Plněná kuřecí kapsa | Se sýrem, rajčaty a špenátem

Kuřecí prsa jsou běžně dostupná. Jejich příprava je jednoduchá, ale mají však sklony k vysušení. Pokud je ovšem naplníte zajímavou směsí, zůstanou krásně šťavnatá. Náplň můžete různě obměňovat. Kombinaci špenátu s balkánským sýrem je jednou z možností. Můžete si k nim připravit opečené brambory.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Kuřecí prsa byla v mé kuchyni trochu tabu. Už kvůli možnosti vysušení. Ale o jisté chvíle už všechny omezení ruším, tak se můžeme pustit i do prsíček. Navíc ve variantě, která zmíněnému vysušení brání. O důvod víc se dotoho pustit. Je to vcelku rychlá a jednoduchá večeře.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Kuřecí prsa byla v mé kuchyni trochu tabu. Už kvůli možnosti vysušení. Ale o jisté chvíle už všechny omezení ruším, tak se můžeme pustit i do prsíček. Navíc ve variantě, která zmíněnému vysušení brání. O důvod víc se dotoho pustit. Je to vcelku rychlá a jednoduchá večeře.
Plněná kuřecí kapsa | Se sýrem, rajčaty a špenátem
Need:
Units:
How do you:
  1. Prsa podélně nařízneme.
  2. Prostě klasický motýlek. Jemně naklepeme.
  3. Osolíme a opepříme z obou stran.
  4. Poklademe listy špenátu a drobně nakrájeným balkánským sýrem.
  5. Přidáme půlená cherry rajčata.
  6. Přehneme a vytvoříme kapsu. Otevřenou stranu prošpikujeme špejlí.
  7. Dvě špejle mohou k uzavření kapsy stačit, někdy si můžeme pomoci ještě třeba párátkem. Náplň při uzavírání bude mít tendenci vylézat, tak ji umravněte a zatlačte zpátky.
  8. Vložíme do zapékací misky, do které jsme dali trochu olivového oleje. Vrchní část kapes zakapeme ještě olejem.
  9. Salt and pepper.
  10. Dáme do předehřáté trouby a pečeme tak 25 minut při 200 °C. Záleží na možnosti vaší trouby. Můžete na konci pečení kapsy otočit a ještě péct 5 minutes.
  11. Podáváme s opečenými bramborami a zdobené nasekanou natí jarní cibulky.

Kuře s harissou, rajčátky a olivami | Možná by si pochutnal i Harrison Ford

Rychlá záležitost, to je někdy v kuchyni dost lákavé. Zkusíme kuřecí prsíčka s harissou, ta je doma v Africe, ale kvůli tomu nemusíme ještě vytahovat bubny nebo mít na dvorku zaparkovaného velblouda a drtit písek v zubech. Cherry rajčátka mají jméno Suzanne a jsou na dosah Africe – ze Španělska. A jak do toho zapadá Harrison Ford? Toho jednou dostalo pikantní chilli do nemocnice, tedy vlastně šíleně pálivá chilli paprička, kterou si nacpal do pusy v jedné luxusní francouzské restauraci. Chilli se bát nemusíte. Harissa není tak divoká a všechno by proběhlo v elegantní hladkosti a pohodě. A mě dost lákala podoba Harrisona a harissy, tak mi tu hříčku jistě odpustíte.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 3 minuty
Cook Time
16 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 3 minuty
Cook Time
16 minutes
Všechno bude hotové do dvaceti minut. And I include the preparation. So everything worked out, let cook potatoes, annex would I then just stayed. Mentioned in twenty minutes you come up with new potatoes.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 3 minuty
Cook Time
16 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 3 minuty
Cook Time
16 minutes
Všechno bude hotové do dvaceti minut. And I include the preparation. So everything worked out, let cook potatoes, annex would I then just stayed. Mentioned in twenty minutes you come up with new potatoes.
Kuře s harissou, rajčátky a olivami | Možná by si pochutnal i Harrison Ford
Need:
Units:
How do you:
  1. Preheat the oven to 200 °C. Boil potatoes.
  2. Chicken breast fillets cover with a mixture of oil, harissy of oregano. Nicely from all sides.
    Kořeníme.
  3. Place in a sheet and then oven. Bake 6 minutes in the middle of the oven.
    Dáme na alobal.
  4. unpack film (Attention, fires!) Add the tomatoes and olives. If this sounds too "tábornické" You can bake the fillets in a baking dish with foil-covered, Then just remove the aluminum foil.
    Rajčata s olivami.
  5. Reduce temperature to 180 until 190 °C. Bake together some 10 minutes, until it is evident rajčátcích, there are baked. They cracked skin.
  6. Serve with boiled potatoes, we can omastit little butter.
    Servírujeme.
Tip:

