Uzená fazolačka | Zbylo a nezbylo

Já to mám tak, že je mi některých věcí prostě líto. perhaps, when preparing smoked meat and spinach dumplings. Žádná Amerika, takže ten recept tady ani nemám. But it always smoked and cook under the grill, then dopeču. And it will remain fragrant smoked water. Je mi líto ji vyhodit. Once I tried it here with false ovarovou soup and then got the magistrate's office, že to není nic ovarového. So I'm cautious and this name perhaps nobody nicely Czech nespláchne away somewhere.

Uzená fazolačka | Zbylo a nezbylo
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jestli máte doma uzenou vodu, nic nebrání tomu si připravit fakt skvělou polévku. Jenom k tomu musíme přidat pár věcí. Jako obvykle. Je to dost sytá polévka, takže rovnou večeře.
Servings Prep Time
4 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Uzená fazolačka | Zbylo a nezbylo
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jestli máte doma uzenou vodu, nic nebrání tomu si připravit fakt skvělou polévku. Jenom k tomu musíme přidat pár věcí. Jako obvykle. Je to dost sytá polévka, takže rovnou večeře.
Servings Prep Time
4 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Bramboru nakrájíme na menší kostičky a dáme vařit do vývaru z vepřového masa.
  2. Přidáme nadrobno nakrájené jarní cibulky (bílou část), nasekanou feferonku, nadrobno nakrájený stonek řapíkatého celeru a nasekaný česnek. Přilijeme zeleninový vývar. Přisolíme. Opepříme. Vmícháme oregano.
  3. Brambory vaříme do měkka. Přidáme nadrobno nakrájené vepřové koleno a propláchnuté fazole. Povaříme.
  4. Přidáme něco zelené natě jarních cibulek, vmícháme mouku rozmíchanou v troše vody. Povaříme už jen krátce.
  5. Podáváme posypané natí jarní cibulky a s dalamánkem.
    Uzená fazolačka
Tip:

I know, dá se tahle polévka připravit už rovnou z vařeného uzeného masa. Ale když vám zbyde ten vývar, proč ho neposunout na stůl?

Klobásový guláš naruby

Když jsem narazil na tenhle recept, it was clear, že se mu budu věnovat v kuchyni. The trick is, že zatímco někdo guláš ke konci zahušťuje moukou, tady je mouka hned na začátku. Tak jak tohle dopadne?

Klobásový guláš naruby
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Byť je to guláš klobásový, ve hře je vlastně točený maďarský salám. Je s paprikou a vlastně je to takový "nekonečný" bratr klobásy. Je dostatečně měkký a chutný. Vodu si připravte a přidávejte postupně. Helpful in this, jakou chcete mít konzistenci.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Klobásový guláš naruby
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Byť je to guláš klobásový, ve hře je vlastně točený maďarský salám. Je s paprikou a vlastně je to takový "nekonečný" bratr klobásy. Je dostatečně měkký a chutný. Vodu si připravte a přidávejte postupně. Helpful in this, jakou chcete mít konzistenci.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Sádlo rozehřejeme a osmahneme na něm nadrobnou nakrájenou cibuli. Přidáme mouku a osmahneme (jako při přípravě jíšky), sejmeme z plotny a vmícháme mletou papriku.
  2. Po minutě zalijeme 200 ml vody a vrátíme na plotnu.
  3. Přidáme salám nakrájený na kolečka a promícháme. Vmícháme nadrobno nakrájenou mrkev a na kostičky nakrájenou bramboru. Zalijeme 100 ml vody a necháme vařit, aby mrkev i brambora změkly. I guess 20 minut na mírném varu. Mícháme, aby se guláš nepřichytil na kastrolu.
  4. Přidáme rajčatové pyré a prolisovaný česnek. Dochutíme pepřem a majoránkou. Za občasného míchání vaříme na mírném ohni 10 minutes. Podle hustoty přidáváme zbylou vodu.
  5. Podáváme posypaný jemně nakrájenými měsíčky cibule, s knedlíkem nebo bagetou či dalamánkem.
    Podáváme s bagetou

Stuffed peppers with tomato sauce | A classic with innovation | Potato instead of rice

Maybe it will look, I dig into the open door, Yet everyone knows this. Bah! Even I remember well the school version, which gave food for long stigma almost unpalatability. But I will not weep and tear her hair, jangle memorial old scars, it is time to rehab.

