Chicken nuggets with pretzel crust and baked potatoes

It has chicken nuggets, když už jsme u toho? Maybe even a Golden. Ale o tyhle nugety dnes půjde. Nejsme zlatokopové… Pánev sice máme po ruce, ale nebudeme rýžovat. Clearly, že si nugety uděláme z kuřete, volil jsem stehenní řízky, nejsou tak suché a vlastně pořád vláčné, ale stejně tak si můžete pomoci prsními řízky. Jak libo. And as in any recipe she came across a pretzel crumbs, but rather as an ingredient for breading chicken drumsticks, try them even if nuggets.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 13 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 13 minutes
Cook Time
45 minutes
Něco jako klasické řízky, řeknete si, žádný objev století. Clearly! Nám ovšem nejde o Nobelovu cenu, ani o olympijskou zlatou, ale o to, abychom si pochutnali. Ty řízky jsou jen trochu menší a kuřecí. A křupavé!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 13 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 13 minutes
Cook Time
45 minutes
Něco jako klasické řízky, řeknete si, žádný objev století. Clearly! Nám ovšem nejde o Nobelovu cenu, ani o olympijskou zlatou, ale o to, abychom si pochutnali. Ty řízky jsou jen trochu menší a kuřecí. A křupavé!
Chicken nuggets with pretzel crust and baked potatoes
Need:
Units:
How do you:
  1. We will just fry, but also bake in the oven. Preheat it to 180 °C, Prepare a baking sheet with baking paper. Připravíme si také misku s moukou, misku s vajíčky, do kterých přidáme granulovaný česnek a nasekaný koriandr a ještě potřebujeme misku s drcenými preclíky (when you are swept by a mixer, too good, jinak stačí je rozmašírovat válečkem v mikrotenovém sáčku). Ale než se pustíme do nuget, začneme bramborami, aby to časově klaplo.
  2. Brambory nakrájené na osminky předvaříme v osolené vodě – stačí 20 minutes. Přecedíme, osušíme a lehce opečeme na oleji. Just a few minutes. Then rinse it with cold water. Drain and fries přendáme on a baking sheet lined with baking paper, s spray lightly with olive oil (hodí se k tomu sprej). Bake until golden brown.
  3. Stehenní řízky nakrájíme na kousky – nugety, Season with salt and pepper slightly, podle chuti. Meat envelops gradually flour, pak ve vejcích a nakonec v drti preclíků. So classic breadcrumbs, byť trochu jiné složení.
  4. We fry the nuggets coated in oil from both sides. Just a few minutes. Takže máme dosmaženo a v troubě už čekají brambory.
    Hotové nugety
  5. Served. Add some more good dip, třeba okurkový, if you like subtle flavors or even your sweet chili sauce.
Tip:

try taking cucumber dip. S bramborami můžete udělat ještě jiný fígl, free cooking, it will be a little bit faster. Take fries washed twice.

Poznámka: Nekupujte si ty placaté nepodarky pod značkou Bohemia, ty se jenom jako preclíčky tváří, are other brands, where pretzels looks really like pretzels, must Vest, Czech product, or Lorenz, those I brought from Greece - both recommend.

Preclíky
Preclíky, které se hodí

 

Tomato salad with red onions | Samostatný i jako součást přílohy

Quick, refreshing, It is salad, for which you need only a few minutes. I actually realized, that some salad with tomato and onion used to be in the repertoire of school canteens, such matter, where water floated a few pieces of tomato and onion. There was nothing much. But we will not go that way. It is still possible to create something tastier.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Refresh salad of tomato and red onion is in itself an unexpected ingredient - sweet pepper.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Refresh salad of tomato and red onion is in itself an unexpected ingredient - sweet pepper.
Tomato salad with red onions | Samostatný i jako součást přílohy
Need:
Units:
How do you:
  1. Slice the tomatoes into eighths, chop the onion. Mix, salt, pepper, Add the sweet pepper and a few drops of white balsamic vinegar, tablespoon of water and drizzle with olive oil. Mix everything, possibly let cool.
Tip:

Salad you can do as an individual light summer supper, or serve it with meat, possibly equal to meat, třeba hovězím po indicku.