Potato salad | Why not to return to the classics? Skoro.

And it will return almost Christmas. Said David Korecký inspiration from restaurants Stable. And Paul Sapík, Terraces of Golden Well. Gentlemen differ, It is quite logical, but it will not buckle, because why should?! A bit of it and I poupravím, accelerate, simplify. If you ever reached for the vegetable mixture for making potato salads, so we're in the same boat.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
As you already know from my descriptions salads. Stir and mix. And the result is good again.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes
As you already know from my descriptions salads. Stir and mix. And the result is good again.
Potato salad | Why not to return to the classics?
Need:
Units:
How do you:
  1. Brambory uvaříme ve slupce, tak asi 20 minutes. Peel and cut into cubes. A mixture of potato salad Strain.
    Brambory
  2. Boil hard-boiled eggs and chop.
    Vajíčka
  3. Add the potatoes and vegetables.
    Smícháme
  4. Add tartar sauce, pepř a sůl.
    Tatarka
  5. add mustard.
    Přidáme hořčici
  6. Gently stir the bottom, to potatoes nerozmlátily.
    Promícháme
  7. Finished. We'll chill.
    Hotovo
Tip:

Maybe suitable mixture of southern Moravia:

Mixture
Mixture

Dumplings with egg | Our classic cuisine

Each, who commits připrvit this recipe, almost ashamed result zveřenit. It's just so trivial! But do not even trivial recipes right of publicity. So come into the public space classic dumplings with egg. And when we do the classics, We have to also embark on a. Perhaps Bach. On request, that we should be careful temperature, can not hurt either onions or eggs. Greaves are in fact another story.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Houskové knedlíky a vejce, to je základ. How else.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Houskové knedlíky a vejce, to je základ. How else.
Dumplings with egg | Our classic cuisine
Need:
Units:
How do you:
  1. Cibuli nakrájíme najemno, knedlíky na malé kostičky.
    Nakrájíme
  2. Na pánvi rozpustíme dostatečné množství másla. Jde to odhadnout a pak stejně ještě přijdete na to, že musít přidat máslo, protože knedlíky pijí jako duha. Na mírné teplotě oshmahneme cibulku.
    Osmahneme
  3. Přidáme nakrájené knedlíky a opékáme. Už v téhle fázi zjistíte, že je dobré přidat máslo.
    Opečeme knedlíky
  4. Rozmícháme vajíčka.
    Rozmícháme vejce
  5. Vejce vlijeme do pánve s knedlíky a chvilku necháme stát.
    Vlijeme vejce
  6. Vmícháme nadrobno nakrájenou nať jarní cibulky a vmícháme.
    Přidáme nať
  7. Salt and pepper.
    Osolíme
  8. served. Můžeme ještě přidat okurčičky.
    Podáváme

Marinated pork ribs | At home, as in a pub

You do not have to do at home pub, this certainly is not meant. But the pork chops are said to hit pubs. Buy the cheapest meat, OPEC and then sell nearly as expensive as beef steak. But this concept only works, if you know good advice with preparation. However, it depends on the marinade. So there can be a bit trapped, because the composition is free. Just to taste. Mix ketchup and mustard, add honey, grilling spices and beer, Season with salt, pepper and you have a basic flavor ready. It sort of says chef Peter Andert a restaurant Koley. Already, I give him the truth.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
135 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
135 minutes
U řezníka nápisem na fasádě mě nalákali. Masitá vepřová žebírka. No, nekupte to. Plochá žebra, která se dají obírat jako za středověku. Chytnete do ruky a okusujete. Tentokrát na marinádu smícháme rajčatovou passatu s hořčicí, přidáme med, grilling spices and beer, salt, pepper, worchestr a trochu granulovaného česneku. Already, aby to bylo pestřejší, ještě si v marinádě zahrála chilli omáčka se zázvorem. Already, to pivo by mělo být černé.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
135 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
135 minutes
U řezníka nápisem na fasádě mě nalákali. Masitá vepřová žebírka. No, nekupte to. Plochá žebra, která se dají obírat jako za středověku. Chytnete do ruky a okusujete. Tentokrát na marinádu smícháme rajčatovou passatu s hořčicí, přidáme med, grilling spices and beer, salt, pepper, worchestr a trochu granulovaného česneku. Already, aby to bylo pestřejší, ještě si v marinádě zahrála chilli omáčka se zázvorem. Already, to pivo by mělo být černé.
Marinated pork ribs | At home, as in a pub
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si passatu a hořčici.
    Passata
  2. Smícháme rajčatovou passatu s horčicí.
  3. Přidáme pepř a sůl.
    Okořeníme
  4. add the chilli, trochu grilovacího koření a granulovaný česnek.
    Přidáme chilli
  5. Přidáme med. Vše dobře promícháme.
    Med
  6. Pour over Stout. So, aby se vytvořila marináda. Zbytek piva si odložete na pozdější překévání pečených žebírek.
    Černé pivo
  7. Připravíme si žebra, ta uzená jdou rozříznout nožem.
    Žebra
  8. Žebírka dáme do umělohmotného boxu a zalijeme marinádou. Uzavřeme dáme do chladu tak 2 hodiny.
    Dáme do boxu
  9. Žebírka naskádáme do pečící misky. Dáme do trouby předehřáté na 135 °C. Bake 60 minutes. Pak žebra otočíme a zvýšíme teplotu na 150 °C. Podlijeme trochou černého piva. Bake yet 30 minutes. Pak znovu otočíme a pečeme ještě 30 minutes.
    Naskládáme
  10. Pak ještě přelijeme černým pivem a pečeme 15 minut při teplotě 190 °C.
    Pečená žebírka
  11. Podáváme s dalamánkem a křenem.
    Marinovaná žebírka