Sharper is similar sambalové chick. Try it also.

Kuřecí špízy pikantní chuti | Ostřejší záležitost

Whether we call this meal kebab skewers or, it napíchnutých pieces of meat on a skewer and grilled. Buď zvesela na venkovním grilu nebo stejně zvesela v troubě.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
10-20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
10-20 minutes
Skewers in the oven are quite quickie. Even marinate the meat you can just 10 minutes. Admittedly, that I had it loaded overnight. Meat can forward cut into large pieces and left in spiced yogurt really just 10 minutes. Cuttings or leave whole, then it is better that night.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
10-20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
10-20 minutes
Skewers in the oven are quite quickie. Even marinate the meat you can just 10 minutes. Admittedly, that I had it loaded overnight. Meat can forward cut into large pieces and left in spiced yogurt really just 10 minutes. Cuttings or leave whole, then it is better that night.
Chicken skewers spicy taste I Sharper affair
Need:
Units:
How do you:
  1. Mix all the spices, slice chili pepper and pour lemon juice. Then stir into yogurt.
  2. Cuttings finely beaten and cut into pieces, or leave whole. The fact already been mentioned. Marinate in yoghurt mixture in the refrigerator.
  3. Napichujeme chicken pieces on skewers, alternating with chunks of peppers. Preheat oven can and then switch on the grill.
  4. Skewers on the grill pan can drizzle with olive oil and put in the middle of the oven. grill about 8 until 10 minutes, then switch to bake and bake more 10 minutes.
  5. Servírujeme with bagetkou, opečeným bread and dip. You can even add a green salad.
    Špízy s dipem.

Chicken breast with beetroot

I love beets. Such those cubes in brine, It is a matter of taste. I've already bought here several times beetroot, whom no one dares to sell shiny ', leave her to her fate. Supporters have much and I think, it's not fair. This time I embarked on her. Pts one, cook. But how? Boil it in salted water, to which we add cumin and cook it 40 until 50 minutes. Then just peel. And we can move on to cooking.

Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
You want a roast chicken with beetroot, potatoes, shallots and carrots in a balsamic glaze with thyme? It's that simple.
Votes: 4
Rating: 3.75
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
2 osoby
Servings
2 osoby
You want a roast chicken with beetroot, potatoes, shallots and carrots in a balsamic glaze with thyme? It's that simple.
Chicken breast with beetroot
Need:
Units:
How do you:
  1. Preheat the oven to 180 °C.
  2. Mix the beetroot, potatoes, mrkev, shallots and garlic. Everything we put into a baking dish or roasting pan. Gently posolíme and pepper. Decentně!
  3. Do 2 tablespoons dried thyme oil put and balsamic vinegar, a good mix. Pour the mixture on vegetables. We give the Toubou and bake 20 minutes.
  4. Meanwhile tenderize chicken fillets, osolíme a opepříme.
  5. Heat a tablespoon of oil in a pan and fry the chicken fillets, tak 5 minutes each side. you will see, whether the meat is browned. Pan we set aside, You will still need.
  6. Once the vegetables after 20 baked minutes, Put the chicken fillets on top and return to oven and bake another about 20 minutes.
  7. On the pan, where we baked meat rozhřejeme bit of butter and then pour in the wine and boil. We can add the juice of roasted vegetables. We will help you with a stick, Burnt remains of the chicken back into play. Let the wine reduce and pour chicken broth as needed. Provaříme a ještě trochu redukujeme.