Červená kyselá polévka | Trochu jiná, how else

You can call or otherwise kyselica, This recipe is inspired by similar soups, but it is different. Kyselica is bright, because it is made of green cabbage, but also for us to appear red, which is logically prepared from red cabbage. They tend to be in the mushrooms and potatoes, Do not expect anything like that this time.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
It's quite a sharper affair, It makes chili. You can skip it, ale připravíte se o chuťový zážitek. A připravte se na to, že zelí obarví i klobásu. If you have the soup the other day, It will be confirmed.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
50 minutes
It's quite a sharper affair, It makes chili. You can skip it, ale připravíte se o chuťový zážitek. A připravte se na to, že zelí obarví i klobásu. If you have the soup the other day, It will be confirmed.
Červená kyselá polévka | Trochu jiná, how else
Need:
Units:
How do you:
  1. Sauté onion in oil, finely chopped. So 3 minuty, Onions should zesklovatět.
    Osmahneme cibuli na oleji
  2. Add chopped sausage. fry about 3 minuty.
    Osmahneme nakrájenou klobásu
  3. Přidáme zelí.
    Přidáme zelí
  4. Přidáme nové koření a bobkové listy. Salt and pepper. Promícháme a povaříme. Just 10 minutes.
    Přidáme koření
  5. The cabbage pour warm broth.
    Přilijeme vývar
  6. Add the chilli flakes. All boil and about 20 minutes. V případě potřeby přidáme trochu vody.
    Přidáme chilli vločky
  7. Stir in sour cream.
    Přidáme zakysanou smetanu
  8. Mouku rozmícháme ve vodě a pak vmícháme do polévky.
    Přidáme mouku rozmíchanou ve vodě
  9. Promícháme a necháme vařit nezakryté asi 15 minutes.
    Promícháme
  10. served.
    Podáváme

Čínský guláš | Brambory s mletým masem | Nezvyklá kombinace

To je nářez! Čínský guláš, dovedete si to představit? Alespoň tak se to jeví blogerce, která si říká Foodie Baker, což radši ani nebudu překládat. Je to Malajka, who grew up in Singapore and now probably move somewhere in Europe. And still refers to Chinese ancestors, cheerful company of one person. Ale zaujal mě právě ten čínský guláš. And if I tell you, že přílohou je rýže, vyvalíte oči jako já. Tak si to pěkně zrekonstruujeme.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Původně jsem si řekl, že rýži z procesu vynechám, no přece, kdo by dával přílohu k příloze. Ale pak jsem podlehl zvědavosti. Takže povolávám i rýži.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Původně jsem si řekl, že rýži z procesu vynechám, no přece, kdo by dával přílohu k příloze. Ale pak jsem podlehl zvědavosti. Takže povolávám i rýži.
Čínský guláš | Brambory s mletým masem | Nezvyklá kombinace
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme mleté vepřové maso, světlou sójovou omáčku, řepkový olej, sezamový olej a bílý mletý pepř. aside the, necháme marinovat. Občas promícháme. Dáme si vařit rýži.
    Připravíme maso s marinádou
  2. Bramboru oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Rozehřejeme dostatečnou vrstvu oleje a v něm opečeme bramborové plátky do zlatava. Brambory smažíme v jedné vrstvě, takže klidně smažíme další várku, podle potřeby. Ale určitě vyjdete s jednou várkou. Olej pak slijeme.
    Bramborové plátky osmažíme
  3. Na pánev dáme 1 until 2 lžíce oleje, rozehřejeme a přidáme česnek. Jakmile se rozvine jeho chuť přidáme mleté maso, promícháme a z masa vytvoříme placku. Smažíme asi 5 minutes on low heat, pak placku rozbijeme vařečkou nebo lžící a vaříme, dokud není růžové.
    Osmahneme česnek
  4. Vytvoříme masovou placku
  5. Přidáme bramborové plátky, tmavou sójovou omáčku a vodu. Přivedeme k varu, zakryjeme a dusíme tak asi 8 minutes, dokud nejsou brambory měkké a omáčka mírně nezhoustne. Pokud je příliš hustá, přilijte trochu vody.
    K masu přidáme brambory
  6. Hotovo
  7. Podáváme třeba i zdobené nakrájenou jarní cibulkou a s rýží. Bude vám to připadat zvláštní, ale jde to dohromady.
    Podáváme
  8. Podáváme zdobené jarní cibulkou

