Originally I wanted to prepare ovarovou or if garlic soup with barley. Year, but I had to think about before you hail. So it will be attempted without hail. This soup you do not prepare only for a sinful night. It is good even without you stand on your feet. She will do it anyway, but better.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
8minutes
Cook Time
25minutes
Servings
Prep Time
2osoby
8minutes
Cook Time
25minutes
Základ je jasný. Vývar z uzeného masa. Už v je v něm bobkový list, nové koření a pepř. Salt cautiously, on totiž už vývar slaný je. Takže nejdříve ochutnejte, než do polévky překlopíte slánku. Tenhle vývar mi zůstane po povaření uzeného masa, které třeba dávám k novoroční čočce. Stačí povařit tak 30 minutes, aby maso nebylo vylouhované. A tenhle základ máme na polévku. Můžete se bez vývaru obejít, dát jenom vodu, nebo použít vývar zeleninový a nebo tak. Clearly, že tuhle polévku zvládnete i bez krokovky, ale já jsem si tak navykl. Takže mě neproklínejte, že vás podceňuju.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
8minutes
Cook Time
25minutes
Servings
Prep Time
2osoby
8minutes
Cook Time
25minutes
Základ je jasný. Vývar z uzeného masa. Už v je v něm bobkový list, nové koření a pepř. Salt cautiously, on totiž už vývar slaný je. Takže nejdříve ochutnejte, než do polévky překlopíte slánku. Tenhle vývar mi zůstane po povaření uzeného masa, které třeba dávám k novoroční čočce. Stačí povařit tak 30 minutes, aby maso nebylo vylouhované. A tenhle základ máme na polévku. Můžete se bez vývaru obejít, dát jenom vodu, nebo použít vývar zeleninový a nebo tak. Clearly, že tuhle polévku zvládnete i bez krokovky, ale já jsem si tak navykl. Takže mě neproklínejte, že vás podceňuju.
Again I have available broth with smoked pork and also left a little meat. It might work in soup. So vegetables and some spices. Třeba provesálské. Ať si vykouzlíme vzpomínku na Středomoří.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Taková podzimní záležitost. Soup, která zahřeje, když je třeba. A ostatně, co se zbylým vývarem, lepší ho využít než vylít. Myslím si.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Servings
Prep Time
2osoby
5minutes
Cook Time
35minutes
Taková podzimní záležitost. Soup, která zahřeje, když je třeba. A ostatně, co se zbylým vývarem, lepší ho využít než vylít. Myslím si.
Fazolová polévka s uzeným masem | Podzimní pohlazení
Nakrájíme šalotku na drobno, chop garlic. Mrkev nakrájíme nadrobno a stejně tak stonek řapíkatého celeru.
Cibulku osmahneme na olivovém oleji. Přidáme česnek a dáme mu 1 minutu.
Zalijeme trochou vývaru a povaříme asi tak 5 minutes.
Přidáme mrkev a celer. Přilijeme vývar, přidáme provensálské koření, na drobno nasekané chilli papričky a vaříme na mírném ohni zakryté asi 20 minutes.
Přidáme propláchnuté fazole.
Přidáme natrhané maso. Vše povaříme na mírném ohni ještě tak 10 minutes.