Improvisation. That in my kitchen pays. Clearly, že okukuji, co se dá nachystat, in the final but it's something else. Ne úplně, but is. Omrknul jsem recept na pikatní čočku, ale pak už jsem varioval. Served to me and Cube, které výrobce říká houbový bujón. No, nemá se to? but go!
Servings | Prep Time |
2 osoby | 30 minutes |
Cook Time |
50 minutes |
|
|
|
Pikantní čočka s pikantními párky | To jsou tedy dárky
Need: |
- 200 g čočky
- 3 lžičky flotsam
- 3 jarní cibulky
- 3 kyselé okurky
- 1-2 lžíce olivového oleje
- 1 kostka houbového bujónu
- 100 ml vody
- salt
- pepper
- hladkolistou petržel
Units:
How do you:
- Čočku namočíme alespoň na 30 minut a pak vaříme v neosolené vodě do měkka. Like that 45 until 40 minutes.
- Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme nakrájenou jarní cibulku. Přidáme kapary a nakrájené okurky. Promícháme a tak 2 minutes roast. Přidáme rozdrobenou kostku houbového bujónu a zalijeme horkou vodou. jemně osolíme a opepříme. Přidáme nasekanou petželku. Promícháme a zakryjeme. Dusíme tak 5 minutes. Pak odkryjeme, aby se tekutina ještě trochu odpařila.
- Podáváme s ohřátými pikantními párky.