pickled radish | The sky a sandwich spicy vegetables

Radishes either need to eat right, or use it inlettuce. Or, you can load. well you know, that preserves the field, which have not successfully avoiding. Maybe my luck. But several loaded items have been here. Maybe men cucumbers one advě. Or also marinated cucumber lined. In the discussion broke out she topreceptech, where I showed it. That there is not lawful to put so much pepper. While I was enjoying for a second helping, Others muttered, shaking his head. incredulously, it maintains its. So this time we get into the handling of radishes. It behooves them exceedingly sandwiches, or this way. If you want to surprise someone, go ahead. But so do, if you simply want to just pošmáknout.

Baguette garnished with radishes
Baguette with garlic butter and pickled radish,cs

Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
15 minutes
Prep Time
15 minutes
Of course, you need bunch of radishes, usually there are more than ten, weight showed 320 g. then still vinegar, cukr, salt and spices lecjaké. Why lecjaké? Depends on you, what flavor you want to create. You can put vinegar, apple cider vinegar or Alcohol. And why not try to reconcile with honey? And when you prepare the infusion, neděste is, whether you prefer a little left, than, to be lacking.
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
15 minutes
Prep Time
15 minutes
Of course, you need bunch of radishes, usually there are more than ten, weight showed 320 g. then still vinegar, cukr, salt and spices lecjaké. Why lecjaké? Depends on you, what flavor you want to create. You can put vinegar, apple cider vinegar or Alcohol. And why not try to reconcile with honey? And when you prepare the infusion, neděste is, whether you prefer a little left, than, to be lacking.
pickled radish | The sky a sandwich spicy vegetables
Need:
Units:
How do you:
  1. Clean radishes.
    Ředkvičky
  2. Radish cut into fine slices.
    Nakrájíme ředkvičky
  3. mix water, ocet, sugar and salt. For a taste you can add a teaspoon of honey. Promícháme a přivedeme k varu. Remove from.
    Nálev svaříme
  4. Red onion, cut into slices and place on top of a layer of radishes.
    Naskládáme ředkvičky
  5. A layer of red onion add a teaspoon chilli flakes, teaspoon whole black pepper and a teaspoon of mustard seeds. Přidáme bobkový list. Quantity released to us two glasses.
    Koření
  6. Pour over the dressing to the brim and tightly closed. Let it cool to room temperature, then store in the refrigerator. Sometimes upside rewind and go back. We consume immediately, but in the refrigerator will last us pickled radish several days or longer.
    Zalijeme zálivkou
  7. Pickled radishes must be served on sandwiches or sandwiches.
  8. Obložený toast
  9. Pickled radishes you need to add a baguette with garlic butter
    Bageta s pomazánkou z česneku a ředkvičkami

Bacon chicken with green beans | All in one pan

This is really quickie, so you can easily enough to sleep in and then build the stove for half an hour before lunch. No, jasně, you manage it during the morning and definitely more like a good breakfast. So consider it as information, that this meal is really not much delay. A na chuti to nic neubere.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Potřebujeme jenom jednu pánev, takže další výhoda. Ale není to žádný eintopf!
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Potřebujeme jenom jednu pánev, takže další výhoda. Ale není to žádný eintopf!
Bacon chicken with green beans | All in one pan
Need:
Units:
How do you:
  1. Plátky anglické slaniny nakrájíme na menší kousky a na rozpálené pánvi opečeme. Slaninu vyjmeme z pánve.
    Opečeme slaninu
  2. Kuřecí prsa nakrájíme na delší "hranolky", salt, opepříme a opečeme na pánvi dozlatova z každé strany. Kuřecí maso dáme stranou.
    Kuřecí maso opečeme
  3. Jemně nakrájenou šalotku orestujeme v pánvi. Přidáme prolisovaný česnek a restujeme tak půl minuty.
    Šalotku orestujeme
  4. add the wine, vývar a tymián, promícháme.
    Přilijeme víno
  5. Přidáme zelené fazolky, snížíme teplotu a vaříme tak asi 5 minutes. Vrátíme do pánve kuřecí kousky a opečenou slaninu.
    Vše v pámvi
  6. Podle chuti můžeme ještě dosolit. Promícháme a zakryjeme. Po 5 minutách poklici na straně podložíme, aby mohla unikat pára a necháme ještě 5 minut mírně vařit, aby se omáčka trochu redukovala.
    Dusíme
  7. Podáváme s rýží.
    Přílohou je rýže

