It's actually worked out so. So střepatost is unexpected, But eventually I take it as a priority. Just out of it somehow must vylhat, if the result is somewhat different from the ideas and even new ground. When packing rolls is good to watch, to more tightly rolled and tied. Then you will maintain and normal appearance. If this does not, budet have shaggy roulade.
Need: |
- 250 g Buck stone
- 200 g bacon
- 3 lžičky hořčice
- 4 green peppers I used pickled
- 80 g bacon
- 3 egg
- 100 g žampionů
- salt
- pepper
- seasoning mix for chicken 7 herbs
- spices for pork roast
- Food string
- aluminum foil or cling film
- Prepare the filling. Bacon into small cubes, škvaříme on a hot pan, then add the sliced mushrooms. Osolíme.
- Add the eggs to the mixture and mix.
- The mixture will be created to perform roulade.
- Lay slices of pork beside him on the mat, foil or aluminum foil.
- Bůček anoint mustard.
- Despite strips of pork lay the slices of bacon slices across the belly and even put another layer, cross again.
- Bacon and egg filling roprostřeme. Salt and pepper. TREASURES diced peppers.
- using aluminum foil (or foil) turn back roulade.
- With twine for food. If you do not hand Volšovy, We will make a neat package. When fingers somehow disobey, You're poised to shaggy roulade.
- Rolls pour a little water and sprinkle with seasoning for chicken 7 herbs. Zakryjeme pokličkou nebo alobalem a dáme do předeřáté trouby nastavené na 200 °C. Bake 90 minutes.
- Then remove the lid or aluminum foil, season with seasoning mixture on the pork roast, můžeme ještě trochu podlít vodou a dáme zpět do trouby nastavené na 190 °C. Bake yet 30 minutes, already uncovered.
- We get rid of the string, Slice and serve with boiled potatoes.
- The roll can also prepare mashed potatoes with bacon and spring onions.
Frankfurt soup a bit differently | Try it too! Frankfurters, lens, rajčata.
Thank the, We will play the game back to the chef and his inspiration. When not in the kitchen of Musu, but with joy, It goes by itself. My method is the same: Check out a all around and around and create food, that's okay. Takže dobré. Clearly, it's another variation on the theme, but you can always try something else to add, či ubrat. however, true, it is good to be sober. Tuhle polévku jsem si už vyzkoušel třeba jako plnou párků.
Need: |
- 2 páry frankfurtských párků tedy asi 200 g
- 1 cibuli
- 1/4 šálku čočky
- 1 stonek řapíkatého celeru
- 1/2 střední mrkve
- 3 cloves garlic
- 1 střední bramboru
- 2 lžičky sweet peppers
- 1 Bay leaf
- 1/2 l zeleninového vývaru
- 1/2 l vody
- 6 g prorostlé slaniny
- 1/2 lžíce sádla
- 4 lžíce rajčat krájených, z konzervy
- černý pepř mletý
- salt
- špetku majoránky nebo libečku na dochucení, pokud chcete
- špetku drceného knímu na dochucení, pokud chcete
- 2 lžíce zakysané smetany
- Rozehřejeme sádlo a orestujeme na kousky nakrájenou slaninu. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme nadrobno nakrájenou mrkev a celer. Toss.
- Přidáme 2 lžičky sladké papriky.
- Zalijeme vývarem, aby paprika nezhořkla. Přidáme bobkový list a trochu pepře. Necháme chvilku vařit, pak přidáme 4 lžíce krájených rajčat i se šťávou. Přilijeme trochu vývaru a necháme chvíli vařit.
- Přidáme čočku, kterou nemusíme dlouho namáčet, stačí ji nechat 10 minut ve vodě, kterou slijeme.
- Bramboru nakrájíme na malé kostičky. Dáme do základu. Bramboře by mělo stačit k uvaření 20 minutes.
- Stroužky česneku rozmáčkneme plochou stranou nože a nakrájíme nadrobno. Přidáme do polévky.
- Přilijeme vodu, promícháme a necháme vařit na mírném ohni pod pokličkou.
- Párky nakrájíme na kolečka a přidáme do polévky.
- Můžeme ještě dochutit špetkou drceného kmínu a špetkou majoránky nebo libečku, ještě trochou mletého pepře a soli.
- V závěru ještě přidáme trochu zakysané smetany.
- Můžeme podávat s plátky bagetky.
Dutch burger | Improvisation
Thank the, the bread can lay anything and we can enjoy. If you have prepared Dutch steak of minced meat a vybylo, You can get a burger.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
15 minutes |
|
|
Dutch steak between two slices of bread and garnish lámankového. do not wait, when you left portion Dutch cuttings, but it can be prepared directly to férovku. so burger, říkejme tomu tak.
Dutch steak between two slices of bread and garnish lámankového. do not wait, when you left portion Dutch cuttings, but it can be prepared directly to férovku. so burger, říkejme tomu tak. |
Need: |
400 g
mletého time mix pork and beef half and half
100 g
cheese must Gouda, coarsely grated
handful
parsley nasekáme
60 ml
mléka
strouhanku to overthrow
flour to overthrow
2
egg to overthrow
salt
pepper
olej na smažení
cucumber
rajčata
tatarskou omáčku
Units:
-
Pour into minced meat, milk, mix well and leave to marinate.
-
Add the coarsely grated cheese, parsley, osolíme a opepříme. good work our way, nejlépe rukama.
-
From the meat mass create patties shaped schnitzel. Coat in flour, beaten eggs and breadcrumbs.
-
Fry the fillets in a thick layer of oil. Of přendáme oil onto a paper towel and drain.
-
Cuttings put on a slice of bread, where we create a bed of cucumber slices, Cover with the other slices of cucumber and tomato. We topped with tartar sauce and cover a slice of bread.
-
Variant are countless, záleží na chuti.
Dutch steak of minced meat
Again, we're going minced meat. This time it is a return to the days, when we got him in the school cafeteria. So I had long shunned, unsuccessfully. We've got him here. Why is this exactly pseudořízek appoints Dutch, I do not know, perhaps due to the cheese. You can still prepare in clogs, so it was kind of style.
Need: |
- 400 g mletého time mix pork and beef half and half
- 100 g cheese must Gouda, coarsely grated
- handful parsley nasekáme
- 60 ml mléka
- strouhanku to overthrow
- flour to overthrow
- 2 egg to overthrow
- salt
- pepper
- olej na smažení
- Pour into minced meat, milk, mix well and leave to marinate.
- Add the coarsely grated cheese, parsley, osolíme a opepříme. good work our way, nejlépe rukama.
- From the meat mass create patties shaped schnitzel. Coat in flour, beaten eggs and breadcrumbs.
- Fry the fillets in a thick layer of oil. Of přendáme oil onto a paper towel and drain.
- Serve with mashed potatoes or fried branborami and tartar sauce.