Already, birthdays always vyměknu and then try something wilder acceptably. Takže zase jsou to krevety, teď ty větší. Admittedly, že jsem si ještě neodvážil jít do těch nemražených. Ještě na to nemám, but it comes. Tentokrát si víc čichneme Řecka. A summon ouzo. Tudíž anýzovku, sorry, ale má takovou chuť.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Nemusíte si tohle jídlo připravit jenom na oslavu, zkuste ho jako běžnou večeři. Také můžete vynechat ouzo a nahradit ho bílým vínem.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
30minutes
Nemusíte si tohle jídlo připravit jenom na oslavu, zkuste ho jako běžnou večeři. Také můžete vynechat ouzo a nahradit ho bílým vínem.
Shrimp with Greek note,,cs,You can also omit ouzo and replace it with white wine,,cs,minutes and even throw in garlic,,cs,Add the oregano and stir,,cs,Cover and let provařit ktrevety,,cs,Serve sprinkled with parsley and crumbled feta cheese,,cs,In this case, the spaghetti were sieved added prior to administration to the pan with shrimps and sauce,,cs,The Greek cuisine is saganaki,,cs,Thus says the food prepared in a small saucepan and Sagan's small píánvička with two handles,,cs,The family is schvají saganaki and shrimp saganaki,,sk,and mussels saganaki,,sk,that include feta and spicy tomato sauce,,cs | Saganaki
Cibuli nakrájíme najemno, finely chop garlic. Rajčata nakrájíme na malé kostičky.
Necháme rozmrazit krevety.
Na oleji osmahneme cibuli, na střední teplotě, pěkně pomalu, tak 4 until 5 minut a pak ještě přihodíme česnek. Necháme chvilku provonět, stačí 30 vteřin.
Přidáme nakrájená rajčata a promícháme.
Přidáme rajčatovou pastu.
Přilijeme ouzo. Pokud nechcete kořalku, zkuste použít bílé víno, také se mi osvědčilo. boil so 4 minuty, aby se alkohol částečně odpařil.
Přidáme oregano a promícháme.
Přilijeme vinný ocet.
Opepříme.
Přidáme nasekanou petrželku.
Do pánve rozdrobíme sýr feta.
Krevety přidáme do omáčky.
Zakryjeme a necháme provařit ktrevety, tak 6 until 8 minutes.
Podáváme posypané petrželkou a rozdrobenou fetou. Jako přílohu můžete zvolit pečivo nebo špagety. V tomto případě byly scezené špagety před podáváním přidány do pánve s krevetami a omáčkou, aby se prohřály.
Tip:
CO JE SAGANAKI?
V řecké kuchyni je saganaki (řecky σαγανάκι) se tak říká jídlu připravenému v malé pánvi a sagani je malá píánvička se dvěma uchy. Nejznámější je předkrm smaženého sýra. Saganaki je založeno na sýru. Pro saganaki je obvyklá graviera, kefalograviera, halloumi, kasseri, kefalotyri nebo feta. Do rodiny saganaki se schvají i krevety saganaki (řecky garidy saganáki) a mušle saganaki (mýdia saganáki), které obsahují fetu a pikantní rajčatovou omáčku.
„Bude rybička, hurá!“ ozvalo se doma, jen co jsem vybalil aljašskou tresku. „A s kmínem!“ No, tak jsem se do ní pustil, třebaže nápad byl trochu odvážnější. Nechám si ho na příště.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
65minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
65minutes
Je to složitější na logistiku, protože potřebujeme dva plechy. Ale zase to není tak složité. Byť to trvá trochu déle. Můžete vše urychlit, if, in step 7 after turning the potatoes and add the fish Kapi, Have everything at once warm inviting.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
65minutes
Servings
Prep Time
2osoby
10minutes
Cook Time
65minutes
Je to složitější na logistiku, protože potřebujeme dva plechy. Ale zase to není tak složité. Byť to trvá trochu déle. Můžete vše urychlit, if, in step 7 after turning the potatoes and add the fish Kapi, Have everything at once warm inviting.
Alaska cod baked with potatoes,cs | Možná už přišel kouzelník dneska
Nakrájíme kapii na kousky, Drain the potatoes and place on trays lined with baking paper. S spray oil and vinegar.
Přidáme nakrájenou kapii, which smočíme in oil with vinegar.
Dáme do trouby předehřáté na 220 ° C and bake 20 minutes.
Filety tresky osolíme, opepříme a okmínujeme. Sprinkle flour from both sides.
Rybu dáme na plech vyložený pečicím papírem, který postříkáme olejem. Na filety poklademe plátky másla. Put it in the oven and bake 20 minut při teplotě 220 °C.
Then turn the fillets and bake more 10 minutes. Fish after removing from the oven then keeps you warm, plate with potatoes back in the oven and heat so 3 until 5 minutes.
