Bude to trochu netradiční. Pečení v kastrolu. Protože potřebuju vrstvit a pro dva je to tak, že se k tomu hodí právě kastrol. Díky poklici z Tescomy, která je z odolného skla a žáruvzdorného silikonu. Trochu sice změní barvu, ale vydrží to.
Baked neck | On black beer
Need: |
- 2 plátky neck ca. 500 g
- 10 plátků bacon tj. ca. 300 g
- 1 kuchyňskou cibuli nakrájíme na kolečka
- 3 červené cibule nakrájíme na kolečka
- 10 cloves garlic nakrájíme na plátky
- 500 ml stout
- sádlo
- kmín
- salt podle potřeby
- bramborové krokety
Units:
How do you:
- Vymažeme kastrol sádlem.
- Vložíme plátek krkovice a posypeme kmínem.
- Překryjeme plátky anglické slaniny.
- Překryjeme vrstvou nakrájené cibule na kolečka.
- Přidáme druhou vrstvu krkovice a pokmínujeme.
- Překryjeme anglickou slaninou.
- Přidáme opět vrstvu cibule.
- Přidáme na plátky nakrájený česnek.
- Zalijeme půllitrem černého piva.
- Po zalití pivem zakryjeme a pečeme v troubě na 250 °C hodinu a půl. Na poslední deset minut odkryjeme poklici.
- Opečeme na pánvi krokety.
- served.

Garlic dip | Rychlá záležitost
Hodí se při grilování. Můžete si ho koupit, nebo připravit. Je to tak rychlé, že ani nepostřehnete, že máte hotovo. Tenhle dip jsem připravil pro kapsalon. Ale naprosto stejný můžete připravit na kebab. perhaps.
Garlic dip | Rychlá záležitost
Need: |
- 150 g plain yogurt
- 150 g mayonnaise
- 5 cloves garlic
- salt
- pepper
- basil sušená, ale můžete přidat i jiné bylynky
Units:
How do you:
- Do jogurtu přidáme majonézu.
- Česnek prolisujeme.
- Promícháme a osolíme a opepříme.
- Toss. It's done.
