It was kind of fast way home from work. So something will gather and will be dinner. Do oka mi padlo mleté maso, už jsem tady říkal, že je to má oblíbená surovina. And now Rad-head. Vybavuji si, about how it tasted, and I immediately remembered breadcrumbs. Ok, flour and breadcrumbs I, vejce když tak dokoupím ve Večerce.
Servings | Prep Time |
4 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
15 minutes |
|
|
|
Need: |
- 500 g mletého time mix mix vepřového a hovězího - 60 a 40 %
- 4 egg
- 3 lžičky Italian herbs
- salt
- pepper
- 100 g tvrdého sýra - je to eidam 30%
- olej
- butter
- flour
- strouhanku
- cream 12%
- Připravíme si všechno k ruce.
- Smícháme ingredience. Meat with salt and pepper, přidáme nastrouhaný sýr, italské bylinky a vejce.
- Přidáme smetamu. just as 2 lžíce. Toss, nejlépe rukama a vytvoříme řízky podle potřeby. Z tohoto množství uděláte čtyři velké.
- Připravíme si suroviny na trojobal. Do vajec přidáme trochu smetany. Rozšleháme.
- Coat in flour.
- Obalíme v rozšlehaných vejcích.
- Obalíme ve strouhance.
- Smažíme v oleji, do kterého přidáme máslo. Opékáme na střední teplotě asi tak 5 minutes.
- Obrátíme a smažíme další 5 minutes.
- Podáváme s bramborovou kaší s máslem a stříbrnými cibulkami.
Dutch burger | Improvisation
Thank the, the bread can lay anything and we can enjoy. If you have prepared Dutch steak of minced meat a vybylo, You can get a burger.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
15 minutes |
|
|
|
Need: |
- 400 g mletého time mix pork and beef half and half
- 100 g cheese must Gouda, coarsely grated
- handful parsley nasekáme
- 60 ml mléka
- strouhanku to overthrow
- flour to overthrow
- 2 egg to overthrow
- salt
- pepper
- olej na smažení
- cucumber
- rajčata
- tatarskou omáčku
- Pour into minced meat, milk, mix well and leave to marinate.
- Add the coarsely grated cheese, parsley, osolíme a opepříme. good work our way, nejlépe rukama.
- From the meat mass create patties shaped schnitzel. Coat in flour, beaten eggs and breadcrumbs.
- Fry the fillets in a thick layer of oil. Of přendáme oil onto a paper towel and drain.
- Cuttings put on a slice of bread, where we create a bed of cucumber slices, Cover with the other slices of cucumber and tomato. We topped with tartar sauce and cover a slice of bread.
- Variant are countless, záleží na chuti.
Dutch steak of minced meat
Again, we're going minced meat. This time it is a return to the days, when we got him in the school cafeteria. So I had long shunned, unsuccessfully. We've got him here. Why is this exactly pseudořízek appoints Dutch, I do not know, perhaps due to the cheese. You can still prepare in clogs, so it was kind of style.
Need: |
- 400 g mletého time mix pork and beef half and half
- 100 g cheese must Gouda, coarsely grated
- handful parsley nasekáme
- 60 ml mléka
- strouhanku to overthrow
- flour to overthrow
- 2 egg to overthrow
- salt
- pepper
- olej na smažení
- Pour into minced meat, milk, mix well and leave to marinate.
- Add the coarsely grated cheese, parsley, osolíme a opepříme. good work our way, nejlépe rukama.
- From the meat mass create patties shaped schnitzel. Coat in flour, beaten eggs and breadcrumbs.
- Fry the fillets in a thick layer of oil. Of přendáme oil onto a paper towel and drain.
- Serve with mashed potatoes or fried branborami and tartar sauce.
Přírodní vepřový řízek šup šup | Rychlovka na domácí piknik nebo oběd
Vstal jsem s umanutým pocitem, že musí být řízek. Takový rychlý a s chlebem. Takový si dám, pak si sednu na schod a budu si ho vychutnávat. But you can get him to cook the potatoes and make a dripping pleasantly tasty šťávičku, It is enough to pan pour a little white wine and let simmer for a while. No, and because I touched the eye of the remaining peppers, I slid them, salted, together with pulp, oven. So you have even a garnish on a plate, they also eat. This time I stayed at a really brutal nestolování, šoupnul řízek na čerstvý chleba a zakousnul se.
Servings | Prep Time |
3 osoby | 12 minutes |
Cook Time |
12 minutes |
|
|
|
Need: |
- 3 pork chops ca. 500 g
- 1 spoon butter
- 1 spoon olivového oleje
- salt
- pepper
- sušený česnek
- flour
- tenderize steaks, posolíme, popepříme and sprinkle with dried garlic. Let it lie for a while, supposing 10 minutes could be enough. Ale, when zakecáte, nevadí.
- Cuttings sprinkle with flour.
- On the grill pan, melt the butter and oil. Fry the steaks on both sides, 2 until 3 minuty.
- On dry grill pan, we have to preheat the oven to 230 Přendáme ° C cuttings and saute 3 until 4 minuty z každé strany.
- Serve with bread.