No, možná to není Itálie, ale tohle jídlo se tomu jistě blíží. Červená, bílá, zelená. To je Itálie. Asi děláte něco podobného, ale každý si připravujeme jídla podle své chuti, that?!
Špagety s rajčaty a žampiony | Italská variace
Need: |
- 120 g špaget
- 10 cherry rajčátek
- 4 lžíce krájených rajčat v tomatové šťávě
- 8 cloves garlic - embossments
- 1 spoon provensálského koření
- 6 tickets bazalky
- 3 lžíce olivového oleje
- Parmesan – strouhaný, podle chuti
- 1 červenou papriku
- 2 žampiony - Cut into slices
Units:
How do you:
- All you prepare. Česnek prolisujeme, cherry tomatoes cut into quarters, chop the basil, pepper, cut into finer pieces.
- In skillet heat oil over medium heat. In oil, add the basil, Provencal herbs and garlic. Resto 2 minuty.
- Add the sliced mushrooms, chopped tomatoes and sliced tomato sauce and smaller pieces of chopped red pepper. Simmer, zakryjeme a dusíme 5 minutes.
- Meanwhile, cook spaghetti.
- The mixture in the pan, we can add a tablespoon of water from the spaghetti. Toss. Add the spaghetti and mix gently.
- Serve sprinkled with grated Parmesan. Dozdobíme basil.