Plněná kuřecí kapsa | Se sýrem, rajčaty a špenátem

Kuřecí prsa jsou běžně dostupná. Jejich příprava je jednoduchá, ale mají však sklony k vysušení. Pokud je ovšem naplníte zajímavou směsí, zůstanou krásně šťavnatá. Náplň můžete různě obměňovat. Kombinaci špenátu s balkánským sýrem je jednou z možností. Můžete si k nim připravit opečené brambory.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Kuřecí prsa byla v mé kuchyni trochu tabu. Už kvůli možnosti vysušení. Ale o jisté chvíle už všechny omezení ruším, tak se můžeme pustit i do prsíček. Navíc ve variantě, která zmíněnému vysušení brání. O důvod víc se dotoho pustit. Je to vcelku rychlá a jednoduchá večeře.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Kuřecí prsa byla v mé kuchyni trochu tabu. Už kvůli možnosti vysušení. Ale o jisté chvíle už všechny omezení ruším, tak se můžeme pustit i do prsíček. Navíc ve variantě, která zmíněnému vysušení brání. O důvod víc se dotoho pustit. Je to vcelku rychlá a jednoduchá večeře.
Plněná kuřecí kapsa | Se sýrem, rajčaty a špenátem
Need:
Units:
How do you:
  1. Prsa podélně nařízneme.
  2. Prostě klasický motýlek. Jemně naklepeme.
  3. Osolíme a opepříme z obou stran.
  4. Poklademe listy špenátu a drobně nakrájeným balkánským sýrem.
  5. Přidáme půlená cherry rajčata.
  6. Přehneme a vytvoříme kapsu. Otevřenou stranu prošpikujeme špejlí.
  7. Dvě špejle mohou k uzavření kapsy stačit, někdy si můžeme pomoci ještě třeba párátkem. Náplň při uzavírání bude mít tendenci vylézat, tak ji umravněte a zatlačte zpátky.
  8. Vložíme do zapékací misky, do které jsme dali trochu olivového oleje. Vrchní část kapes zakapeme ještě olejem.
  9. Salt and pepper.
  10. Dáme do předehřáté trouby a pečeme tak 25 minut při 200 °C. Záleží na možnosti vaší trouby. Můžete na konci pečení kapsy otočit a ještě péct 5 minutes.
  11. Podáváme s opečenými bramborami a zdobené nasekanou natí jarní cibulky.

roll tádádá | Meat roll with cheese, mortadella and spinach

I do not repeat, slightly just go back to the topic roll, meat roulade, to be clear. I somehow do not Confectionery (and I have not the courage to do). So now we have meat rolls aAmenity roulade. Now we go on. And you must serve with salad sauerkraut.





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes

Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes

Rolls are nothing wild, So if you buy quality leaf tester, which does not break. You can do it yourself, but I consider it a higher girls' and why bother with, it is normally on offer deals. You can use it to roll the dice or buy already prepared for even baking paper. I have experience, it is also good to have this rolled dough at least an hour at room temperature, Otherwise you will get when scrolling break and just barely keep together roulade. If you would like more compact and therefore when scrolling push, You also have bad luck. So let the dough a little time ...


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes

Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes

Rolls are nothing wild, So if you buy quality leaf tester, which does not break. You can do it yourself, but I consider it a higher girls' and why bother with, it is normally on offer deals. You can use it to roll the dice or buy already prepared for even baking paper. I have experience, it is also good to have this rolled dough at least an hour at room temperature, Otherwise you will get when scrolling break and just barely keep together roulade. If you would like more compact and therefore when scrolling push, You also have bad luck. So let the dough a little time ...

roll tádádá | Meat roll with cheese, mortadella and spinach

Need:



Units:

How do you:
  1. Mix meat with eggs (2), one need for brushing), pepper and salt. Vytvoříme kompaktní hmotu.
    Smícháme

  2. add the breadcrumbs, the discretion, It depends on the density of the meat mixture.
    Přidáme strouhanku

  3. Prohněteme.
    Prohněteme

  4. Baby spinach put into the pan with melted butter.
    Špenát

  5. shortly fry. So 2 minuty.
    Špenát na másle

  6. Prepare other necessary.
    Ingredience

  7. Unpack the dough and arrange them on the meat mixture.
    Rozprostřeme

  8. Spread mortadella meat.
    Poklademe mortadellu

  9. Top with sliced ​​Cheddar.
    poklademe chedar

  10. Add the fried spinach.
    Přidáme špenát

  11. Beaten egg rub the edge of the dough, make us better kept wrapped roll.
    Potřeme vejcem okraje

  12. Roll wrap, and then the whole brush with beaten egg. Bake in oven preheated to 180 °C a necháme v troubě tak 25 until 30 minutes. According to, how to roll baked golden brown.
    Zabalíme

  13. Finished.
    Upečeno

  14. Ochutnejte.
    Ochutnejte

  15. Serve with coleslaw need.
    Roláda

Tip:

Mortadella bologna je. So do not spelling depression. It's kind of fine soft pork sausage, containing dice bacon and spices. Mortadella from Italy, where the Bolognese mortadella since 1998 PGI in the European Union.




