Bramborová kaše s párkem

Totally perfect mashed potatoes | No carrying coals to Newcastle

I know, that with this recipe probably will be surprised. Yet porridge can make everyone. Jenže tady vařím, zkouším, seeking, I do not need and do not want to shock. No, Although it really is simple to prepare, But again it is not such a piece of cake, when you have an excellent smooth porridge consistency needed. It needs some care. Therefore, this recipe go to the world, certainly it is no carrying coals to Newcastle or similar matter owl in Athens.

Totally perfect mashed potatoes | No carrying coals to Newcastle
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Ke kaši potřebujete brambory (a to nejlépe "céčka", určená na kaše a pyré), milk, butter, trochu soli a nějaké plus. A to záleží na vás a chuti. Leckdy je součástí kaše i mrkev, někdy celer, ale třeba také česnek. Náš případ. Ale pokud si na experimenty nepotrpíte, stačí vynechat ono plus a kaši máte stejně skvělou.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Totally perfect mashed potatoes | No carrying coals to Newcastle
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Ke kaši potřebujete brambory (a to nejlépe "céčka", určená na kaše a pyré), milk, butter, trochu soli a nějaké plus. A to záleží na vás a chuti. Leckdy je součástí kaše i mrkev, někdy celer, ale třeba také česnek. Náš případ. Ale pokud si na experimenty nepotrpíte, stačí vynechat ono plus a kaši máte stejně skvělou.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Oloupané brambory několikrát propláchneme ve studené vodě, abychom se zbavili škrobu a uvaříme je v osolené vodě. Vaříme tak 20 minutes, což je doba orientační. Ke konci vaření stačí zkusit vidličkou, zda už jsou hotové. Pak vodu slijeme.
  2. Mezitím si ohřejeme mléko, nechávám ho vzkypět a odstavím.
  3. Brambory mačkadlem rozbijeme na hmotu, to už jsme skoro u cíle a vlastně na mezicestě ke šťouchaným bramborám. Tentokrát přilejeme mléko (víc než by šťouchané brambory chtěly) a šlehačem tyčového mixeru šleháme dohladka. Jemná metla určitě zvládne hravě dvě porce, jinak by už musel asi přijít ke slovu ruční šlehač se silnějšími metlami.
  4. Přidáme máslo a prolisovaný česnek, jemně dosolíme a ještě prošleháme.
  5. Servírujeme třeba s párky, jak zněla prvotní objednávka před spuštěním receptu. Na kaši ještě přidáme kousek másla.
    Bramborovou kaši servírujem s párkem

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.