Uzená polévka

Soup from & nbsp; Smoked Meat,,cs,Enjoy the whole chase,,sk | Pochutná si celá chasa

Už tu máme falešnou ovarovou polévku, this is a variant,,cs,where something is missing and & nbsp; something extra,,cs,Do not be afraid,,cs,I just do not have hail,,cs,so it is free of hail,,cs,the meat is added,,cs,Again, it's about & nbsp; recycling,,cs,But do not worry,,cs,just leave me the water from the boiled smoked neck,,cs,So I warm my flesh to spinach dumplings,,cs,Then I still have a bar on the grill pan,,cs,Smoked I cook with spices,,cs,It seems to me,,cs,then it is juicy,,cs,So they're glad,,cs,I do not waste it,,cs,It's going to be a pretty hearty soup,,cs,A & nbsp; because it's smoked itself by itself & nbsp;,,cs,I will not dispense the soup,,cs,smoked pork neck,,cs,broth from a & nbsp; smoked neck,,cs,larger potato,,cs, kde něco chybí a něco je navíc. Neděste se, jenom nemám kroupy, tak je bez krup, přidané je maso.

Soup from & nbsp; Smoked Meat,,cs,Enjoy the whole chase,,sk | Pochutná si celá chasa
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Opět jde o recyklaci. Ale nebojte, jenom mi zase zbyla voda z vařené uzené krkovice. Tak já ohřávám maso třeba ke knedlíku se špenátem. To pak ještě dopeču na grilovací pánvi. Uzené povařím s kořením (nové koření, pepper, Bay leaf). Připadá mi, že je potom šťavnatější. Takže je nabíledni, že ji nevyleju. Bude z toho dost vydatná polévka. A protože je uzené už samo o sobě slané, polévku nesolím.
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Soup from & nbsp; Smoked Meat,,cs,Enjoy the whole chase,,sk | Pochutná si celá chasa
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Opět jde o recyklaci. Ale nebojte, jenom mi zase zbyla voda z vařené uzené krkovice. Tak já ohřávám maso třeba ke knedlíku se špenátem. To pak ještě dopeču na grilovací pánvi. Uzené povařím s kořením (nové koření, pepper, Bay leaf). Připadá mi, že je potom šťavnatější. Takže je nabíledni, že ji nevyleju. Bude z toho dost vydatná polévka. A protože je uzené už samo o sobě slané, polévku nesolím.
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
How do you:
  1. Bramboru nakrájíme na kostičky a osmahneme na tuku, který jsme sebrali s vrchu chladného uzeného vývaru. I guess 6 until 8 minutes.
    Osmahneme brambory
  2. Přidáme v závěru na plátky nakrájený česnek. Necháme dojít, pro česnek to stačí.
    Přidáme česnek
  3. Rozehřejeme vývar z masa a přidáme do něho na kostičky nakrájenou mrkev.
    Přidáme mrkev
  4. Přidáme brambory s česnekem.
    Přidáme brambory
  5. Přidáme na kostičky nakrájené maso.
    Přidáme maso
  6. Na mírném varu necháme probulbávat. Bramborám i mrkvi by to mělo stačit. So 25 minutes. Add a few more soups of soup herbs and part of the chopped spring onions,,cs,At the end we add two more pinches of marjoram,,cs,We leave the soup,,cs,In the pan, bake the sliced ​​Dalaman cheese on the slices of butter,,cs,Before serving, you can still go through a clove of garlic,,cs,Who needs a choice,,cs,serve garlic dalamans and leave a cloth next to them,,cs,Served with & nbsp; fried Dalaman,,cs,P1070348,,en. V závěru pak přidáme ještě tak dvě špetky majoránky. Polévku necháme dojít.
  7. Na pánvi opečeme na másle na plátky nakrájený dalamánek. Před podáváním ho můžete ještě přejet stroužkem česneku. Kdo potřebuje volbu, podávejte dalamánky bez česneku a stroužek nechte vedle.
  8. Podáváme s opečeným dalamánkem, zdobené nasekanou jarní cibulkou.
    Podáváme s opečeným dalamánkem
Díky za návštěvu, dobrou chuť!

Leave a Reply