Krůtí steak se žampiony a špenátem | Pečené pikantní brambory nechybí

That's what I cooked,,cs,In the end, everything remained for me,,cs,because the message,,cs,I generally do not eat chicken breasts,,cs,it was out of the bowl,,cs,but persuade stubborn,,cs,I felt like in & nbsp; Stuffed,,cs,where people think what they can not even drink,,cs,this introduction can discourage you,,cs,but do not quit,,cs,This meal is easy,,cs,quite fast and great,,cs,Roasted turkey,,cs,It is,,cs,but turkey meat can be used differently,,cs,Just think and look around,,cs,Do not get ready for other tastes,,cs,turkey breasts,,cs,- The small castle is the best,,cs,- or better fresh,,cs,coarse salt,,cs,crushed black pepper,,cs. Nakonec všechno zůstalo pro mě, protože hláška “Kuřecí prsa zásadně nejím!” byla sice mimo mísu, ale přesvědčujte tvrdohlavé. I felt like in Prostřeno?, kde si lidi vymýšlejí co všechno nemohou ani pozřít. No, tenhle úvod vás může odradit, ale neutíkejte. Pojďme vařit. Tohle jídlo je snadné, lehké, Total rapid and great.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Pečená krůta, to je, ale krůtí maso lze využít jinak. Stačí jen uvažovat a rozhlížet se. Nepřipravte se o další chutě.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
40 minutes
Pečená krůta, to je, ale krůtí maso lze využít jinak. Stačí jen uvažovat a rozhlížet se. Nepřipravte se o další chutě.
Krůtí steak se žampiony a špenátem | Pečené pikantní brambory nechybí
Need:
Units:
How do you:
  1. potatoes cut. Small in half,,cs,several times,,cs,turkey steak and P1060751,,cs,So two buckets are enough,,cs,turkey steak b P1060754,,cs,Add crushed pepper and coarse salt,,cs,turkey steak c P1060757,,cs,Make the potatoes with oil,,cs,turkey steak d P1060759,,cs,Place it on a sheet of paper bent,,cs,turkey steak e P1060761,,cs,Put in oven preheated to 240 & nbsp; ° C,,cs,turkey steak f P1060762,,cs,We will steak steaks and & nbsp; pepper,,cs,We roast in oil,,cs,One bucket is enough,,cs,turkey steak g P1060766,,cs,We roast from & nbsp; each side so,,cs,If you have steaks weaker,,cs,just bake it,,cs, větší několikrát.
    Brambory nakrájíme
  2. pour oil. Tak dvě lžíce stačí.
    Zalijeme olejem
  3. Přidáme drcený pepř a hrubou sůl.
    Přidáme drcený pepř a hrubou sůl
  4. mix well. Aby se brambory obalily olejem, salt and pepper.
    Dobře promícháme
  5. Rozložíme na plech vyložený pečícím papírem.
    Rozložíme
  6. Dáme do trouby předehřáté na 240 °C. Pečeme tak asi 25 until 30 minutes.
    Dáme do trouby
  7. Steaky osolíme a opepříme. Opékáme na oleji. Stačí tak jedna lžíce.
    Steaky
  8. Opékáme z každé strany tak 4 until 6 minutes. Pokud máte steaky slabší, stačí péct tak 3 minuty. Pak dáme stranou a držíme v teple.
    Opékáme
  9. Nakrájíme žampiony na plátky, česnek rozdrtíme plochou stranou nože a nasekáme.
    Nakrájíme žampiony
  10. Opečeme zlehka žampiony. Just 3 minuty, při restování mícháme.
    Opečeme
  11. Přidáme česnek a tymián. Toss, restujeme jen půl minuty.
    Přidáme česnek
  12. Zasypeme baby špenátem.
    Zasypeme baby špenátem
  13. Osmahneme tak 2 minuty. mix well.
    Osmahneme
  14. Podáváme s pikantními bramborami.
    Podáváme