Mill trout | Mill trout

Další reminiscence na pobyt u moře. Krevety mi omohou navodit tu atmosféru, pohodovou, how else. Už tu máme prawns ašpagety a zase další pochutnání. Najdete tu ještě další adalší. Ale jedeme dál. No zalistujte si třeba na těchto stránkách ještě o něco víc.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Takže znova a jinak. Ještě jednodušeji. Ale stejně chutně jako ty zmiňované recepty. Pochutnejte si i tentokrát.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Takže znova a jinak. Ještě jednodušeji. Ale stejně chutně jako ty zmiňované recepty. Pochutnejte si i tentokrát.
Mill trout | Mill trout
Need:
Units:
How do you:
  1. Dáme vařit osolenou vodu a do ní pak v momentě varu přidáme špagery. Vaříme Al dente. so that 8 minutes.
  2. Chop the red onion. Jednu najemno, druhou na půlměsíčky.
  3. Nasekáme stroužky česneku.
  4. Nachystáno.
  5. Rozpálíme olivový olej na středním plameni.
  6. Osmahneme cibuli do sklovata.
  7. Přidáme česnek a krátce osmahneme. Pamatujte, že česneku stačí 30 seconds.
  8. Přidáme krevety.
  9. Přidáme rajčata, částečně překrájená, částečně celá.
  10. Add the chopped basil.
  11. Zakapeme šťávou z poloviny citronu.
  12. Přidáme zcezené špagety.
  13. Zalijeme vodou ze špaget. mix well.
  14. Salt and pepper.
  15. Podáváme posypané ještě nasekanou bazalkou.

All in one pan: kuře s cizrnou a rajčaty | Inovace s bramborami

Vždycky mi vadí, když najdu nějaký recept a musím si lámat hlavou co k tomu jídlu za přílohu. Je neskutečné, jak se všichní spoléhají na to, že prostě víte. A já nevím a vy taky nevíte. Already, zkušenost nám dá jisté vodítko, ale to neberu. Therefore, these pages also such unpleasant surprises not get,cs. It's called a meal in one pot, Try one pan, too good.





Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes

The annex you do not have to worry about this time either. Will equal parts food. But potatoes can be omitted entirely and just have a great meal. Ne, that there were also unnecessarily, s nimi je to stejně skvělé.


Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes

The annex you do not have to worry about this time either. Will equal parts food. But potatoes can be omitted entirely and just have a great meal. Ne, that there were also unnecessarily, s nimi je to stejně skvělé.

All in one pan: kuře s cizrnou a rajčaty | Inovace

Need:

Units:

How do you:
  1. Slice potatoes.
    Nakrájíme brambory

  2. Uvaříme je v osolené vodě. It takes so 15 minutes, takže je dobré začít právě bramborami.
    Uvaříme brambory v osolené vodě

  3. Slice peppers.
    Nakrájíme papriku

  4. And meat.
    Nakrájíme maso

  5. Meat with salt and pepper, promícháme. Maybe just arms.
    Dochutíme a promícháme

  6. Delicate pieces of fry in oil.
    Maso opečeme na oleji

  7. The meat is pulled and a little browns. Add onion and restujeme, aby změkla. So 4 until 5 minutes.
    Maso se zatáhne a mírně opeče, přidáme cibuli

