Ředkvičkový salát s okurkou, rajčaty a smetanou | Slightly kitchen, slightly while falling asleep

Once you had driven off, I can not stop. No, I say this with hyperbole, But the popularity of salads grown with us. Is this jednoduché, fast as dinner at a later time and light. After a series of acidic salads I pulled milder card. This time, the cream dressing.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Salad much experience do not need. Všechno nakrájíte, mix, pouring, vychladíte and inject. You have dinner in a few minutes. And if you wait just ten minutes, to advise the refrigerator cooling, a quarter of an hour they can serve dinner. Unless you have at home a fanatic opponent of vegetables and meat unambiguous preferenty.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Salad much experience do not need. Všechno nakrájíte, mix, pouring, vychladíte and inject. You have dinner in a few minutes. And if you wait just ten minutes, to advise the refrigerator cooling, a quarter of an hour they can serve dinner. Unless you have at home a fanatic opponent of vegetables and meat unambiguous preferenty.
Ředkvičkový salát s okurkou, rajčaty a smetanou | Slightly kitchen, slightly while falling asleep
Need:
Units:
How do you:
  1. Slice cucumber and radish slices, tomatoes into eighths, scallions (white and green part) on soft castors. mix together, osolíme a opepříme.
    Nakrájená zelenina
  2. Add the chopped dill.
    Přidáme nasekaný kopr
  3. Pour in the cream and mix well. Let the moment in the refrigerator to cool down.
    Přidáme smetanu
  4. Je hotovo

Dvojctihodný rajčatový salát | Červená cibule s okurkou v akci

Když mohou být dvojctihodné koláče, proč to nezkusit i se salátem. Sáhl jsem po rajčátkách červených a žlutých, ze zelené říše jsem přidal petrželku a kopr a dvojité zastoupení má i ocet – vinný červený a bílý. Je to vlastně varianta okurkového salátu s rajčaty.

Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
8 minutes
Prep Time
8 minutes
Takže salát, který můžeme jíst samostatně nebo ho přidat k dalším chodům. Vychlazený nemá chybu.
Votes: 5
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
8 minutes
Prep Time
8 minutes
Takže salát, který můžeme jíst samostatně nebo ho přidat k dalším chodům. Vychlazený nemá chybu.
Dvojctihodný rajčatový salát | Červená cibule s okurkou v akci
Need:
Units:
How do you:
  1. Rajčátka překrájíme na poloviny, část na čtvrtiny. Okurku podélně rozřízneme na čtvrtiny a pak napříč nakrájíme na plátky. Červenou cibuli překrojíme podélně na poloviny a pak napříč nakrájíme měsíčky.
    Nakrájíme zeleninu
  2. Přidáme nasekanou petrželku a kopr, salt, pepper. Pour over the vinegar and oil, jemně, ale dobře promícháme a dáme chladit. Chutě se pěkně propojí a salát bude osvěžující.
    Přidáme kopr s petrželí
  3. Rajčata žlutá a červená

Japonský okurkový salát

Podíváme se dneska hodně daleko. A nebo ani ne, protože všechno potřebné můžete koupit vlastně prakticky na rohu ulice. Kimono vůbec nepotřebujete.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Fígl, proč je salát japonský, spočívá v jeho hlavní ingredienci. Clearly, tou hlavní je okurka, ale bez rýžového octa by to nebylo ono. Spojení sladkého a kyselého doplňují nezbytná sezamová semínka.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Fígl, proč je salát japonský, spočívá v jeho hlavní ingredienci. Clearly, tou hlavní je okurka, ale bez rýžového octa by to nebylo ono. Spojení sladkého a kyselého doplňují nezbytná sezamová semínka.
Japonský okurkový salát
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si vše, co budeme potřebovat.
    Připravte si
  2. Smícháme ocet s cukrem a solí.
    Ocet s cukrem
  3. Sezamová semínka opečeme na suché pánvi. Pánev stačí rozpálit a pak snížíme teplotu a dáme na sezamová semínka. Stačí minuta či minuta a půl a semínka začínají hnědnout.
    Opečeme sezam
  4. Okurku přepůlíme a pak nakrájíme na jemné plátky, pokud chcete fajnovější verzi, okurku nastrouhejte na plátky.
    Nakrájíme okurku
  5. mix together.
    mix
  6. Připravený salát dáme vychladit. Dejte mu trochu víc času, aby se chutě krásně propojily.
    Vchladíme salát

Okurkový salát s rajčaty | Od snů ke skutečnosti

Probuzení toho dne bylo příjemné, ještě mi zůstal ten pocit, že si vychutnávám salát, o kterém se mi zdálo hned dvakrát za sebou. Ne, že bych byl ortodoxním vykladačem snů, ale tohle byla výzva, jak říkají učitelé budoucím manažerům a oni to opakují a opakují. Jediné, co jsem ze snového receptu vyškrtnul při zdravém rozumu, byly kousky nastříhaného papíru. Ne toho jedlého, ale obyčejného, tak pryč s ním!

Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Name already reveals the main players. Cucumber and tomatoes. We will invite a small company and we put a game together. It is fast, good, refreshing.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Name already reveals the main players. Cucumber and tomatoes. We will invite a small company and we put a game together. It is fast, good, refreshing.
Okurkový salát s rajčaty | Od snů ke skutečnosti
Need:
Units:
How do you:
  1. Prepare everything, What we need.
    Připravte si.
  2. Slice cucumber in half lengthwise and then crosswise cut into half-moons weak. Red onion cut in the same way. Rajčata překrájíme. Add the chopped parsley and mix everything. Pour over the vinegar and oil, salt, pepper and toss.
    Promíchejte.
  3. Let it cool for a while, before serving, stir well yet.
    Můžete servírovat.
Tip:

Red wine vinegar is more aromatic than white. If you hesitate, try to use only white vinegar, salad is also great.