Smoked meat soup

Polévka z uzeného masa | Pochutná si celá chasa

Už tu máme falešnou ovarovou polévku, this is a variant,,cs,where something is missing and & nbsp; something extra,,cs,Do not be afraid,,cs,I just do not have hail,,cs,so it is free of hail,,cs,the meat is added,,cs,Again, it's about & nbsp; recycling,,cs,But do not worry,,cs,just leave me the water from the boiled smoked neck,,cs,So I warm my flesh to spinach dumplings,,cs,Then I still have a bar on the grill pan,,cs,Smoked I cook with spices,,cs,It seems to me,,cs,then it is juicy,,cs,So they're glad,,cs,I do not waste it,,cs,It's going to be a pretty hearty soup,,cs,A & nbsp; because it's smoked itself by itself & nbsp;,,cs,I will not dispense the soup,,cs,smoked pork neck,,cs,broth from a & nbsp; smoked neck,,cs,larger potato,,cs, where something missing and something extra. Neděste se, jenom nemám kroupy, tak je bez krup, přidané je maso.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Again, it is about recycling. Ale nebojte, I just turn left water boiled smoked pork. Tak já ohřávám maso třeba ke knedlíku se špenátem. To pak ještě dopeču na grilovací pánvi. Smoked cook with spices (nové koření, pepper, Bay leaf). Připadá mi, že je potom šťavnatější. Takže je nabíledni, že ji nevyleju. Will be enough hearty soup. And because it is smoked in itself salty, polévku nesolím.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Again, it is about recycling. Ale nebojte, I just turn left water boiled smoked pork. Tak já ohřávám maso třeba ke knedlíku se špenátem. To pak ještě dopeču na grilovací pánvi. Smoked cook with spices (nové koření, pepper, Bay leaf). Připadá mi, že je potom šťavnatější. Takže je nabíledni, že ji nevyleju. Will be enough hearty soup. And because it is smoked in itself salty, polévku nesolím.
How do you:
  1. Potatoes cut into cubes and fry in fat, we picked up a hill cold smoked broth. I guess 6 until 8 minutes.
    Osmahneme brambory
  2. Add at the end of sliced ​​garlic. Necháme dojít, pro česnek to stačí.
    Přidáme česnek
  3. Rozehřejeme vývar z masa a přidáme do něho na kostičky nakrájenou mrkev.
    Přidáme mrkev
  4. Přidáme brambory s česnekem.
    Přidáme brambory
  5. Přidáme na kostičky nakrájené maso.
    Přidáme maso
  6. Na mírném varu necháme probulbávat. Bramborám i mrkvi by to mělo stačit. So 25 minutes. Přidáme ještě několik špetek polévkových bylinek a část nasekané jarní cibulky. V závěru pak přidáme ještě tak dvě špetky majoránky. Polévku necháme dojít.
  7. Na pánvi opečeme na másle na plátky nakrájený dalamánek. Před podáváním ho můžete ještě přejet stroužkem česneku. Kdo potřebuje volbu, podávejte dalamánky bez česneku a stroužek nechte vedle.
  8. Podáváme s opečeným dalamánkem, zdobené nasekanou jarní cibulkou.
    Podáváme s opečeným dalamánkem

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.