Tamarindové kuřecí nudličky | Thajská inspirace s africkou duší

Před časem (už trochu delším) I discovered the store a box with tamarind, then alluded to recipes with tamarind paste, ale byl jsem trochu lenivý, I looked at her properly. Takže, when she peered at me from the shelf, bylo to znamení, že je její čas. Tamarind vypadá jako zřetězené arašídy nebo věnec minišpekáčků (sorry to přirovnání), dužina má sladkokyselou chuť. Dužina se může pojídat čerstvá, vařená, sušená, zavařená jako povidla. And this pulp is also preparing refreshing drinks and is often used as an ingredient in foods. it is good, že je to africký strom, named tamarind and especially in Asian cuisine is like home. Pokud jste ještě nevyzkoušeli kuřecí nudličky se zelenými fazolkami, také doporučuju.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes (včetně marinování)
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes (včetně marinování)
Cook Time
20 minutes
Všimněte si, že v receptu jsou i volitelné pložky. Trochu jsem přihulil česnekové stroužky, protože to zase už v tomto období není taková síla, a přidal chilli, což podtrhlo ještě víc ostrost chuti feferonky. Můžete variovat i se závěrečným krokem – nasekat nať cibulky nebo koriandr. Je to rychle jídlo, jednoduché a moc chutné. Zkuste to.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes (včetně marinování)
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes (včetně marinování)
Cook Time
20 minutes
Všimněte si, že v receptu jsou i volitelné pložky. Trochu jsem přihulil česnekové stroužky, protože to zase už v tomto období není taková síla, a přidal chilli, což podtrhlo ještě víc ostrost chuti feferonky. Můžete variovat i se závěrečným krokem – nasekat nať cibulky nebo koriandr. Je to rychle jídlo, jednoduché a moc chutné. Zkuste to.
Tamarindové kuřecí nudličky | Thajská inspirace s africkou duší
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky nebo nugety.
    Nakrájíme kuře
  2. Přidáme rybí omáčku, nadrobno nakrájenou feferonku a nasekaný česnek.
    Přidáme česnek a nakrájenou feferonku
  3. Přidáme ještě citronovou kůru a granulovaný česnek.
    Přidáme sušený česnek
  4. Zakapeme lžící oleje a necháme marinovat 20 minutes.
    Zakapeme olejem
  5. Meanwhile dissolve tamarind paste in 50 ml of hot broth.
    Připravíme tamarindovou zálivku
  6. Marinované kuřecí maso opečeme dozlatova na lžíci rozpáleného oleje ve woku. So 4 until 5 minutes.
    Připravíme tamarindovou zálivku
  7. Přidáme rozmíchanou tamarindovou pastu a kuřecí vývar.
    Zalijme tamatindovou zálivkou s vývarem
  8. Toss, přivedeme k varu.
    Provaříme
  9. Reduce heat, pánev zakryjeme a maso dusíme 15 minutes. Současně uvaříme rýži.
    Zakryjeme a podusíme
  10. Podáváme s rýží, posypané nasekanou natí jarní cibulky (nebo nasekaným koriandrem).
    Podáváme s rýží
Tip:

Tamarindová pasta se dá koupit v Tescu.

Tamarindová pasta
Tamarindová pasta

.