Sausage roll | Exam, published

The intention was originally a little different, actually sausages baked in batter. But when I unwrapped all, it was evident, thing that I otherwise. Hence the unplanned roll. Why could not it be so?

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Zkuste tuhle roládu, pochutnáte si. Je to takový multipárek v rohlíku.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Zkuste tuhle roládu, pochutnáte si. Je to takový multipárek v rohlíku.
Sausage roll | Exam, published
Need:
Units:
How do you:
  1. We prepare everything needed. Year, na fotce chybí vajíčko, ale to si jistě dokážete představit.
    Připravíme si
  2. Rozložíme plát těsta, který pokryjeme plátky šunky. Na šunku rozmístíme párky.
    Rozložíme
  3. Potřeme párky hořčicí a poklademe plátky chedaru.
    Přidáme sýr
  4. Opatrně zabalíme do rolády. Konec těsta jemně vmáčneme do vrstvy rolády.
    Zabalíme
  5. Vejce rozšleháme a potřeme jím roládu.
    Potřeme vejcem
  6. Roláda připravená
  7. Dáme do trouby předehřáté na 220 až 250 °C. Bake 10 minutes.
    Pečeme
  8. Ještě jednou potřeme vejcem roládu, kterou pak vrátíme zpět do trouby. Bake for about 20 minutes.
    Znovu potřeme
  9. Roládu necháme pak chvilku odpočinout.
    Necháme odpočinout
  10. Nakrájíme na plátky.
    Řez prozradí obsah rolády
  11. Podáváme třeba s kečupem.
    Podáváme

Javořické penne | Czech Italy

Javořická penne combines Javořická sausage and penne. This is to jednoduché, as indeed this entire recipe.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
It's a classic assembly. Tomatoes, basil, cibule, garlic. To this I added a little chili pepper, that it can not go wrong, it is also from Italy.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
It's a classic assembly. Tomatoes, basil, cibule, garlic. To this I added a little chili pepper, that it can not go wrong, it is also from Italy.
Javořické penne | Czech Italy
Need:
Units:
How do you:
  1. Sausage cut into slices and fry in hot oil medium pink. Just 5 minutes.
    Opečeme párky
  2. Add finely chopped onion and restujeme, to onion vitrified, tak 5 minutes.
    Orestujeme cibulku
  3. Přidáme nasekaný česnek, chopped chilli and chopped tomato, promícháme.
    Přidáme rajče a česnek
  4. Pour in tomato sauce and chicken broth. cook and 5 minutes, to reduce fluid.
    Přidáme pyré
  5. Add the chopped basil.
    Nasekaná bazalka
  6. Let braise covered about 10 minutes.
    Dusíme
  7. Boil the penne in salted water.
  8. Into the pan with the tomatoes, add whole beans, Stir and let stew even more so 10 minutes.
    Zelené fazolky
  9. Penne drain and add to the pan with the tomatoes and toss.
    Penne přidáme
  10. V pánvi promícháme
  11. Hotovo
  12. Serve sprinkled with Parmesan cheese.
    Posypeme parmezánem

Chickpea soup with tomatoes and sausage, tedy spíše párkem | Chuťový pozdrav z Montrealu

In Montreal newspaper The Gazette recipe appeared two enthusiastic cooks Julie Van Rosendaal, Calgary journalist who writes about food, a Sue Duncan, enthusiastic cooks of the Okanagan Valley. I've read, evaluate options and ventured into cooking. Chickpea soup have been here, but this is a somewhat different matter.

Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 12 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 12 minutes
Cook Time
40 minutes
Máme na výběr. V receptu je několik ingrediencí, které můžeme vynechat a přece se neochudíme o dobrou chuť. Pravda, avokádo někdo v polévce zrovna nemusí, tak proč se trápit. Zakysaná smetana, to už je jiná. Ostatně ke slovu přichází jako třešínka na dortu, takže kopeček na talíři při servírování oživí vzhled (a zjemní chuť). A když už chcete zdobit, přihoďte listovou petržel. Jen tak pro oko, třeba.
Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 12 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 12 minutes
Cook Time
40 minutes
Máme na výběr. V receptu je několik ingrediencí, které můžeme vynechat a přece se neochudíme o dobrou chuť. Pravda, avokádo někdo v polévce zrovna nemusí, tak proč se trápit. Zakysaná smetana, to už je jiná. Ostatně ke slovu přichází jako třešínka na dortu, takže kopeček na talíři při servírování oživí vzhled (a zjemní chuť). A když už chcete zdobit, přihoďte listovou petržel. Jen tak pro oko, třeba.
Chickpea soup with tomatoes and sausage, tedy spíše párkem | Chuťový pozdrav z Montrealu
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si vše, What we need.
    Připravíme si
  2. Na oleji rozpáleném na střední teplotě opečeme na kolečka nakrájené párky. Jakmile začnou chytat barvu, přidáme nadrobno nasekaný česnek, promícháme a minutu opékáme dál.
    Opečeme
  3. Přidáme nakrájenou papriku a chilli papričku a kmín. Promícháme a restujeme asi 2 minuty. Pamatujte na ten česnek, nesmí se spálit, jinak zhořkne.
    Přidáme papriku
  4. Přidáme nakrájená rajčata i se šťávou.
    Přidej rajčata
  5. Přidáme scezenou cizrnu.
    Cizrna
  6. Přilijeme vývar.
    Vývar
  7. Promícháme a přivedeme k varu. Jakmile se polévka vaří, snížíme teplotu, zakryjeme a dusíme 30 minutes.
  8. Podáváme se zakysanou smetanou a na kostičky nakrájeným avokádem.
    Se smetanou