at & nbsp; compose your own variation order,,cs,Someone wants to rice as a side dish,,cs, postup najdete tady. But somehow I felt sorry šoupnout the second option as complementary to the first photo. So this option elevating them to the status of individual items in recipes. To prokliknutí na další recept mi jistě odpustíte.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Nejspíš tento řízek připravujete v jiných variantách, protože jde o velice variabilní jídlo. Tak to má být. Clearly, že když si objednáte jídlo v restauraci, tak vám ho příště pod stejným názvem připraví stejně. Ale někdy si už při objednávce skládáte vlastní variantu. Někdo chce jako přílohu rýži, someone pasta,,cs,potatoes and other & nbsp; next fries,,cs,Well, I'm talking in general,,cs,I & nbsp; when the chips would & nbsp; Dutch steak certainly also saddles,,cs,As a side dish, you can also select & nbsp; boiled potatoes,,cs,cooked with & nbsp; & nbsp and cumin; salted,,cs,then toasted with butter & nbsp; a little oil and & nbsp; peppered,,cs,When & nbsp; eat add tartar sauce and & nbsp; must be a Vietnamese salad,,cs,you have great food,,cs,Dutch,,sk,P1050348,,cy, jiný brambor a další hranolky. No teď mluvím obecně. I když hranolky by k holandskému řízku jistě také sedly.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Nejspíš tento řízek připravujete v jiných variantách, protože jde o velice variabilní jídlo. Tak to má být. Clearly, že když si objednáte jídlo v restauraci, tak vám ho příště pod stejným názvem připraví stejně. Ale někdy si už při objednávce skládáte vlastní variantu. Někdo chce jako přílohu rýži, someone pasta,,cs,potatoes and other & nbsp; next fries,,cs,Well, I'm talking in general,,cs,I & nbsp; when the chips would & nbsp; Dutch steak certainly also saddles,,cs,As a side dish, you can also select & nbsp; boiled potatoes,,cs,cooked with & nbsp; & nbsp and cumin; salted,,cs,then toasted with butter & nbsp; a little oil and & nbsp; peppered,,cs,When & nbsp; eat add tartar sauce and & nbsp; must be a Vietnamese salad,,cs,you have great food,,cs,Dutch,,sk,P1050348,,cy, jiný brambor a další hranolky. No teď mluvím obecně. I když hranolky by k holandskému řízku jistě také sedly.
Dutch steak,,cs,Prague variant,,cs | Pražská varianta 2
How do you:
  1. Jako přílohu můžete zvolit i vařené brambory (vařené s kmínem a osolené), následně opečené na másle s trochou oleje a opepřené. Když k jídlu přidáte tatarku a třeba vietnamský salát, máte skvělé jídlo.
    Holandský řízek s bramborem a vietnamským salátem