Butter potatoes / Great attachment

Brambory jsou oblíbená příloha. A i s ní se dá kouzlit. Prostě je povyšte na lahodnou přílohu.

Butter potatoes / Great attachment
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Brambory můžeme nakrájet na plátky nebo osminky, podle to, jak chcete, aby se na talíři vyjímaly.
Servings Prep Time
2 osoby 3 minuty
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 3 minuty
Cook Time
30 minutes
Butter potatoes / Great attachment
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Brambory můžeme nakrájet na plátky nebo osminky, podle to, jak chcete, aby se na talíři vyjímaly.
Servings Prep Time
2 osoby 3 minuty
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 3 minuty
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Důkladně brambory omyjeme, vložíme je do hrnce, zalijeme horkou vodou, salt, přidáme kmín, libeček a uvařímete do měkka. Peel.
  2. Do rozpuštěného másla dáme prolisovaný česnek.
  3. Česnek s máslem promícháme.
  4. Přidáme na plátky nakrájené brambory.
  5. Osolíme a přidáme libeček.
  6. Příloha je připravena. Stačí ozdobit nasekanou petrželkou.

Stewed red cabbage / Aloha, attachment

Tentokrát je to sterilované zelí ze sklenice. Takže světlejší než to kysané z pytlíku nebo dokonce z hlávky zelí jako takové.

Stewed red cabbage / Aloha, attachment
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Červené zelí k husičce patří. Tak si ho dejme, není to tak těžké.
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Stewed red cabbage / Aloha, attachment
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Červené zelí k husičce patří. Tak si ho dejme, není to tak těžké.
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Rozpálíme sádlo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme zelí.
  3. add the cumin.
  4. Osolíme.
  5. Zakryjeme a dusíme tak 25 minutes.
  6. Pak přidáme nastrouhanou bramboru, která zelí zahustí. Toss.
  7. Přidáme 15 g sugar. Pour a little vinegar, podle chuti. Promícháme a necháme ještě chvilku dusit. Pak odstavíme a necháme dojít.
  8. Podáváme s kouskem husy a houskovým knedlíkem.