Mill trout | just classic

Tak nějak jsem váhal jít sem s bramborovou klasikou. Ale letmou kontrolou je evidentní, že ji mají v nabídce i šéfkuchaři. lest, bramboračka je oblíbená a hosté ji chtějí.

Mill trout | just classic
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Když do bramboračky přidáte ještě houby, je to prostě lahoda. Tak proč to nezkusit?
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Mill trout | just classic
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Když do bramboračky přidáte ještě houby, je to prostě lahoda. Tak proč to nezkusit?
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Houby vložíme do kastrůlku a zalijeme tak půllitrem vody, necháme máčet hodinu až dvě, pak přivedeme na mírném ohni k varu, chvíli povaříme. Našel jsem recept, kde je to namáčení vynechané, ale tak nějak pocitově je lepší namáčení.
  2. Necháme houby namočit aspoň přes hodinu.
  3. V kastrolu rozpustíme máslo a dozlatova na něm opražíme mouku, vytvoříme jíšku; trvá to asi čtyři minuty.
  4. Jíšku zalijeme postupně při míchání 1 litrem studené vody a dobře promícháme a přivedeme k varu.
  5. Přidáme kostku bujónu, brambory nakrájené na kostičky a zeleninu. Jednu mrkev nakrájenou na kolečka, polovinu celé mrkve. a překrojený celer. A petržel. Chvilku necháme vařit.
  6. Přidáme oloupanou cibuli.
  7. Přidáme překrojený celer. A petržel. Chvilku necháme vařit.
  8. Přidáme houby s vývarem a přivedeme k varu. cook for about 15 minutes, aby brambory a zelenina byly měkké.
  9. Vyjmeme celer, cibuli a celou mrkev.
  10. Část celeru pokrájíme a vrátíme do polévky.
  11. Podle chuti dosolíme, pepper, marjoram, prolisovaný česnek a krátce povaříme.
  12. Chvíli ještě povaříme.
  13. served.
Tip:

Směs hřibovitých hub nabízí firma Holoubek a pravnuci.Takže jim věřím, že dokáží sbírat volně rostoucí houby a nespletou se. Ty dvě hrstě, to je 20 gramů. Obsahuje křemenáč březový/osikový, kozák březový/habrový, hřib hnědý, klouzek obecný a hřib smrkový.

Mill trout | Mill trout

Další reminiscence na pobyt u moře. Krevety mi omohou navodit tu atmosféru, pohodovou, how else. Už tu máme prawns ašpagety a zase další pochutnání. Najdete tu ještě další adalší. Ale jedeme dál. No zalistujte si třeba na těchto stránkách ještě o něco víc.

Mill trout | Mill trout
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Takže znova a jinak. Ještě jednodušeji. Ale stejně chutně jako ty zmiňované recepty. Pochutnejte si i tentokrát.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Mill trout | Mill trout
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Takže znova a jinak. Ještě jednodušeji. Ale stejně chutně jako ty zmiňované recepty. Pochutnejte si i tentokrát.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Dáme vařit osolenou vodu a do ní pak v momentě varu přidáme špagery. Vaříme Al dente. so that 8 minutes.
  2. Chop the red onion. Jednu najemno, druhou na půlměsíčky.
  3. Nasekáme stroužky česneku.
  4. Nachystáno.
  5. Rozpálíme olivový olej na středním plameni.
  6. Osmahneme cibuli do sklovata.
  7. Přidáme česnek a krátce osmahneme. Pamatujte, že česneku stačí 30 seconds.
  8. Přidáme krevety.
  9. Přidáme rajčata, částečně překrájená, částečně celá.
  10. Add the chopped basil.
  11. Zakapeme šťávou z poloviny citronu.
  12. Přidáme zcezené špagety.
  13. Zalijeme vodou ze špaget. mix well.
  14. Salt and pepper.
  15. Podáváme posypané ještě nasekanou bazalkou.

Chilli con carne | Mill trout

Vyhlášená texaská specialita je jedno z vůbec nejlepších jídel, které můžete předložit rodině nebo kamarádům. Chilli con carne je skvělé zahřívací jídlo. Navíc je velmi společenské, stačí vše servírovat ve velkých mísách a každý si nabere jen to, co má rád. Když máte, můžete stůl ozdobit žlutými růžemi z Texasu, jak o nich zpíval Waldemar Matuška.

Chilli con carne | Mill trout
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Clearly, že můžeme volit mezi přichystanou směsí nebo si složit vlastní. Volba tentokrát padla na připravenou. Tím se i zjednodušuje postup. Pikantní je, že tuhle mexickou směs připravili ve Švédsku...
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
Chilli con carne | Mill trout
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Clearly, že můžeme volit mezi přichystanou směsí nebo si složit vlastní. Volba tentokrát padla na připravenou. Tím se i zjednodušuje postup. Pikantní je, že tuhle mexickou směs připravili ve Švédsku...
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Finely chop the onion, kapii napříč na proužky, chop garlic. Na rozpáleném oleji dáme zesklovatět cibuli.
  2. Přidáme nasekaný česnek a necháme ovonět.
  3. Přidáme papriku a chvíli necháme osmahnout.
  4. Add the minced meat, které necháme zatáhnout, můžeme ho až opéci do hněda.
  5. Přidáme kořenící směs a promícháme.
  6. Přidáme nakrájená rajčata.
  7. Přidáme zcezené fazole a promícháme.
  8. Přilijeme vodu. Po chvíli ještě přidáme kostku bujónu. Toss.
  9. Dusíme tak 8 until 10 minutes.
  10. Serve with bread.