Thajské kuřecí soté | Někdo to rád ostré

Chtěl jsem do názvu použít slovo kuřátko, ale pak mi to připadlo trošku mimo mísu. Tohle kuře je totiž docela ostrý týpek.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Exotické jídlo, které si teď připravíme je docela svižné. Od rozhodnutí do finále to trvá jen pár minut. Bratru čtvrthodinku a s přípravou pětadvacet mimut. Fígl je v čerstvém zázvoru a koriandru. A jestli po ruce zrovna nemáte limetku, můžete sáhnout po citronu. Ten je trošku brutálnější, ale to zas tak moc nevadí.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Exotické jídlo, které si teď připravíme je docela svižné. Od rozhodnutí do finále to trvá jen pár minut. Bratru čtvrthodinku a s přípravou pětadvacet mimut. Fígl je v čerstvém zázvoru a koriandru. A jestli po ruce zrovna nemáte limetku, můžete sáhnout po citronu. Ten je trošku brutálnější, ale to zas tak moc nevadí.
Thajské kuřecí soté | Někdo to rád ostré
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí prsa naklepeme a nakrájíme na silnější proužky. Kukuřičný škrob smícháme s rybí omáčkou a v této směsi masové kousky obalíme.
    Obalíme maso
  2. Rozehřejeme lžíci oleje a na něm opečeme z obou stran naložené kousky masa. just as 5 minutes. Maso z pánve dáme stranou.
    Opečeme
  3. Orestujeme nadrobno nakrájenou cibuloi a najemno nasekaný zázvor.
    Cibuli orestujeme
  4. Přidáme prolisovaný česnek.
    Ještě česnek
  5. Vrátíme kuřecí maso do pánve a prohřejeme.
    Vrátíme maso
  6. Zalijeme kokosovým mlékem.
    Přidáme kokosové mléko
  7. Přidáme omáčku sriraja.
  8. Přidáme cukr. Vše dobře promícháme a necháme na mírném ohni vařit ještě tak 5 minutes. Občas promícháme.
    Ještě cukr
  9. Podáváme na rýži, kterou částečně překryjeme masem s omáčkou. Posypeme natrhaným koriandrem.
    Hotovo

Špagety with tuňák, peas and fresh tomato salsa | Great fast food,cs

We're here to try tomato salsa with fish, This time can also add to the fish, but mainly to spaghetti.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Nezalévejte špagety kečupem, udělejte si rychlou čerstvou rajčatovou salsu. Přijdete na to, že je to skvělá volba.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Nezalévejte špagety kečupem, udělejte si rychlou čerstvou rajčatovou salsu. Přijdete na to, že je to skvělá volba.
Špagety with tuňák, peas and fresh tomato salsa | Great fast food,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si rajčatovou salsu podle receptu tomato salsa z cherry rajčátek, nebo z větších rajčat fresh tomato salsa.
    Salsa
  2. Zahřejeme olej a necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli.
    Cibuli osmahneme
  3. Přidáme nasekaný česnek a chvilku restujeme.
  4. Přidáme tuňáka a hrášek.
    Přídáme rybu a hrášek
  5. Promícháme a vaříme tak asi 3 minuty.
    Zamícháme
  6. Mezitím si uvaříme špagety v osolené vodě. Při scezení si necháme šálek vody ze špaget stranou.
  7. Špagety přidáme do pánve s tuňákem a hráškem, zalijeme trochou vody ze špaget, promícháme a chvilku prohřejeme. V závěru přidáme nasekanou pažitku.
    Špagety přidáme
  8. Pažitka
  9. Podáváme posypané čerstvou rajčatovou salsou a rozdrobeným balkánským sýrem.
    Podáváme