Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
20 minutes |
|
|
|
Greek sausage with red beans | Lunch almost on the beach,cs
Need: |
- 260 g Greek original sausages
- 1 červenou papriku
- 3 cloves garlic
- 1 a can red beans 400g, has 240 g beans
- 1 a can krájených rajčat v tomatové šťávě
- 2 lžíce olivového oleje
- salt
- pepper
Units:
How do you:
- Sausage cut into slices and fry in a well 2 tablespoons olive oil. Like that 6 minutes. We put aside into a saucepan.
- On the oil and fry the chopped red pepper, and after a while, add chopped garlic, which requires a minute, A maximum of two.
- The contents of the pan, then add the roasted sausages.
- Add the strained and rinsed beans and chopped tomatoes and juice, Stir and reduce the temperature. bubbled. Salt and pepper. cook for about 8 minutes.
- Serve with bread, or with baguette.
Salát z červených fazolí, červené cibule a červených rajčat | Jednoduše červený salát
Je čas grilování! Tak tohle se na nás sype ze všech stran a chuťové pohárky rozhodně žádají své. Ať už připravíte maso, nebo jen klobásy (také maso, that), potřebujete k tomu ještě nějakou “omáčku”, year, přílohu. A salát je ideálním řešením.
Salát z červených fazolí, červené cibule a červených rajčat | Jednoduše červený salát
Need: |
- 2 rajčata větší
- 2 cloves garlic
- 1 spoon red wine vinegar
- 2 lžíce olivového oleje
- basil nasekáme
- 1 a can red beans (ca. 250 g of solid content)
- salt
- pepper
- vločky chilli
Units:
How do you:
- Rozčtvrtíme tomatoes lengthwise and then slice across. Red bean and pour the brew, we rinse it several times. Red onion in half lengthwise and crosswise cut into wedges. Česnek prolisujeme.
- mix together, salt, pepper, season with chilli flakes. Pour in red wine vinegar and olive oil. Add the chopped basil and mix well.
- Before you serve the salad at a barbecue, Certainly manage to cool.