I had planned to give this one interesting recipe name, but they might appear guardians of treasure and would certainly created a small diplomatic war, upouštím od jména Provensálské těstoviny. Nabízelo se to ohledně použití provensálského koření, but I can do without it. Můžete tomuhle receptu říkat třeba Cherry těstoviny, Citronové těstoviny, jak libo.
Pasta with chicken,cs | Rychlá večeře
Need: |
- 200 g chicken thigh fillet
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 spoon provensálského koření
- 2 cloves garlic
- rozmarýn
- 120 g penne
- 1 spoon butter
- 2 lžičky granulated garlic
- 200 g smetany ke šlehání
- 1/2 lžičky lemon zest
- 4 cherry rajčátka
- salt
- pepper
- 50 g parmezánu
Units:
How do you:
- Kuřecí řízky vložíme do mikrotenového sáčku, přidáme provenálské koření, osolíme a zalijeme lžící oleje. Dobře promneme a dáme na chvíli do chladu. Uvaříme těstoviny v osolené vodě.
- Rozpálíme olej s máslem, přidáme snítku rozmarýnu a opečeme řízek z každé strany tak 5 minutes. aside the.
- Do pánve dáme nasekaný česnek a orestujeme, aby ovoněl. Přidáme ještě granulovaný česnek, pokud je slabý ten, který jsme použili.
- Zalijeme smetanou. and add Parmesan,,cs,Boil and mix a penne,,cs,Serve with sliced penne schnitzel,,cs. Provaříme a přimícháme penne. Salt and pepper.
- Přidáme citronovou kůru. Toss.
- add the Parmesan cheese,,cs,pasta with chicken e P1030081,,cs,Pasta with chicken f P1030083,,cs,Serve with penne & nbsp; schnitzel sliced,,cs,rozčtvrcenými decorated with cherry tomatoes,,cs,pasta with chicken,,cs,P1030086,,zh-CN,spend the afternoon in the kitchen and enjoy a well,,cs,Cut chicken into small pieces and fry in oil,,cs,Add the chopped onion into wedges and fry,,cs,Indeed, we will need the broth with pasta,,cs,Add the rosemary leaves and the whole twig,,cs,Add the chickpeas and tomatoes,,cs,Pour a little water from the pasta and toss,,cs,Add the bay leaves and simmer for a while,,cs. mix well.
- Salt and pepper.
- Podáváme penne s nakrájeným řízkem, zdobené rozčtvrcenými cherry rajčaty.