Mezitím na másle podusíme mexickou směs - hrášek, corn and pepper.
Podáváme s bramborami, roasted pepper and steamed vegetables.
Year, kdyste se chtěli živit výrobou tohoho čatní, I think you zplakali over earnings,cs. Tvořil jsem ho postupně z jednoduchých ingrediencí, ale časově je to spíše volnočasová záležitost, takže na víkend, jelikož ani dvě hodiny nestačí. Ale ten výsledek je perfektní. Pokud nemáte na takovou věc nervy, skočte si do supermarketu a kupte si hotové, je-li. A pokud nemáte rádi ostré a spíše preferujete sladší omáčky, zapomeňte na chilli papričky i chilli omáčku. Můžete také ještě přidat lžíci cukru navíc.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
10minutes
Cook Time
3-4hodiny
Prep Time
10minutes
Cook Time
3-4hodiny
It's actually a thick paste, a mixture of all good, What is suitable as a supplement required for meat and otherwise. And when you save the chutney into sterilized jars, last I cool and moon.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
10minutes
Cook Time
3-4hodiny
Prep Time
10minutes
Cook Time
3-4hodiny
It's actually a thick paste, a mixture of all good, What is suitable as a supplement required for meat and otherwise. And when you save the chutney into sterilized jars, last I cool and moon.
Chilli chutney čili chutné čatní s rajčaty | Snadná příprava, ale běh na delší trať
the body of the, What we need. The first step is to chop chop, so it's good to be prepared. Finely chop the onion, chop garlic, rozčtvrtíme tomatoes lengthwise and crosswise cut. Ram's horns rid of the seeds and cut into pieces, chilli peppers, if possible, also get rid of the seeds and chop. Other raw materials already in the photos are not, this recipe is formed gradually, by the idea. Indeed, their preparation is already enough time ...
Into the pan and put chopped tomatoes with juice, cibuli, beránka links, chilli papričky, uzenou peppers, garlic, vinegar and sugar.
mix well, mainly, to dissolve the sugar and simmer on low heat so about 90 minutes. Občas promícháme, should create such a jelly consistency.
Add the chopped fresh tomatoes and tomato puree, vodu, Fresh ginger and chilli sauce. Stir and let braise certainly more so 60 minutes. Občas promícháme.
It is actually done. But if we want to have a more compact paste, still leave over low heat bubbled through as necessary yet 60 minutes. Switch off and let it happen. If you managed to complete the preparation together with your next meal, you can feed. Otherwise we chutney into sterilized jars and put in the cold.
Tip:
This chutney I prepared to zelníkům with bacon and cheese Olomouc.
Snadná a rychlá večeře, to se v dnešní době hodí. Brisk business and a perfect result. Do not take it so,cs, will chvástám, it's just so.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Actually, you could say, that this is a piece of cake cooking. But not, odfláknout it does not and can not. Though the preparation time do not spend that much. Bid to small boiled potatoes, to cook with pieces of celery, potatoes will gain extra flavor - and you have a wonderful dinner. Already, annex a timely Zvára, to dinner not have to wait. So we owls almost simultaneously.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Actually, you could say, that this is a piece of cake cooking. But not, odfláknout it does not and can not. Though the preparation time do not spend that much. Bid to small boiled potatoes, to cook with pieces of celery, potatoes will gain extra flavor - and you have a wonderful dinner. Already, annex a timely Zvára, to dinner not have to wait. So we owls almost simultaneously.
Chicken breasts cut into small pieces, add to them garlic paste and rub her fingers into the flesh.
Add the chicken pieces and fry the bacon. Sufficient should 5 minutes, the meat should be browned. Meanwhile, boil potatoes, they need so 20 minutes.
Pour in the broth and add the green beans. Cover and cook on medium heat so 10 minutes.
Stir in the finely chopped yellow peppers, Cover and cook more 5 minutes. Občas promícháme.
stir in tomatoes, rozčtvrtíme longitudinally and transversely cut into slices.
add the dressing, ten turn the mill with pepper and simmer uncovered so 3 until 5 minutes.
Dresink
Do we mix oil and vinegar all other ingredients. mix thoroughly, to make everything good linking.
Příloha
Peeled small potatoes cook the chopped stalk of celery in salted water.
served
Chicken mix served with boiled potatoes.
Tip:
How to make dressing?
Auxiliary recipe I found on Rehabilitace.info spicy Italian dressing:
We need:
3/4 cup olive oil
1/3 cup red wine vinegar
3 tablespoons maple syrup
1 lžičku soli
1 teaspoon black ground pepper
½ clove garlic
5 teaspoon Worchester How do you:
Olive oil, vinný ocet, maple syrup and crushed garlic in a bowl and mix thoroughly. Přidáme sůl, pepper, preferably directly from the grinder because of the smell and worchester sauce. thoroughly mix, until all ingredients unite.
I slightly modified the recipe and instead of syrup added only sugar.