Duhový pstruh s bylinkami a křenem

Simply baked trout with herbs,,cs,Rainbow trout, I actually had the kitchen for the first time,,cs,Even after baking,,cs,I struggled a bit with the pan until I finally chose Sheet,,cs,I had fish and what to do,,cs,We wash it and dry it,,sk,Add the lemon herbs,,cs,which zastříkneme fine olive oil and little salt,,cs,Then we pull the temperature at about,,cs,C and still leave,,cs,I got here a little logistical problem,,sk,But we're not at the front desk in Lany,,cs,we have to make do with ordinary round dish,,cs,Serve with potatoes finely omaštěným piece of butter,,cs,Cucumber salad with white onions,,cs,so i just need to,,cs,We need to actually just cucumber and onion,,cs

Už jsem měl všechno, co jsem potřeboval. Then I just had to tap dance in the Market at the counter fish than me someone was going to notice. No prodavačka prý měla svačinu, tak jsem jí dopřál ještě chvíli. Nakonec se přišourala paní, in which I asked for rainbow trout. He hunted eyes at the counter and stopped for squid. No, navedl jsem si cože to pstruh je. And because the thought of dinner was stronger than anything, I forgive the delay and hesitation. Ony to prodavačky nemají moc lehké. Oil and unpacked packages of sliced ​​salami and suddenly comes an asshole and he wants to fish. No pstruha jsem si dovlekl domů, takže bude večeře. Trout grown in the area described as France, Italy and Denmark. Docela rozptyl, řeklo by se, že je to pstruh cestovatel. Herbs again now poised to fish in a box arrived from Israel. Pro citron žádný domicil nemám, řeklo by se, že je odkusi ze subtropů.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Duhového pstruha jsem vlastně měl v kuchyni poprvé. Pstruha jako takového už jo, ale tohle je parádní záležitost. Až ho připravíte, možná vás překvapí růžové maso, skoro jako losos. Na jazyku se rozpadá. To jeho kámoši obecní jsou bílí jako sníh. I po upečení. Tak si tuhle lahodu dopřejte také. Trochu jsem bojoval s pekáčkem až jsem nakonec zvolil plech. I tak měla ryba co dělat, aby se tam vešla.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Duhového pstruha jsem vlastně měl v kuchyni poprvé. Pstruha jako takového už jo, ale tohle je parádní záležitost. Až ho připravíte, možná vás překvapí růžové maso, skoro jako losos. Na jazyku se rozpadá. To jeho kámoši obecní jsou bílí jako sníh. I po upečení. Tak si tuhle lahodu dopřejte také. Trochu jsem bojoval s pekáčkem až jsem nakonec zvolil plech. I tak měla ryba co dělat, aby se tam vešla.
Simply baked trout with herbs,,cs,Rainbow trout, I actually had the kitchen for the first time,,cs,Even after baking,,cs,I struggled a bit with the pan until I finally chose Sheet,,cs,I had fish and what to do,,cs,We wash it and dry it,,sk,Add the lemon herbs,,cs,which zastříkneme fine olive oil and little salt,,cs,Then we pull the temperature at about,,cs,C and still leave,,cs,I got here a little logistical problem,,sk,But we're not at the front desk in Lany,,cs,we have to make do with ordinary round dish,,cs,Serve with potatoes finely omaštěným piece of butter,,cs,Cucumber salad with white onions,,cs,so i just need to,,cs,We need to actually just cucumber and onion,,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. Pstruha koupíte vykuchaného, odpadá taková ta piplačka, kterou dovedou jenom znalci. Omyjeme ho a osušíme.
    Pstruha omyjeme
  2. Do břicha vsuneme na kolečka nakrájený citron.
    Přidáme citron
  3. Přidáme k citronu bylinky.
    Bylinky
  4. Uložíme na plech, který jemně zastříkneme olivovým olejem a mírně osolíme.
    Uložíme na plech a mírně osolíme
  5. Dáme do trouby předehřáté na 220 °C a pečeme tak 20 until 25 minutes. Pak teplotu stáhneme asi na 180 °C a necháme ještě 5 minut dojít. Mezitím si uvaříme brambory ve slupce.
  6. Finished. Už jen přendat na talíř. I tady mám trochu logistický problém, chtělo by to pěkný ovál. Ale nejsme na recepci v Lánech, musíme si vystačit s obyčejným kulatým talířem.
    Hotovo
  7. Podáváme s bramborem jemně omaštěným kouskem másla. Doplníme čerstvě nastrouhaným křenem.
    Podáváme s bramborem

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.