  8. Přidáme k masu papriku.
    Přidáme papriku

  9. Vmícháme scezené brambory. Season with salt, pepper and basil.
    Vmícháme brambory

  10. Cizrnu, we have well-flushed, protože je z konzervy, adding to a mixture of.
    Vmícháme cizrnu

  11. Add the chopped tomatoes and juice. simmer about 5 minutes. So over medium heat.
    Přidáme nakrájená rajčata

  12. We cover and simmer, tak asi 10 minutes, teplotu zmírníme. Občas promícháme.
    Zakryjeme a podusíme

  13. Before serving, sprinkle with chopped parsley.
    Posypeme petrželkou




Karbanátky v červené omáčce s cizrnou | Se šťouchanými bramborami

Tak tohle jídlo bude takové trošku jako na hlavu. Ale nekruťte hlavou, try it. Karbanátky s bramborovou kaší, to tak asi bude klasika, dumal jsem už nad bramborami v kastrolu. A také jsem si nebyl moc jistý, zda to k sobě sedne podle představy. Tak jsem si to nakonec rozmyslel už za běhu a místo kaše budou šťouchané brambory. A k tomu mix sekaných rajčat s cizrnou. Oboje mám pořád po ruce, kdyby udeřil nápad nebo byla nutná rychlá improvizace.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Burgers I've prepared several, always with finely chopped onion, This time it is omitted, hlaďoučké need the dough mass. So we join together just minced meat (a mixture of pork and beef), egg, sůl a pepř. Meat work our way wet hands. if you want, you can tease with stirring spoons.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Burgers I've prepared several, always with finely chopped onion, This time it is omitted, hlaďoučké need the dough mass. So we join together just minced meat (a mixture of pork and beef), egg, sůl a pepř. Meat work our way wet hands. if you want, you can tease with stirring spoons.
Karbanátky v červené omáčce s cizrnou | Se šťouchanými bramborami
Need:
meatballs
Sauce
Příloha
Units:
How do you:
  1. Chop the onion and fry in olive oil. add tomatoes, chickpeas and simmer for a while. add the broth. cook and 5 minutes on medium heat. Add a teaspoon basil, zakryjeme a dusíme ještě 5 minutes.
    Připravíme si omáčku
  2. We'll have to cook nadrobnější diced potatoes in salted water.
  3. Meanwhile, mix the minced meat with egg, pepper and salt.
    Připravíme si směs na karbanátky
  4. Create patties using a large spoon, which then shape the still wet hands, which then fry in oil on medium-high flame, tak 4 until 5 minutes each side.
    Pečeme karbanátky
  5. Get rid of the oil in a skillet, rub it lightly necessary kitchen roll. Sprinkle with olive oil, Warm and put burgers back into the pan. For each pancake put a good pinch of grated cheese, Pour each spoonful of sauce and cover with. Leave it to rest 3 minuty, make the cheese melted. Then add the remaining sauce, the meatballs, Cover and slow fire 3 minutes, then heat through.
    Přidáme strouhaný sýr
  6. It is thus time to prepare annexes - mashed potatoes. potatoes, pour off, smash mačkadlem and polokaši, Stir in butter and chopped parsley. Possibly even slightly season with salt.
  7. Serve meatballs with mashed potatoes.
    Podáváme se šťouchanými bramborami

Chicken breasts stuffed with piquant spices,cs | A whiff of Louisiana in the Czech Republic

Such moreover there. I've done differently roládky, but this time it will be quite an adventure. Because I okouknul trick, how to create a breast slices suitable for wrapping. Just to roll and baking paper. Meat is smashed, Paper adequately protect him. When I speak of a flurry of Louisiana, I am referring to the southern part of Cajun, where they were during the Seven Years War, moved out of the current Canadian francophone residents. I was talking about it in the recipe Cajun fish fillets. Hence the Cajun seasoning mix. Ingredients for her may be different,cs, even onion powder, which I do not, but we make do without him. Much of the taste of this cuisine (so near Creole) closer. No, pochutnáme if.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
It's a simple matter, just need to have patience in meeting. But the effort is certainly worth it. It also depends on the size of the breast, bigger is better implemented and so prepare extra serving for two and four. Helpful in this, how big you are hungry. Seasoning mix will surely be left, Keep it on next time.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
It's a simple matter, just need to have patience in meeting. But the effort is certainly worth it. It also depends on the size of the breast, bigger is better implemented and so prepare extra serving for two and four. Helpful in this, how big you are hungry. Seasoning mix will surely be left, Keep it on next time.
Stuffed chicken breast in a spicy seasoning | A whiff of Louisiana in the Czech Republic
Need:
spice mix
stuffed breasts
Příloha
Units:
How do you:
  1. Chicken breasts put between sheets of baking paper and roll into thin slices tenderize.
    Jak vytvořit z prsíček pláty masa
  2. Mix all the ingredients for the seasoning mix.
    Koření
  3. Prepare vegetables, peppers rid of the seeds and membranes.
    Příprava
  4. Prepare a finely chopped white onion half, chopped peppers and sliced ​​mushrooms.
    Zeleninu nakrájíme
  5. In high temperature heat oil, We roast some vegetables 5 minutes.
    Zeleninu restujeme
  6. On the chicken slices put a pinch of grated cheese, 2 until 3 spoon roasted vegetable mixture on top and put again grated cheese.
    Na maso dáme sýr
  7. Přidáme zeleninu
  8. Připravená druhá vrstva
  9. Třetí vrstva
  10. Carefully wrap the chicken plate and we close with toothpicks. Place in a baking dish.
    Zabalíme a sepneme párátky
  11. Rolls well sprinkle with seasoning mixture on top and put the pieces of butter.
    Posypeme kořením
  12. Přidáme máslo
  13. Dáme do trouby předehřáté na 200 ° C and bake for about 35 until 40 minutes. In the middle of cooking meat sprinkle with a little hot water.
    Pečeme
  14. Meanwhile, boil the potatoes in their skins in salted water, which add roast meat and about 10 minutes before the end.
    Přidáme brambory
  15. Butter fry sliced ​​leek, crescents on chopped white onion (That left us from preparing fillings) and chopped pak choi. So 3 until 5 minutes on medium heat.
    Orestujeme přílohu
  16. Serve with a mixture of vegetables and small potatoes.
    Podáváme se zeleninou a brambory