I had planned to give this one interesting recipe name, but they might appear guardians of treasure and would certainly created a small diplomatic war, upouštím od jména Provensálské těstoviny. Nabízelo se to ohledně použití provensálského koření, but I can do without it. Můžete tomuhle receptu říkat třeba Cherry těstoviny, Citronové těstoviny, jak libo.
- 200 g chicken thigh fillet
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 spoon provensálského koření
- 2 cloves garlic
- rozmarýn
- 120 g penne
- 1 spoon butter
- 2 lžičky granulated garlic
- 200 g smetany ke šlehání
- 1/2 lžičky lemon zest
- 4 cherry rajčátka
- salt
- pepper
- 50 g parmezánu
- Kuřecí řízky vložíme do mikrotenového sáčku, přidáme provenálské koření, osolíme a zalijeme lžící oleje. Dobře promneme a dáme na chvíli do chladu. Uvaříme těstoviny v osolené vodě.
- Rozpálíme olej s máslem, přidáme snítku rozmarýnu a opečeme řízek z každé strany tak 5 minutes. aside the.
- Do pánve dáme nasekaný česnek a orestujeme, aby ovoněl. Přidáme ještě granulovaný česnek, pokud je slabý ten, který jsme použili.
- Zalijeme smetanou. and add Parmesan,,cs,Boil and mix a penne,,cs,Serve with sliced penne schnitzel,,cs. Provaříme a přimícháme penne. Salt and pepper.
- Přidáme citronovou kůru. Toss.
- add the Parmesan cheese,,cs,pasta with chicken e P1030081,,cs,Pasta with chicken f P1030083,,cs,Serve with penne & nbsp; schnitzel sliced,,cs,rozčtvrcenými decorated with cherry tomatoes,,cs,pasta with chicken,,cs,P1030086,,zh-CN,spend the afternoon in the kitchen and enjoy a well,,cs,Cut chicken into small pieces and fry in oil,,cs,Add the chopped onion into wedges and fry,,cs,Indeed, we will need the broth with pasta,,cs,Add the rosemary leaves and the whole twig,,cs,Add the chickpeas and tomatoes,,cs,Pour a little water from the pasta and toss,,cs,Add the bay leaves and simmer for a while,,cs. mix well.
- Salt and pepper.
- Podáváme penne s nakrájeným řízkem, zdobené rozčtvrcenými cherry rajčaty.

creamy chicken,cs | Lehká záležitost
Na Sicílii jsem nikdy nebyl, ale to přece nevadí. I peered into the crowded network of recipes and this seemed to me, že bude chutné, offend and can be enjoyed everyone. And because I thought it was good, I put this one recipe name Sicilian chicken,,cs,So it's now ofiko Cream chicken,,cs. Žádná divočina, to rozhodně ne, light and tasty meal, to ano. Jak už to bývá, tak jsem zase dostal rychtu od těch chytřejších než já. Kdybych jídlo pojmenoval jako Minotaurova večeře, zase by se někdo ozval, že Minotaurus nic takového nemohl jíst. Baví mě tyhle reakce. Nikoho nenapadne, že by se jídlo mohlo jmenovat podle toho, What the author raises. Ale nešť, když tohle jídlo ochutnáte, zjistíte, že to je fakt dobré. Ale kvůli možným demostracím jsem původní recept radši přejmenoval. Nemyslím, že mi někdo musí lít rozpálený olivvový olej na hlavu. Takže je to teď ofiko Smetanové kuře.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
30 minutes |
|
|
Tak teď vím, že s vývarem i smetanou je dobré pracovat opatrně, aby nám nevznikla polévka. Clearly, že dáme tolik, aby omáčka odpovídala počtu strávníků a nikdo nebyl na suchu. Když se vám bude zdát omáčka přece jenom řidší než potřebujete, přidejte ještě parmezán, a je to. A jako příloha může být kromě těstovin (v zájmu zachování domicilu doporučuji) i rýže nebo bramborky. S rajčaty to nemusíte přehánět, mělo by jich být tak akorát. Třebaže je máte rádi, přidávejte s rozvahou. Pro dva stačí skutečně 50 gramů, pro čtyři už bych přidal.
|
- 620 g Chicken upper thighs - that 4 kousky
- 2 lžíce olivového oleje
- 3 cloves garlic
- 1 spoon drcených chilli vloček
- 1 spoon thyme – máte-li čerstvý, tak čerstvý
- 60 ml kuřecího vývaru
- 150 g smetany ke šlehání
- 30 g grated parmesan cheese
- 50 g dried tomatoes
- salt
- pepper
- pažitku na zdobení
- 100 g penne
- Kuřecí horní stehna osolíme a opepříme. Na pánvi s rozehřátým olejem opečeme. So 5 minutes each side. Vyjmeme z pánve a dáme stranou.
- Do pánve přidáme nasekaný česnek, tymián a drcené chilli vločky. Restujeme asi tak 1 minutu, aby se rozvinula vůně.
- Přidáme vývar a smetanu, nasekaná sušená rajčata a dobrou lžíci parmezánu. Osolíme. Přivedeme k varu.
- Vrátíme opečené kuře do pánve a povaříme 5 minutes, zakryjeme a dusíme tak 15 minutes.
- Serve with penne, zdobíme nasekanou pažitkou.

