Zeleninový vývar

Zeleninový vývar, není čeho se bát

Občas ho potřebujete, a když to přeženu, je to stejná cesta jako na kuřecí vývar, akorát kratší a bez kuřete.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Zkuste domácí vývar, nebudete litovat trochy času.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Zkuste domácí vývar, nebudete litovat trochy času.
Zeleninový vývar, není čeho se bát
Need:
Units:
How do you:
  1. Očištěnou zeleninu nakrájíme nejlépe na půlky. Mrkev i petržel překrojíme napříč. Na pánvi všechnu zeleninu na sucho opečeme, aby získala světle hnědý nádech.
  2. Poté přilijeme horkou vodu, dochutíme solí a pomalu vaříme tak 30 until 40 minutes. Můžeme přidat i pepř. Scedíme a vývar je hotov!
  3. Takový vývar se hodí třeba na přípravu italského rizota.
KROK SUN KROK
  1. Nakrájenou zeleninu opékám na pánvi nasucho.
  2. Pokud se vám nevejde všechna do jedné pánve, nezoufejte a opečte ji postupně.
  3. Nad rajčaty jsem trochu váhal, ale nakonec to šlo dobře.
  4. A teď všechno naskládáme do vody a vaříme.
  5. Skoro hotovo. Zeleninu vyhodíme a vývar je připravený k dalšímu použití.

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Zeleninový vývar, není čeho se bát

 

Občas ho potřebujete, a když to přeženu, je to stejná cesta jako na kuřecí vývar, akorát kratší a bez kuřete.

Zeleninový vývar máte hotový za 30 minutes.
Zeleninový vývar máte hotový za 30 minutes.

.

Need:

2 cibule

1 until 2 mrkve

1 parsley

3 until 4 stonky řapíkatého celeru

1 tomato

2 l vody

trochu soli

trochu pepře

 

How do you:

Očištěnou zeleninu nakrájíme nejlépe na půlky. Mrkev i petržel překrojíme napříč. Na pánvi všechnu zeleninu na sucho opečeme, aby získala světle hnědý nádech.

Poté přilijeme horkou vodu, dochutíme solí a pomalu vaříme tak 30 until 40 minutes. Můžeme přidat i pepř. Scedíme a vývar je hotov!

Takový vývar se hodí třeba na přípravu italského rizota.


KROK SUN KROK

Nakrájenou zeleninu opékám na pánvi nasucho.
Nakrájenou zeleninu opékám na pánvi nasucho.

Pokud se vám nevejde všechna do jedné pánve, zeoufejte and fry it gradually
Pokud se vám nevejde všechna do jedné pánve, nezoufejte a opečte ji postupně

Nad rajčaty jsem trochu váhal, ale nakonec to šlo dobře
Nad rajčaty jsem trochu váhal, ale nakonec to šlo dobře

A teď všechno naskládáme do vody a vaříme
A teď všechno naskládáme do vody a vaříme

Skoro hotovo. Throw the vegetables and broth is dispizici.
Skoro hotovo. Zeleninu vyhodíme a vývar je připravený k dalšímu použití.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.