Ani nevím, jak vypadá skotská snídaně, ale pro ten název bylo velice lákavé si pohrat se slovy a ingrediencemi. To proto, že při přípravě skotského vejce jsem to s vařením vajíček s úžasně vláčným žloutkem přehnal. So what? No, pokračujeme. Bude z nich snídaně. A nebudeme se s tím mazat, no mazat nebudeme, ale máte-li chuť, tak přimázněte svoje oblíbené hned na toast.
Do hry vstupují ještě znojemské okurky a španělská cherry rajčátka. Already, máme ti mezinárodní ranní konferenci chutí. A ještě tu hraje také Cejlon neboli Srí Lanka.
Servings | Prep Time |
1 person | 5 minutes |
|
|
Do hry vstupují ještě znojemské okurky a španělská cherry rajčátka. Already, máme ti mezinárodní ranní konferenci chutí. A ještě tu hraje také Cejlon neboli Srí Lanka.
|
Need:
Units:
Servings: person
How do you:
- Toastový chleba si opečeme na toastovači. Na suché pánvi opečeme i plátky anglické slaniny.
- Ze slaniny vytvoříme hnízdečko pro vařená vajíčka, obložíme nakrájenou okurkou a přepůlenými rajčátky.
- Ideál k čaji, cejlonskému.
