Once you had driven off, I can not stop. No, I say this with hyperbole, But the popularity of salads grown with us. Is this jednoduché, fast as dinner at a later time and light. After a series of acidic salads I pulled milder card. This time, the cream dressing.
Salad much experience do not need. Všechno nakrájíte, mix, pouring, vychladíte and inject. You have dinner in a few minutes. And if you wait just ten minutes, to advise the refrigerator cooling, a quarter of an hour they can serve dinner. Unless you have at home a fanatic opponent of vegetables and meat unambiguous preferenty. |
Need: |
- 1 volume ředkviček - There are so 8 beads
- 3 meatier tomatoes
- 1/2 cucumbers
- 2 jarní cibulky
- sprig Koper
- 100 ml cream
- salt
- pepper
- Slice cucumber and radish slices, tomatoes into eighths, scallions (white and green part) on soft castors. mix together, osolíme a opepříme.
- Add the chopped dill.
- Pour in the cream and mix well. Let the moment in the refrigerator to cool down.

Dvojctihodný rajčatový salát | Červená cibule s okurkou v akci
Když mohou být dvojctihodné koláče, proč to nezkusit i se salátem. Sáhl jsem po rajčátkách červených a žlutých, ze zelené říše jsem přidal petrželku a kopr a dvojité zastoupení má i ocet – vinný červený a bílý. Je to vlastně varianta okurkového salátu s rajčaty.
Need: |
- 8 žlutých cherry rajčat
- 8 červených cherry rajčat
- 1/2 cucumbers
- 1 red onion
- 2 lžíce red wine vinegar
- 2 lžíce bílého vinného octa
- 2 lžíce olivového oleje
- sprig hladkolisté petržele
- sprig Koper
- salt
- pepper
- Rajčátka překrájíme na poloviny, část na čtvrtiny. Okurku podélně rozřízneme na čtvrtiny a pak napříč nakrájíme na plátky. Červenou cibuli překrojíme podélně na poloviny a pak napříč nakrájíme měsíčky.
- Přidáme nasekanou petrželku a kopr, salt, pepper. Pour over the vinegar and oil, jemně, ale dobře promícháme a dáme chladit. Chutě se pěkně propojí a salát bude osvěžující.

Japonský okurkový salát
Podíváme se dneska hodně daleko. A nebo ani ne, protože všechno potřebné můžete koupit vlastně prakticky na rohu ulice. Kimono vůbec nepotřebujete.
Need: |
- 1/2 cucumbers
- 1/8 šálku japonského rýžového octa
- 10 g cukru
- 1/4 lžičky soli
- 2-3 lžičky sesame seeds
- Připravíme si vše, co budeme potřebovat.
- Smícháme ocet s cukrem a solí.
- Sezamová semínka opečeme na suché pánvi. Pánev stačí rozpálit a pak snížíme teplotu a dáme na sezamová semínka. Stačí minuta či minuta a půl a semínka začínají hnědnout.
- Okurku přepůlíme a pak nakrájíme na jemné plátky, pokud chcete fajnovější verzi, okurku nastrouhejte na plátky.
- mix together.
- Připravený salát dáme vychladit. Dejte mu trochu víc času, aby se chutě krásně propojily.

Okurkový salát s rajčaty | Od snů ke skutečnosti
Probuzení toho dne bylo příjemné, ještě mi zůstal ten pocit, že si vychutnávám salát, o kterém se mi zdálo hned dvakrát za sebou. Ne, že bych byl ortodoxním vykladačem snů, ale tohle byla výzva, jak říkají učitelé budoucím manažerům a oni to opakují a opakují. Jediné, co jsem ze snového receptu vyškrtnul při zdravém rozumu, byly kousky nastříhaného papíru. Ne toho jedlého, ale obyčejného, tak pryč s ním!
Need: |
- 1/2 cucumbers
- 2-3 rajčata
- 1 small red onion
- 1 spoon red wine vinegar
- 1 spoon bílého vinného octa
- 2 lžíce olivového oleje
- hladkolistou petržel
- salt
- pepper
- Prepare everything, What we need.
- Slice cucumber in half lengthwise and then crosswise cut into half-moons weak. Red onion cut in the same way. Rajčata překrájíme. Add the chopped parsley and mix everything. Pour over the vinegar and oil, salt, pepper and toss.
- Let it cool for a while, before serving, stir well yet.
Red wine vinegar is more aromatic than white. If you hesitate, try to use only white vinegar, salad is also great.
