Zapečená krkovice | Na černém pivu

Bude to trochu netradiční. Pečení v kastrolu. Protože potřebuju vrstvit a pro dva je to tak, že se k tomu hodí právě kastrol. Díky poklici z Tescomy, která je z odolného skla a žáruvzdorného silikonu. Trochu sice změní barvu, ale vydrží to.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Je to takové lego, prostě skládačka, která nemá chybu.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Je to takové lego, prostě skládačka, která nemá chybu.
Zapečená krkovice | Na černém pivu
Need:
Units:
How do you:
  1. Vymažeme kastrol sádlem.
  2. Vložíme plátek krkovice a posypeme kmínem.
  3. Překryjeme plátky anglické slaniny.
  4. Překryjeme vrstvou nakrájené cibule na kolečka.
  5. Přidáme druhou vrstvu krkovice a pokmínujeme.
  6. Překryjeme anglickou slaninou.
  7. Přidáme opět vrstvu cibule.
  8. Přidáme na plátky nakrájený česnek.
  9. Zalijeme půllitrem černého piva.
  10. Po zalití pivem zakryjeme a pečeme v troubě na 250 °C hodinu a půl. Na poslední deset minut odkryjeme poklici.
  11. Opečeme na pánvi krokety.
  12. served.