Fast china | 8 minut s Florentýnou na jedné pánvi a tak trochu jinak

Speed ​​is not impetuousness, should not be, certainly not in the kitchen. Sometimes there is no other way and the speed is sought. So prolítnu inspirational pages and came across a site, John writes that Florentýna Zatloukalová. Also he wrote the Guide for daughter, in magazines, where I worked we had done promo, because it seemed great. On its website says: “I am here to present, to show you, that anyone can learn to cook well, love and with love.” Mohu se připojit? Florentyna at this time I came across by chance, in search of inspiration for a quick Chinese food. Nic power patla, clear text. No, trochu polopatická, I guess it is so necessary for daughter, But with recipe, which has a head and heel. So I took him adjust to, in its obstinacy, according to his. Můžete také, v kuchyni vše dovoleno! But I held council, that all the ingredients we need to prepare, because cooking will go like clockwork. Florentýna promises 5 minutes, no, it took me a bit longer, but not so much. A ještě jedna rada – opravdu připravujte jen maximálně dvě porce, pokud je strávníků víc, moc se přípravou další dávky nezdržíte.

Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
8 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
8 minutes
Základem je, že si všechno připravíte. Jamie Oliver to tak dělá, Florentýna to tak dělá, nezůstaneme pozadu. Zeleninu nakrájíte, maso nakrájíte, zálivku smícháte. Stačí vám k tomu tři misky a jedna pánev. Všechno připraveno? Už to sviští, držte si klobouky. A dobrou chuť.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
8 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
8 minutes
Základem je, že si všechno připravíte. Jamie Oliver to tak dělá, Florentýna to tak dělá, nezůstaneme pozadu. Zeleninu nakrájíte, maso nakrájíte, zálivku smícháte. Stačí vám k tomu tři misky a jedna pánev. Všechno připraveno? Už to sviští, držte si klobouky. A dobrou chuť.
Fast china | 8 minut s Florentýnou na jedné pánvi a tak trochu jinak
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme sojovou omáčku, ústřicovou omáčku s rýžovým octem a vodou. Přidáme ještě solamyl.
    Omáčka mix
  2. Maso nakrájíme na opravdu jemné nudličky, tak silné 3 mm. Nudličky, které koupíte již připravené po délce nakrájejte, jsou moc silné, zachovejte tu velikost. K masu dáme koření pěti vůní a víno. Osolíme. Promícháme a necháme stranou.
    Maso s kořením.
  3. Nakrájíme zeleninu. Mrkev si škrabkou naloupeme na plátky, které pak podélně ještě nakrájíme na nudličky. Papriku napříč nakrájíme na tenká kolečka, žampion na plátky a pak na nudličky. Jarní cibulku nakrájíme našikmo na tenká kolečka.
    Nákrájíme zeleninu.
  4. Vše připraveno? OK! Here we go. Je na čase si dát vařit rýži. Bude jí to trvat deset minut než bude hotová.
  5. Pánev wok, nebo prostě hlubší pánev, rozehřejeme na plotně.
  6. Do rozpálené pánve dáme dvě lžíce oleje, na pánvi s ním zakroužíme. Po chvilce přidáme nudličky ochuceného masa. Orestujeme, jakmile je maso opečené ze všech stran, dáme ho stranou.
    Opékáme maso
  7. Do stejné pánve dáme zbylý olej a pak zeleninu. Orestujeme do měkka.
    Orestujeme zeleninu.
  8. Restovanou zeleninu zalijeme směsí omáček a vody se solamylem. Simmer. Omáčka začne houstnout. To díky solamylu.
    Zalijeme omáčkou.
  9. Vrátíme do pánve maso, prohřejeme, podle chuti můžete přidat i hrst arašídů, a odstavíme. Finished.
    Vrátíme maso a prohřejeme.
  10. Podáváme s rýží.
    Podáváme s rýží
Tip:

Originální recept jsem si půjčil od Florentýny. Ten její se jmenuje Perfektní čína – recept pro jednu pánev a pět minut času.