Podáváme s vejcem

Fazolky na kyselo s vejcem | Tentokrát bez masa

It was a coincidence,,cs,that I found the beans,,cs,A & nbsp; I said to myself,,cs,that they will be useful,,cs,They fit in the evening,,cs,If you suspect me of & nbsp;,,cs,that I am a carnivore,,cs,I will not deny it,,cs,But try something a little vegetarian,,cs,Vegetarians in this recipe will probably mind something,,cs,but that's their thing,,cs,to avoid litigation,,cs,I do not claim this recipe as a vegetarian,,cs,I'm just saying,,cs,that we are going without meat this time,,cs,I & nbsp; it should try,,cs,that such recipes are a lot,,cs,More taste temptations,,cs,nothing from & nbsp; that I do not import,,cs,this is what a beginner can do,,cs,A & nbsp; can enjoy it,,cs,It's food,,cs,which you may not order in the restaurant,,cs, že jsem natrefil na fazolky. A řekl jsem si, že se budou hodit. Hodily se hned večer. Pokud mě podezříváte z toho, že jsem masožravec, nebudu to vyvracet. Ale co zkusit něco tak trochu vegetariánského? Vegetariánům na tom receptu asi bude něco vadit, ale to je jejich věc. moreover, aby nedošlo k soudním sporům, tenhle recept neprohlašuji za vegetariánský. Jenom tvrdím, že jedeme tentokrát bez masa. I to se má zkusit. I think, že takových receptů je spousta. Víc pokušitelů chutí, nic z toho nevyvozuji.

Fazolky na kyselo s vejcem | Tentokrát bez masa
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
easy dinner, tohle zvládne i začátečník. A může si pochutnat. Je to jídlo, které si asi neobjednáte v restauraci. But probably because of that,,cs,that they will not offer you this,,cs,Their thing,,cs,They brought us into the kitchen,,cs,So let's get it,,cs,The intention was originally,,cs,so that the egg is such,,cs,when you cut them,,cs,yolk leaks out,,cs,That did not work out a bit,,cs,It's half way,,cs,But i & nbsp; so good,,cs,Maybe just less spectacular,,cs,But what,,pl,next time,,cs,We'll boil water and put eggs in it,,cs,fazolky a P1060712,,en,We cook eggs,,cs,then we immediately put it in cold water,,cs,very cold,,cs,i & nbsp; with & nbsp; ice,,cs,minute cooling,,cs,For the effect of flowing yolk, just cook it,,cs,fazolky a2 P1060714,,en,Add bean pods to the boiled boiling water,,cs, že vám tohle nenabídnou. Jejich věc. Zahnali nás do kuchyně. Tak pojďme na to. Záměrem původně bylo, aby vejce byla taková, že když je rozříznete, žloutek vyteče. To se trochu nepovedlo. Je to tak na půl cesty. Ale i tak dobré. Možná jen méně efektní. Ale co, příště se to podaří.
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Fazolky na kyselo s vejcem | Tentokrát bez masa
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
easy dinner, tohle zvládne i začátečník. A může si pochutnat. Je to jídlo, které si asi neobjednáte v restauraci. But probably because of that,,cs,that they will not offer you this,,cs,Their thing,,cs,They brought us into the kitchen,,cs,So let's get it,,cs,The intention was originally,,cs,so that the egg is such,,cs,when you cut them,,cs,yolk leaks out,,cs,That did not work out a bit,,cs,It's half way,,cs,But i & nbsp; so good,,cs,Maybe just less spectacular,,cs,But what,,pl,next time,,cs,We'll boil water and put eggs in it,,cs,fazolky a P1060712,,en,We cook eggs,,cs,then we immediately put it in cold water,,cs,very cold,,cs,i & nbsp; with & nbsp; ice,,cs,minute cooling,,cs,For the effect of flowing yolk, just cook it,,cs,fazolky a2 P1060714,,en,Add bean pods to the boiled boiling water,,cs, že vám tohle nenabídnou. Jejich věc. Zahnali nás do kuchyně. Tak pojďme na to. Záměrem původně bylo, aby vejce byla taková, že když je rozříznete, žloutek vyteče. To se trochu nepovedlo. Je to tak na půl cesty. Ale i tak dobré. Možná jen méně efektní. Ale co, příště se to podaří.
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Přivedeme k varu vodu a do ní vložíme vejce.
    Vejce
  2. Vejce vaříme 4 until 5 minutes, pak hned dáme do studené vody (hodně studené, třeba i s ledem) a necháme minimálně 10 minut chladit. Pro efekt tekoucího žloutku vařte spíše jen 4 minuty.
    Vaříme vejece
  3. Do osolené vařící vody dáme fazolové lusky, které předtím zbavíme špiček i konců se stopkou.
    Lusky
  4. Vaříme do měkka. I guess 20 until 25 minutes.
    Vaříme
  5. Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Teplotu zmírníme a restujeme zvolna asi 10 minutes.
    Osmahneme cibulku
  6. Přidáme mouku.
    Přidáme mouku
  7. Vytvoříme jíšku.
    Vytvoříme jíšku
  8. Jíšku rozředíme vodou z vařených fazolek. So 4 until 5 naběraček.
    Zalijeme
  9. Simmer, tak 5 minutes.
    Provaříme
  10. Přidáme cukr.
    Přidáme cukr
  11. Přidáme ocet.
    Přidáme ocet
  12. Přidáme vařené fazolky.
    Přidáme fazolky
  13. Toss.
    Promícháme
  14. Salt and pepper. Promícháme a na vypnutém vařiči necháme ještě chvíli dojít.
    Osolíme a opepříme
  15. Podáváme s vejcem.
    Podáváme s vejcem

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.