Kuřecí vývar s květákem

Kuřecí vývar s blanšírovaným květákem | Dozvuky vývaru

Když se pustíte do přípravy kuřecího vývaru, můžete už rovnou počítat s návdavkem. Třeba s polévkou, když si jinak vývar dáme stranou na pozdější využití.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-3 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2-3 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Když s takovou variantou počítáme, vaříme vývar jen hodinu nebo hodinu a půl, aby si maso ještě zachovalo svoji chuť. Vývar je dostatečně silný, navíc máme polévku. Polévka je to rychlá, pokud nenavazuje na vývar.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-3 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2-3 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Když s takovou variantou počítáme, vaříme vývar jen hodinu nebo hodinu a půl, aby si maso ještě zachovalo svoji chuť. Vývar je dostatečně silný, navíc máme polévku. Polévka je to rychlá, pokud nenavazuje na vývar.
Kuřecí vývar s blanšírovaným květákem | Dozvuky vývaru
Need:
Units:
How do you:
  1. Meat, které jsme vyjmuli po uvaření vývaru, obereme od kostí. Mrkev z vývaru nakrájíme nadrobno.
  2. Do vývaru dáme maso a mrkev, přivedeme k varu a stáhneme teplotu na mírnou. Osolíme, opepříme a přidáme nasekanou pažitku a špetku chilli. Pokud máte v kořenáči tymián, ze dvou až tří stvolů odrhneme lístky a přidáme do polévky. A máme akorát tak čas na přidání vlasových nudlí.
  3. Květákové růžičky vaříme dobrých 5 minut v osolené vodě, pak je vyjmeme a dáme do studené až ledové vody.
  4. Do talíře dáme blanšírované růžičky květáku a přelijeme polévkou.

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.