Salát z červené řepy, červené cibule a bílého křenu | V českých barvách

So I somehow rozdivočil with horseradish. After a search on how to prepare staročeskou vejmrdu the pork knee under my arm stumbled into beetroot, already parboiled and it gave me the idea of ​​suggested, the beets with horseradish get in touch. Many things can be from these two interesting ingredients to prepare, but beetroot is our index, takže na to budu sám. Already, but this does not take another trip to the world and especially the world of tastes. Připravují se jako pyré, krém, dresink i čatni, jako teplá příloha nebo předkrm, ale mě padl do oka nápad, described in the British newspaper The Independent Jason Lowe. Bude to salát! Something like that, I probably tasted at Dita Pecháčková, when did the junket for television Diary Dita P., which received an incredible storm of criticism and straight Carolina Hosek described her horror (na rozdíl od stejnojmenné kuchařky, tu miluje) and called his comment "Prus 10 * RU Diary Dita P." Well,, He stuck in my head the salad and wonderful photogenic kitchen. Takovou kuchyni bych bral, such a salad and I'd hate to such criticism.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Můžete jít dvěma cestami. Barevnější nebo jednodušší. Ta první spočívá v tom, že si řepu uvaříte v osolené vodě (což trvá tak hodinu), necháte vychladnout a oloupete. Barevnější cesta spočívá v tom, že voda z řepy je červená, lepší je mít při loupání jednorázové rukavice, jinak budete mít i červené ruce. Ta jednodušší cesta začíná právě v tomhle momentě, koupíte si řepu předvařenou, tím pádem odpadá problém, že po zápase s řepou budete vypadat jako řezník či vrah, celí od krve. Řepu nejlépe oloupete právě v těch rukavicích. Vezmete ji do dlaní a třete, jako byste leštili kouli. Slupka z řepy sjede. Můžete ji ale loupat i jako cibuli. Tohle všechnoodpadne při volbě předvařené řepy. Pokud vám to kuchařský jemnocit dovolí, sáhněte po této variantě. Příprava salátu je tak trochu slzavé údolí, popláčete si u křenu a také u cibule. Stojí to za to!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Můžete jít dvěma cestami. Barevnější nebo jednodušší. Ta první spočívá v tom, že si řepu uvaříte v osolené vodě (což trvá tak hodinu), necháte vychladnout a oloupete. Barevnější cesta spočívá v tom, že voda z řepy je červená, lepší je mít při loupání jednorázové rukavice, jinak budete mít i červené ruce. Ta jednodušší cesta začíná právě v tomhle momentě, koupíte si řepu předvařenou, tím pádem odpadá problém, že po zápase s řepou budete vypadat jako řezník či vrah, celí od krve. Řepu nejlépe oloupete právě v těch rukavicích. Vezmete ji do dlaní a třete, jako byste leštili kouli. Slupka z řepy sjede. Můžete ji ale loupat i jako cibuli. Tohle všechnoodpadne při volbě předvařené řepy. Pokud vám to kuchařský jemnocit dovolí, sáhněte po této variantě. Příprava salátu je tak trochu slzavé údolí, popláčete si u křenu a také u cibule. Stojí to za to!
Salát z červené řepy, červené cibule a bílého křenu | V českých barvách
Need:
Units:
How do you:
  1. Trojice, kterou dáme dohromady. Červená řepa, červená cibule a křen.
    Svatá trojice
  2. Křen nastrouháme na jemném struhadle.
    Křen nastrouháme najemno
  3. Červenou řepu nakrájíme na klínky nebo plátky a rozložíme na talíř. Cibuli podélně rozpůlíme a napříč nakrájíme na jemné plátky.
    Nakrájíme řepu i cibuli
  4. Smícháme hořčici s olejem, pepper and salt. Dobře prošleháme, aby vznikla kompaktní hmota.
    Připravíme dresink
  5. Přes rozloženou řepu nasypeme nakrájenou cibuli, pak posypeme strouhaným křenem a zakapeme dresinkem.
    Vrstvíme salát

Thajské kuřecí soté | Někdo to rád ostré

Chtěl jsem do názvu použít slovo kuřátko, ale pak mi to připadlo trošku mimo mísu. Tohle kuře je totiž docela ostrý týpek.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Exotické jídlo, které si teď připravíme je docela svižné. Od rozhodnutí do finále to trvá jen pár minut. Bratru čtvrthodinku a s přípravou pětadvacet mimut. Fígl je v čerstvém zázvoru a koriandru. A jestli po ruce zrovna nemáte limetku, můžete sáhnout po citronu. Ten je trošku brutálnější, ale to zas tak moc nevadí.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Exotické jídlo, které si teď připravíme je docela svižné. Od rozhodnutí do finále to trvá jen pár minut. Bratru čtvrthodinku a s přípravou pětadvacet mimut. Fígl je v čerstvém zázvoru a koriandru. A jestli po ruce zrovna nemáte limetku, můžete sáhnout po citronu. Ten je trošku brutálnější, ale to zas tak moc nevadí.
Thajské kuřecí soté | Někdo to rád ostré
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí prsa naklepeme a nakrájíme na silnější proužky. Kukuřičný škrob smícháme s rybí omáčkou a v této směsi masové kousky obalíme.
    Obalíme maso
  2. Rozehřejeme lžíci oleje a na něm opečeme z obou stran naložené kousky masa. just as 5 minutes. Maso z pánve dáme stranou.
    Opečeme
  3. Orestujeme nadrobno nakrájenou cibuloi a najemno nasekaný zázvor.
    Cibuli orestujeme
  4. Přidáme prolisovaný česnek.
    Ještě česnek
  5. Vrátíme kuřecí maso do pánve a prohřejeme.
    Vrátíme maso
  6. Zalijeme kokosovým mlékem.
    Přidáme kokosové mléko
  7. Přidáme omáčku sriraja.
  8. Přidáme cukr. Vše dobře promícháme a necháme na mírném ohni vařit ještě tak 5 minutes. Občas promícháme.
    Ještě cukr
  9. Podáváme na rýži, kterou částečně překryjeme masem s omáčkou. Posypeme natrhaným koriandrem.
    Hotovo