Česnekový dip | Rychlá záležitost

Hodí se při grilování. Můžete si ho koupit, nebo připravit. Je to tak rychlé, že ani nepostřehnete, že máte hotovo. Tenhle dip jsem připravil pro kapsalon. Ale naprosto stejný můžete připravit na kebab. perhaps.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
It's a simple matter. Smícháte ingredience a máte hotovo.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
It's a simple matter. Smícháte ingredience a máte hotovo.
Česnekový dip | Rychlá záležitost
Need:
Units:
How do you:
  1. Do jogurtu přidáme majonézu.
  2. Česnek prolisujeme.
  3. Promícháme a osolíme a opepříme.
  4. Toss. It's done.

Penne with spicy salami and cheese | Rychlá akce

This time is the surprise, Pasta is not going to cook separately, but also directly with others.





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes

The point is, that this matter quickly and prepare you for pochut 20 minutes.


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
25 minutes

The point is, that this matter quickly and prepare you for pochut 20 minutes.

Penne with spicy salami and cheese | Rychlá akce

Need:



Units:

How do you:
  1. Sausage cut into slices and fry in hot oil. So 4 minuty. Add finely chopped onion and let it soften, about 4 minuty. We will add the chopped garlic. Then add the chopped bell peppers into strips and toss. Osolíme, season with pepper and basil. Toss.

  2. Pour in the broth and add the penne. Toss, We reduce the temperature and cover. Dusíme tak 15 minutes, the pasta cooked.

  3. In the finals, mix the chopped spring onions and grated cheese and cover, make the cheese melted.

  4. served.

Tip:

And otherwise:
Place the peppers can add a tin of chopped tomatoes and juice and cream, tak asi 100 g, I would say. Just to taste and reflections. It will be a little different recipe, but it will also taste great.




Salát z červených fazolí, červené cibule a červených rajčat | Jednoduše červený salát

Je čas grilování! Tak tohle se na nás sype ze všech stran a chuťové pohárky rozhodně žádají své. Ať už připravíte maso, nebo jen klobásy (také maso, that), potřebujete k tomu ještě nějakou “omáčku”, year, přílohu. A salát je ideálním řešením.

Votes: 6
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Is this jednoduché, it is fast. A tasty!
Votes: 6
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Is this jednoduché, it is fast. A tasty!
Salát z červených fazolí, červené cibule a červených rajčat | Jednoduše červený salát
Need:
Units:
How do you:
  1. Rozčtvrtíme tomatoes lengthwise and then slice across. Red bean and pour the brew, we rinse it several times. Red onion in half lengthwise and crosswise cut into wedges. Česnek prolisujeme.
  2. mix together, salt, pepper, season with chilli flakes. Pour in red wine vinegar and olive oil. Add the chopped basil and mix well.
    Můžeme salát vychladit
  3. Before you serve the salad at a barbecue, Certainly manage to cool.