Wine sausage baked with tomato and eggs | Morning surprise

When I have sent baked sausage, I had two options. Giving a reprise for dinner the next day or try something new. Why not breakfast, that?! I have never had those here too.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
1 person 5 minutes
Servings Prep Time
1 person 5 minutes
Stejnou snídani si můžete udělat určitě i bez předchozí večeře. Jen je třeba si klobásku opéci na oleji s máslem, tak 5 minutes each side.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
1 person 5 minutes
Servings Prep Time
1 person 5 minutes
Stejnou snídani si můžete udělat určitě i bez předchozí večeře. Jen je třeba si klobásku opéci na oleji s máslem, tak 5 minutes each side.
Wine sausage baked with tomato and eggs | Morning surprise
Need:
Units:
How do you:
  1. Vymažeme zapékací misku máslem a poklademe dno rajčaty nakrájenými na silnější kolečka. Place in a preheated oven at 200 ° C and bake 20 minutes.
    Rajčata v misce
  2. Na pečená rajčata přidáme pečenou klobásu.
    Připdáme klobásu
  3. Klobásu pomažeme hrubozrnnou hořčicí a rozklepneme vejce. Osolíme, případně opepříme a dáme zpět do trouby, pečeme ještě tak 10 minutes.
    Přidáme vejce
  4. Po vyjmutí z trouby posypeme nasekanou pažitkou.
    Přidáme pažitku
  5. Podáváme s cherry rajčátky a lehce opečeným toastovým chlebem.
    Podáváme
Tip:

Tento recept, jak už bylo zmíněno navazuje na klobásu pečenou na zelenině s pivem.