Chicken nuggets with broccoli,cs
Such a quickie it should be,,cs,Perhaps,,cs,no boiling,,cs,A & nbsp; to fulfill chicken pieces fried in oil,,cs,& nbsp; flavored wines and & nbsp; broccoli,,cs,originally intended to be part of and & nbsp; unsalted peanuts,,cs,But I've forgotten them,,cs,Maybe next time,,cs,You can deploy and & nbsp; chicken breasts,,cs,however, they are a bit drier than thigh steaks,,cs,But the same method achieved a similar result,,cs,I have not tried,,cs,Chicken nuggets cuttings nakrájímena,,cs,pepper and & nbsp; good coat in & nbsp; cornstarch,,cs,chicken with broccoli and P1030022,,cs. Snad 30 minutes, žádné vyvařování. A to splní kuřecí kousky restované na oleji, s příchutí vína a brokolicí. No, původně měly být součástí i nesolené arašídy. Jenomže jsem na ně zapomněl. Tak snad příště.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
30 minutes |
|
|
Můžete nasadit i kuřecí prsa, jsou ovšem trošku sušší než stehenní řízky. Ale stejnou metodou dosáhnete podobného výsledku. Mám to vyzkoušeno.
|
- 300 g chicken thigh fillet
- 2 cibule
- 150 g brokolice
- 150 ml kuřecího vývaru
- 2 lžíce soy sauce
- 2 lžičky spicy chili sauce
- 2 lžíce sezamového oleje
- 1 spoon olivového oleje
- 50 ml bílého vína
- 1 spoon cornstarch
- 2 lžičky cornstarch
- salt
- pepper
- Kuřecí řízky nakrájímena nugetky, salt, opepříme a dobře obalíme v kukuřičném škrobu.
- Rozpálíme olej a orestujeme kuřecí nugety.
- Restujeme dozlatova. Pak nugety dáme stranou, necháme v teple.
- Ve stejné pánvi osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka (nebo půlkolečka).
- Přidáme na růžice rozbranou brokolici. Restuje ještě tak 3 minuty.
- Přilijeme sojovou omáčku do které jsme přidali sladkou chilli omáčku. Toss.
- Přilijeme kuřecí vývar podle potřeby.
- Zakryjeme a necháme na mírnějším ohni probublávat, aby cibule i brokolice dobře změkly.
- Vrátíme do pánve maso.
- Přilijeme víno a promícháme. Chvilku povaříme.
- Mix 2 lžičky kukuřičného škrobu s trochou kuřecího vývaru a vytvoříme řidčejší kašičku. Vmícháme do omáčky.
- Simmer.
- Podáváme s rýží.

Shrimp with broccoli and spaghetti,,cs,With vínečko white,,cs | S vínečkem bílým
Krevety se tady objevují už docela často. Ale zatímco jsem sáhnul po těch menších vyloupaných, dneska jsou tu větší kalibři. Vyloupané s ocasy, jejich údajnou domovinou byl Vietnam. Jmenují se Panaeus monodon, kdyby se s nimi chtěl někdo seznámit. Můžete samozřejmě zkusit ikrevety s kadeřavou kapustou orkrevety s bramborovu kaší.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 5 minutes |
Cook Time |
10 minutes |
|
|
A možná, že jednou dojdeme až k obrovským tygřím krevetám. Tak to už bude mela. Ale teď zpátky k těm menším větším.
|
- 200 g vyloupaných krevet
- 200 g brokolice
- 4 cloves garlic
- 5 cherry rajčátek
- 1 feferonku
- 2 lžíce olivového oleje
- 100 ml bílého vína
- 120 g špaget
- salt
- pepper
- Na rozpáleném oleji orestujeme nahrubo nasekaný česnek a feferonku. Přidáme blanšírovanou brokolici a na čtvrtiny nakrájená rajčátka. Restujeme ještě 2 minuty. Pak přidáme krevety a povaříme tak 3 minuty, aby zrůžověly.
- Přilijeme víno a necháme provařit. Mezitím si uvaříme v osolené vodě špagety.
- Trochu vývaru ze špaget přidáme ke krevetám. Přidáme scezené špagety, add a little salt and pepper. Toss.
- served.
Blanšírovaná brokolice je vlastně brokolice rozebraná na růžičky a vařená ve vroucí osolené vodě tak 3 until 4 minuty, pak ji scedíme a prolijeme studenou vodou.
