Bavarian potato salad | Lighter variant neighbors

Even in summer, you can enjoy potato salad. Just delete mayonnaise and a little different turn with ingredients. But do not take it, the classic zakzuji or warn against it. It's just easier affair, which is a good equivalent to, what we're mainly for Christmas. And they are perhaps Christmas in summer? In our latitudes certainly not. First he rode recipe Jacks in action, who cooks at Czech Television. Then I went to the German website. Check out what the guys have changed. Nothing. In some recipes in fact not much of anything to change. But nothing prevents, to reveal the recipe here. Že jo?!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
This salad will get in Bavaria in every restaurant, She says boys in action. Unlike the Czech is light and warm, It is not so much caloric. Interesting is the combination of cooked potatoes and raw cucumbers. Another trick lies in the casting of potatoes and hot bouillon ingredients. Zelenovým! Potatoes soaked in broth and taste all the flavors more easily interconnect. Odleželý tastes great. And this is justice.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
This salad will get in Bavaria in every restaurant, She says boys in action. Unlike the Czech is light and warm, It is not so much caloric. Interesting is the combination of cooked potatoes and raw cucumbers. Another trick lies in the casting of potatoes and hot bouillon ingredients. Zelenovým! Potatoes soaked in broth and taste all the flavors more easily interconnect. Odleželý tastes great. And this is justice.
Bavarian potato salad | Lighter variant neighbors
Need:
Units:
How do you:
  1. Cook potatoes in their skins. Give them a 20 minutes and should be. Clearly, cook potatoes can each. And everyone also knows how to overcook. So do not do that. Be satisfied with those cooked just right.
    Uvaříme brambory
  2. Potatoes cut into slivers.
    Brambory nakrájíme na kolečka
  3. Slice the cucumber into thin slices.
    Nakrájíme okurku
  4. Slice onions into half-moons.
    Nakrájíme cibuli
  5. Přidáme ocet.
    Přidáme ocet
  6. add the cumin.
    Přidáme kmín
  7. Salt and pepper.
    Osolíme
  8. Pour hot broth. Add the chopped dill and mix.
    Zalijeme
  9. let stand, to taste interlink.
    Necháme stát
  10. served, need to obalovaným chicken schnitzel.
    Podáváme
Tip:

You can use ready-made vegetable broth, but it will be better, that you make at home. Of onions, carrots and celery. They add allspice, peppercorn and bay leaf. Boil all surely hour. then drain.

Kebab on skewers with yoghurt dip,,cs,Holiday inspiration,,cs,Hamburger holiday inspiration,,cs | Řecká inispirace

Kebab už tady máme, tentokrát si pohrajeme se špejlemi. Je to docela dobrodružství, ale to dáte. And when something goes wrong, ještě zůstane kebab jako čevapčiči. Jesdtli chcete jiný recept, najdete třeba pikantní kuřecí or korejský špíz and this is the birthplace kekabů pretty far, ale stejně hodně blízko.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Řecká inspirace je jasná. Kebab v té oblasti dělá kdekdo (i Turci v Praze), když k tomu přidáte řecký jogurt (což by se korektně mělo říkat jogurt řeckého typu), je to tady.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Řecká inspirace je jasná. Kebab v té oblasti dělá kdekdo (i Turci v Praze), když k tomu přidáte řecký jogurt (což by se korektně mělo říkat jogurt řeckého typu), je to tady.
Kebab on skewers with yoghurt dip,,cs,Holiday inspiration,,cs,Hamburger holiday inspiration,,cs | Řecká inispirace
Need:
Jogurtový dip
Units:
How do you:
  1. Maso smícháme s koření, přidáme vajíčko a dobře prohněteme. Vytvoříme kompaktní hmotu. Jinak se totiž válečky kebabu na špejli neudrží.
    K mas přidáme koření
  2. Speciální směs z Řecka můžete nahradit smícháním oblíbeného koření.
    Směs řeckého koření
  3. Vytvoříme válečky, které navlékneme na špejle. Namočte je třeba i na půl hodiny, ale protože je maso mleté, stačí jen na chvilku, nebude na špejlích ulpívat.
    Vytvoříme válečky, navlékneme je na špejli
  4. Na grilovací pánvi opečeme ze všech stran. Do pánve stříkneme trochu rostlinného oleje. Pečeme tak asi 6 minutes, pak přetočíme a grilujeme dalších 6 minutes. Pak už pootáčíme, aby se válečky opekly opravdu ze vše stran. Grilovací pánev dobře rozpálíme, ale pak teplotu zmírníme, aby se maso grilovalo a nespálilo na uhel.
    Grilujeme na pánvi
  5. Do jogurtu nasekáme jarní cibulku, nať kopru, přidáme prolisovaný česnek a asi tak 1 until 2 teaspoons olive oil. mix well.
    Připravíme si dip
  6. Podáváme s bagetou, dalamánkem nebo jiným chlebem.
    Podáváme