Zeleninový vývar

Zeleninový vývar, není čeho se bát

Zeleninový vývar, není čeho se bát
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Občas ho potřebujete, a když to přeženu, je to stejná cesta jako na kuřecí vývar, akorát kratší a bez kuřete.
Zeleninový vývar, není čeho se bát
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Občas ho potřebujete, a když to přeženu, je to stejná cesta jako na kuřecí vývar, akorát kratší a bez kuřete.
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Očištěnou zeleninu nakrájíme nejlépe na půlky. Mrkev i petržel překrojíme napříč. Na pánvi všechnu zeleninu na sucho opečeme, aby získala světle hnědý nádech.
  2. Poté přilijeme horkou vodu, dochutíme solí a pomalu vaříme tak 30 until 40 minutes. Můžeme přidat i pepř. Scedíme a vývar je hotov!
  3. Takový vývar se hodí třeba na přípravu italského rizota.
KROK SUN KROK
  1. Nakrájenou zeleninu opékám na pánvi nasucho.
  2. Pokud se vám nevejde všechna do jedné pánve, nezoufejte a opečte ji postupně.
  3. Nad rajčaty jsem trochu váhal, ale nakonec to šlo dobře.
  4. A teď všechno naskládáme do vody a vaříme.
  5. Skoro hotovo. Zeleninu vyhodíme a vývar je připravený k dalšímu použití.