Plum pie

Alsatian plum cake,,cs,Somehow about,,cs,Alsasané prominou,,en | Tak nějak asi, Alsasané prominou

Nebudu se zaštiťovat receptem z ciziny, ale tak nějak jsem okoukl pár receptů a poprvé v životě upekl koláč. Dílem mi nepomáhaly prsty, dílem je to pokus číslo jedna. Ale protože jsem si tvrdohlavě zase smíchal věci podle sebe, patří sem mezi recepty. Zvládnete ho nejspíše lépe, ale o to tu přece nejde. Já se nepotřebuji vychloubat nad mými návštěvníky, dávám, alespoň doufám, inspiraci. Tak jak ji sosám odjinud, tak podávám něco svého. Zdravím Alsasany.

Alsatian tart,sk
Alsatian tart,sk

Alsatian plum cake,,cs,Somehow about,,cs,Alsasané prominou,,en | Tak nějak asi, Alsasané prominou
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Nic není domácí. Listové těsto, švestky, tvaroh i skořicový cukr, to jsem koupil, stejně jako ostatní ingredience. If you have a home eggs,,cs,you will be & nbsp; step better,,cs,If you're doing at home pastry,,cs,I take my hat,,cs,Pie,,sk,packing,,cs,puff pastry,,cs,- so,,cs,cheese,,cs,bags,,cs,cinnamon sugar,,cs,- a bag,,cs,one can use,,cs,of & nbsp; the second is left,,cs,plums,,cs,Prepare all the & nbsp; hands,,cs,Alsatian cake and P1050096,,sk,The curd mixed with & nbsp; egg,,cs,Alsatian tart b P1050097,,sk,Alsatian tart c P1050098,,sk,Add the cinnamon sugar,,cs,Alsatian cake d P1050099,,sk,Alsatian tart e P1050102,,sk,We unload the baking molds and baking paper & nbsp; spread the dough,,cs,part odkrojíme,,cs,Alsatian tart f P1050103,,sk, budete o krok líp. Pokud si děláte doma listové těsto, smekám.
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Alsatian plum cake,,cs,Somehow about,,cs,Alsasané prominou,,en | Tak nějak asi, Alsasané prominou
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Nic není domácí. Listové těsto, švestky, tvaroh i skořicový cukr, to jsem koupil, stejně jako ostatní ingredience. If you have a home eggs,,cs,you will be & nbsp; step better,,cs,If you're doing at home pastry,,cs,I take my hat,,cs,Pie,,sk,packing,,cs,puff pastry,,cs,- so,,cs,cheese,,cs,bags,,cs,cinnamon sugar,,cs,- a bag,,cs,one can use,,cs,of & nbsp; the second is left,,cs,plums,,cs,Prepare all the & nbsp; hands,,cs,Alsatian cake and P1050096,,sk,The curd mixed with & nbsp; egg,,cs,Alsatian tart b P1050097,,sk,Alsatian tart c P1050098,,sk,Add the cinnamon sugar,,cs,Alsatian cake d P1050099,,sk,Alsatian tart e P1050102,,sk,We unload the baking molds and baking paper & nbsp; spread the dough,,cs,part odkrojíme,,cs,Alsatian tart f P1050103,,sk, budete o krok líp. Pokud si děláte doma listové těsto, smekám.
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravíme si všechno k ruce.
    Vše je připraveno
  2. Tvaroh smícháme s vejcem.
    Přidáme vejce
  3. Přidáme cukr.
    Přidáme cukr
  4. Přidáme skořicový cukr.
    Přidáme skořicový cukr
  5. mix well.
    Promícháme
  6. Pečící formu vyložíme pečicím papírem a rozložíme těsto. Část odkrojíme.
    Rozprostřeme těsto
  7. Rozprostřeme těsto a připravíme švestky
  8. Do těsta nalijeme tvarohovou směs. Rozpůlené švestky poklademe do směsi.
    Poklademe švestky
  9. Ze zbylého těsta vytvoříme mřížku.
    Vytvoříme mřížku
  10. Posypeme trochou skořicového cukru
    Posypeme trochou skořicového cukru
  11. Dáme péct do trouby předehřáté na 200 °C. Bake 30 minutes.
    Dáme do trouby
  12. Pak snížíme teplotu na 180 °C a pečeme ještě 20 minutes.
    Pečeme
  13. Finished.
    Hotovo
  14. Necháme vychladnout.
    Necháme vychladnout

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.