Serve with mashed

Meat loaf of white sausages,cs | Zkuste inovaci

Here it comes, again. white sausage. It's not her classic wine sausage, but the white sausage. As such, you buy it. Tuhle sekanou jsem vyzkoušel a můžete mi věřit, že je to jiná káva, ale stejně dobrá jako ta, co známe. Nemusíte zapomenout na mleté maso, ale neláká vás vyzkoušet něco nového?

Sekaná z bílé kobásy, střídmé podávání
Sekaná, střídmé podávání s hořčicí

Meat loaf of white sausages,cs | Zkuste inovaci
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Meat loaf of white sausages,cs | Zkuste inovaci
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Because of doubts, beg your pardon actually looks white sausage and What it is, Here's the proof. Year, not a wine sausage. It is also evident from other photos.
    Toto je bílá klobása
  2. It is a white sausage!
    Bílá klobása
  3. Rid of sausage casings.
    Klobásu zbavíme střívka
  4. Finely chop the onion.
    Klobásu zbavíme střívka
  5. Add the sausages along with egg.
    Přidáme ke klobásám spolu s vejcem.
  6. crush nachos, nejlépe rukama, but you can also put it in a plastic bag and several cross roller.
    Rozdrtíme nachos
  7. Nachos add the sausages.
    Přidáme k masu
  8. add milk.
    Zalijeme mlékem
  9. Toss.
    Promícháme
  10. We do not thicken with breadcrumbs as needed.
    Zahustíme strouhankou
  11. Prepare your hands compact meat mass.
    Vypracujeme
  12. And finally to shape the gnocchi.
    Už se to blíží
  13. Casserole dish erase lard.
    Zapékací misku vymažeme sádlem
  14. Dáme do misky.
    Dáme šišku do zapékací misky
  15. We are preparing a coating of sauce, sugar and mustard.
    Připravíme omáčku
  16. mix well, we need a compact mass.
    Dobře promícháme
  17. Hmohotou mass march cone.
    Potáhneme masovou šišku
  18. Dáme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme tak 60 minutes. After baking carve.
  19. Serve with mashed or bread alone, toastem či dalamánkem.
    Podáváme s kaší
  20. Sekaná, střídmé podávání

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.