You do not have to do at home pub, this certainly is not meant. But the pork chops are said to hit pubs. Buy the cheapest meat, OPEC and then sell nearly as expensive as beef steak. But this concept only works, if you know good advice with preparation. However, it depends on the marinade. So there can be a bit trapped, because the composition is free. Just to taste. Mix ketchup and mustard, add honey, grilling spices and beer, Season with salt, pepper and you have a basic flavor ready. It sort of says chef Peter Andert a restaurant Koley. Already, I give him the truth.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
135 minutes |
|
|
|
Need: |
- 900 g vepřových žebírek
- 200 g tomato Passat
- 2-3 lžíce honey
- 3 lžíce hořčice
- 2 lžičky pepře
- salt
- 2 lžičky ground cumin
- 4 lžičky worchestrové sauces
- 2 lžičky chilli omáčky
- 2 lžičky granulated garlic
- 500 ml stout
- grilovací koření
- Připravíme si passatu a hořčici.
- Smícháme rajčatovou passatu s horčicí.
- Přidáme pepř a sůl.
- add the chilli, trochu grilovacího koření a granulovaný česnek.
- Přidáme med. Vše dobře promícháme.
- Pour over Stout. So, aby se vytvořila marináda. Zbytek piva si odložete na pozdější překévání pečených žebírek.
- Připravíme si žebra, ta uzená jdou rozříznout nožem.
- Žebírka dáme do umělohmotného boxu a zalijeme marinádou. Uzavřeme dáme do chladu tak 2 hodiny.
- Žebírka naskádáme do pečící misky. Dáme do trouby předehřáté na 135 °C. Bake 60 minutes. Pak žebra otočíme a zvýšíme teplotu na 150 °C. Podlijeme trochou černého piva. Bake yet 30 minutes. Pak znovu otočíme a pečeme ještě 30 minutes.
- Pak ještě přelijeme černým pivem a pečeme 15 minutes at 190 ° C.
- Podáváme s dalamánkem a křenem.
Ribs roasted by crazy Americans | Elektrické BBQ
I stumbled on it by accident, video plné typických amerických (incidentally, quite mad) gest, but crazy just to Americans sitting, they feel in their element, shocked to, but nice and ultimately into the kitchen it's convenient. Emma Christensen ze San Franciska je editorkou The Kitchn a absolventou školy pro kulinářské umění v Cambridge (not to be confused with the British Cambridge, This is in Massachusetts), True wrote a book cooking and cooking is better than beer (tak asi můj šílený překlad slovních hříček) and so we are probably in the right place. He reminds me a bit of former colleague, I've got on video, But Emma is shot and střelenější. Aspoň u vaření není nuda. A to by být neměla. Vlastně má Emma pěknou řádku videí o tom jak vařit. Docela podívaná.
Servings | Prep Time |
2-4 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
180 minutes |
|
|
|
Need: |
- 900 g vepřových žebírek
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 15 g kořenící směsi Rub uzený
- 150 ml grilovací omáčky
- Pekáček vyložíme alobalem a vložíme grilovací mřížku.
- Žebírka potřeme z obou stran hořčicí, třeba dijonskou a posypeme opět z obou stran kořením. Správně by se mělo do masa vmasírovat. Tentokrát je to hrubě mletá grilovací směs, kterou Kotányi nabízí jako rub uzený.
- Vložíme do předehřáté trouby a přepneme na gril. Bake 5 minut spíše ve střední části trouby a pak přepeneme na funkci trouby, pečeme při teplotě 180 almost 90 minutes. Pak zakryjeme alobalem, přesuneme pekáček níž a pečeme 60 minutes.
- Žebírka vyndáme z trouby.
- Potřeme grilovací nebo BBQ či steakovou omáčkou.
- Opět zakryjeme alobalem a vrátíme do trouby. Pečeme v nižší části trouby ještě při teplotě 160 almost 30 minutes.
- Žebírka rozdělíme podél kostí a podáváme.
Grilovaná žebírka v troubě můžete zkusit i podle dalšího receptu. Ale tady se neobejdeme se bez piva, tedy bez stoutu.
Infododatek k receptu:
Co je to rub uzený?
Kořenící směs patříci mezi ruby. Ruby (čti „raby“) jsou hrubozrnné kořenící směsi, které se ručně nasucho vmasírují do masa, ryb či zeleniny. Odtud název rub, který označuje vtírání koření do jídla. Ruby jsou vhodné při grilování, smažení i pečení. Lze z nich připravit také skvělou marinádu na bázi oleje, jogurtu či másla. Výrobce uvádí ve složení sůl, uzenou peppers, brown sugar, chilli, rozmarýn, peppers, pepper, tymián a římský kmín. Směs si samozřejmě můžeme namíchat doma. Receptů je na ni dost. A také můžeme zkusit vlastní fantazii. Vodítko už máme.
Steak omáčka, kombinuje bílý, zelený a černý pepř pro vyváženou a příjemně pikantní chuť, vyrábí Spak. Můžete sáhnout i po jiné omáčce, případně si ji také připravit doma.