Zalovíme a little at sea. No, Just kidding, but i must cod fish with freezer in the Market.
Treska s chorizem, fazolemi a rajčaty
Need: |
- 200 g tresky
- 1 large onion jemně nakrájíme
- 50 g choriza nakrájíme na malé kousky
- 100 g krájených rajčat v konzervě
- 100 g bílých fazolí pečené fazole v tomatové omáčce v konzervě
- 1 spoon olivového oleje
- hladkolistou petržel
- salt
- pepper
Units:
How do you:
- Rozehřejeme olej v hluboké pánvi a na mírném ohni restujeme nakrájenou cibuli.
- Přidáme na drobno nakrájené chorizo a necháme z něho pustit tuk, promícháme. Do směsi zamícháme nakrájená rajčata. Pak ještě přilijeme trochu horké vody. Tolik, aby se zachovala hustější konzistence. Přivedeme k varu.
- Do rajčatové směsi nyní přidáme filety tresky, které jsme osolili a opepřili, teplotu snížíme a rybu povaříme na mírném ohni asi 7 minutes.
- Opatrně nyní vmícháme bílé fazole v tomatě a vaříme 2 until 3 minuty, aby se fazole prohřály.
- Do hotového jídla ještě nasypeme nasekanou petrželku.
- Serve with bread.
