Další reminiscence na pobyt u moře. Krevety mi omohou navodit tu atmosféru, pohodovou, how else. Už tu máme prawns ašpagety a zase další pochutnání. Najdete tu ještě další adalší. Ale jedeme dál. No zalistujte si třeba na těchto stránkách ještě o něco víc.
Mill trout | Mill trout
Need: |
- 250 g krevet – tyhle kousky jsou z farmy ve Vietnamu
- 12 cocktail tomatoes
- 3 cloves garlic
- 2 červené cibule
- 120 g špaget
- 1/2 citronu
- volume bazalky
- pepper
- salt
- olive oil
Units:
How do you:
- Dáme vařit osolenou vodu a do ní pak v momentě varu přidáme špagery. Vaříme Al dente. so that 8 minutes.
- Chop the red onion. Jednu najemno, druhou na půlměsíčky.
- Nasekáme stroužky česneku.
- Nachystáno.
- Rozpálíme olivový olej na středním plameni.
- Osmahneme cibuli do sklovata.
- Přidáme česnek a krátce osmahneme. Pamatujte, že česneku stačí 30 seconds.
- Přidáme krevety.
- Přidáme rajčata, částečně překrájená, částečně celá.
- Add the chopped basil.
- Zakapeme šťávou z poloviny citronu.
- Přidáme zcezené špagety.
- Zalijeme vodou ze špaget. mix well.
- Salt and pepper.
- Podáváme posypané ještě nasekanou bazalkou.