Poctivá zelňačka s bramborem | Pro dva | Version 2.0

Už tu máme recept na poctivou zelňačku. Takže tento recept je jeho variantou, jistým doplněním. Vše najdete v receptu na těchto stránkách, stačí kliknou na tento odkaz v tomto receptu. A pak jen pokračovat.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Cook Time
5 minutes
Servings
2 osoby
Cook Time
5 minutes
Je stejně dobrá jako poctivá zelňačka, vytvořil jsem verzi 2.0 ze zbylé polévky. Takže přidal trochu vody a dvě brambory, které mi zbyly ze včerejší večeře. Potraviny nepatří do koše, vše se dá využít.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Cook Time
5 minutes
Servings
2 osoby
Cook Time
5 minutes
Je stejně dobrá jako poctivá zelňačka, vytvořil jsem verzi 2.0 ze zbylé polévky. Takže přidal trochu vody a dvě brambory, které mi zbyly ze včerejší večeře. Potraviny nepatří do koše, vše se dá využít.
Poctivá zelňačka s bramborem | Pro dva | Version 2.0
Need:
Units:
How do you:
  1. Brambory uvařené ve slupce nakrájíme na kousky. Pokud chcete připravit rovnou polévku s bramborami, stejně je musíte vařit zvlášť, protože v kyselém prostředí zelí je prostě neuvaříte. Brambory přidáme do polévky, kterou mírně rozředíme vodou - podle konzistence zbylé polévky. Povaříme pár minut a je hotovo.
  2. served.

Poctivá zelňačka | Pro dva

Inspiroval jsem poctivou hustou zelňačkou. Vždyť je to docela triviální, tak jak to, že to nevyšlo? První pokus se nějak nezdařil, zelí bylo dost kyselé a to jsem přecenil. Klobása v ní mizela. Takže jinak. Úsporněji a lépe. Bude to polévka pro dva. Alespoň nemusíte tentokrát nic dělit, když tak spíš budete násobit.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
60 minutes
Je to snad vyloženě zimní polévka, protože zahřeje. O vitamínech bych moc nemluvil, protože vařením prostě mizí. Ale fakt to chutná.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
60 minutes
Je to snad vyloženě zimní polévka, protože zahřeje. O vitamínech bych moc nemluvil, protože vařením prostě mizí. Ale fakt to chutná.
Poctivá zelňačka | Pro dva
Need:
Units:
How do you:
  1. Zelí raději propereme, pokud se vám zdá dost kyselé. Zalijeme vodou a přidáme bobkový list a nové koření. Pokud máme vývar, nasadíme ho nyní místo vody a krok s masoxem pak vynecháme.
  2. Přidáme drcený kmín. Tenhle bod můžete klidně spojit s prvním, jen jsem na něj při první fotce zapomněl. Pak už zelí s kořením vaříme skoro doměkka. I guess 40 minutes.
  3. Na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Do sádla můžete přidat i kousek sádla ze šunky, why not?
  4. Přidáme na půlkolečka nakrájenou klobásu. Orestujeme.
  5. Zasypeme moukou a upražíme jíšku.
  6. Přidáme papriku, promícháme a necháme chvíli stranou.
  7. Cibuli s klobásou pak vmícháme do zelí a vaříme tak 12 minutes.
  8. Pokud je polévka až příliš hustá, přidáme vodu.
  9. Pokud jsme se spokojili s masoxem, tak nyní přidáme kostky masoxu, který se má jen krátce povařit. Proto až na poslední chvíli. Vaříme ještě tři minuty.
  10. served. Enjoy your meal.