Stuffed peppers with tomato sauce | A classic with innovation | Potato instead of rice
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Whenever I discover a recipe for stuffed peppers, filling necessarily includes rice. It's probably a ritual all cooks. But this time we change the assignment, because the rice will be as a supplement and it would, it seemed přerýžované. When mixing the meat filling was evident, It will need some thickening. That did procure rice, I've knocked out of action. So what you need to try a potato.
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Stuffed peppers with tomato sauce | A classic with innovation | Potato instead of rice
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Whenever I discover a recipe for stuffed peppers, filling necessarily includes rice. It's probably a ritual all cooks. But this time we change the assignment, because the rice will be as a supplement and it would, it seemed přerýžované. When mixing the meat filling was evident, It will need some thickening. That did procure rice, I've knocked out of action. So what you need to try a potato.
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
45 minutes
Need:
Filling
Sauce
Do you prepare
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Mix the minced meat with egg, finely chopped onion and chopped garlic. add pepper, marjoram and salt to taste. Grate the potato mixture into. Prepare a compact mass.
  2. Peppers tops cut off the stem and put them aside, testicles and seeds from inside the peppers, remove. Then fill with meat mixture pepper, odkrojenými conclude that the tops of peppers - like lid.
  3. Troubu předehřejeme na 180 °C. Delete pan with butter, Put the peppers in it and they still put slices of butter. Bake 40-45 minutes. During cooking, you can pour a few tablespoons of hot water.
  4. Sauté onions in butter, add sugar and let it caramelize slightly. Mix a can of sliced ​​tomatoes and juice. Add the bay leaf and allspice, Add the vegetable broth and simmer for about milder 15 until 20 minutes.
  5. Meanwhile, boil rice. One part rice, One and a half parts of water. Once the rice boils, pull the temperature and cover. Simmer for about 12 until 15 minutes, by rice.
  6. Add salt to the sauce, pepper and a teaspoon of lemon juice. pour cream (possibly mixed with a teaspoon of plain flour, if we have the sauce is too thin). Stir and simmer a minute. We still flavored sugar, podle chuti. Of sauces Remove bay leaf (and spices) and tyčovým mixer prošleháme.
  7. Peppers served with rice, topped with tomato sauce.
    Podáváme s rýži a přelijeme omáčkou

Špekáčky se zelím na pivu | Rychlá jízda k večeři

Špekáčky začínají být zajímavé, zase se do nich vrátilo maso. Alespoň do některých, which rather buy from the butcher. We can go next door, ulomit patřičný klacek, nařezat a na ohýnku opékat na ježka. Jenže, kde dneska máte humna. A také, ono to s tím ohýnkem v přírodě to není nijak jednoduché. Na balkoně tohle provozovat nedoporučuju, snad na zahrádce, máte-li. Ale můžeme si špekáčky připravit i jinak, sice bez ohýnku.

Špekáčky se zelím na pivu | Rychlá jízda k večeři
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Simple meal in one pan, you have done in twenty minutes. Thank the, to cut a long story short, Dinner may be on the table in half an hour. No, nekupte to.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
23 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
23 minutes
Špekáčky se zelím na pivu | Rychlá jízda k večeři
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Simple meal in one pan, you have done in twenty minutes. Thank the, to cut a long story short, Dinner may be on the table in half an hour. No, nekupte to.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
23 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
23 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravte si vše, co potřebujete.
    Vše si připravíme
  2. Slice sausages into slices and potato cubes.
    Nakrájíme
  3. Heat the oil over medium heat and fry the sausages on both sides. Medium temperature dial, we do not want to have something to do, that reminds charcoal. Sufficient should probably 3 minuty. We take our well-browned sausages from the pan and set aside.
    Opečeme špekáčky
  4. Do pánve, where they were moments ago sausages, put the potatoes and fry them until golden brown.
    Brambory také opečeme
  5. Pour beer into fried potatoes.
    Přidáme pivo
  6. We will add the cabbage and toss everything.
    Zelí také přidáme
  7. Do not forget to also add whole grain mustard. Depends on you, if only one teaspoon or two. Mix well and cook over medium heat for about 2 minuty.
    Přidáme hořčici
  8. We cover the pan and simmer for about another 3 minuty.
    Podusíme
  9. Return to pan sausage, Stir and cook for about 10 minutes.
    Přidáme špekáčky
  10. In the finals, sprinkle with chopped parsley, Stir and leave for a while to come off the stove.
    Přidáme petrželku
Tip:

If you do not have or do not want sausage, You can replace them with any sausage or salami draft.