Stewed red cabbage / Aloha, attachment

Tentokrát je to sterilované zelí ze sklenice. Takže světlejší než to kysané z pytlíku nebo dokonce z hlávky zelí jako takové.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Červené zelí k husičce patří. Tak si ho dejme, není to tak těžké.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Červené zelí k husičce patří. Tak si ho dejme, není to tak těžké.
Stewed red cabbage / Aloha, attachment
Need:
Units:
How do you:
  1. Rozpálíme sádlo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme zelí.
  3. add the cumin.
  4. Osolíme.
  5. Zakryjeme a dusíme tak 25 minutes.
  6. Pak přidáme nastrouhanou bramboru, která zelí zahustí. Toss.
  7. Přidáme 15 g sugar. Pour a little vinegar, podle chuti. Promícháme a necháme ještě chvilku dusit. Pak odstavíme a necháme dojít.
  8. Podáváme s kouskem husy a houskovým knedlíkem.

Žižkovský Moravian sparrow,cs | Alternative

Nonsense,,cs,Error,,cs,it's such a local variant of the classic dishes,,cs,that can not be missed in & nbsp; any kitchen,,cs,& nbsp; no cookbook or on any website,,cs,where the & nbsp; eating or talking to him, just think,,cs,classics,,lv,Moravian,,cs,So there must not be lacking,,cs,one already,,sk,not much,,hr,Each tastes slightly different,,cs,but a few pieces found in & nbsp; the general diet,,cs,Thus omitting vegetarians,,cs,I can perhaps just a cabbage,,cs,that the & nbsp; sparrows must-haves,,cs,Are & nbsp; potato dumplings,,cs,Either you can make or buy,,cs,It depends on your choice,,cs,Sparrow,,cs,side pork and & nbsp; shoulder,,cs? Omyl, je to taková místní varianta klasického jídla, which should not be missing in any kitchen, in any cookbook or on any website, where he is talking about food or even merely thinking. Roasted pork, klasika. Moravský? How else! Tak nesmí chybět ani tady. Jeden už tady we have. Ne dosti!





Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
80 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
80 minutes

Každému chutná něco jiné, ale pár kousků najdeme v obecném jídelníčku. Tedy vynechávám vegetariány, ti si snad dají jenom to zelí, které k vrabci nesmí chybět. Jsou s bramborovým knedlíkem. Buď si ho můžete připravit nebo koupit. Záleží na vaší volbě.


Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!




Tiskni

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
80 minutes

Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
80 minutes

Každému chutná něco jiné, ale pár kousků najdeme v obecném jídelníčku. Tedy vynechávám vegetariány, ti si snad dají jenom to zelí, které k vrabci nesmí chybět. Jsou s bramborovým knedlíkem. Buď si ho můžete připravit nebo koupit. Záleží na vaší volbě.

Žižkovský Moravian sparrow,cs | Alternative

Need:
Vrabec

  • 400 g


    pork shoulder and hip,cs - this mixture is sold as pork sparrow,,cs,Braised cabbage,,cs,Prepared dice side and & nbsp; meat mixed with & nbsp; at the sliced ​​onions and půlkolečka & nbsp; chopped garlic,,cs,Okmínujeme a osolí,,en,Pour in a little water,,cs,I came across advice,,cs,the mixture of meat with onion,,cs,garlic and spices can let it rest in a cool place overnight,,cs,That's worth a try.,,cs,vrabec a P1050128,,en,A mixture of meat and pour a little & nbsp; Cover,,cs,vrabec e P1050136,,en,Place in a preheated oven at 220 & nbsp; C,,cs,vrabec b P1050131,,en,Reduce heat to 190 & nbsp; ° C & nbsp; even bake dozlatava,,cs,During baking podléváme and & nbsp; rolls over meat mixture,,cs

  • 2


    cibule

  • 4-5 cloves


    garlic

  • 3 lžičky


    kmínu



  • salt

Zelí

Dušené zelí



Units:

How do you:
  1. Připravené kostky boku a masa smícháme s nakrájenou cibulí na půlkolečka a nasekaným česnekem. Okmínujeme a osolí. Podlijeme trochou vody. [Narazil jsem na radu, že směs masa s cibulí, česnekem a kořením můžete nechat odležet v chladu přes noc. To stojí za zkoušku.]
    Maso s cibulí

  2. Směs masa trochu podlijeme a zakryjeme.
    Podlijeme

  3. Dáme do trouby předehřáté na 220 °C. Bake 50 minutes.
    Zakryjeme a dáme péct

  4. Pak odkryjeme, temperature is reduced to 190 °C a ještě pečeme dozlatava. Během pečení podléváme a převracíme masovou směs.
    Pečeme

  5. Zelí si můžeme připravit obtížněji nebo snadněji. Volím kysané zelí v pytlíku. Nebudu dělat hrdinu. Vysypeme z pytlíku, salt, caraway seeds, přidáme trochu cukru.
    Připravíme zelí

  6. Pak zalijeme trochou vody a dusíme. Do měkka, takže nejspíš 25 minutes. Můžete kontrolovat, aby tam bylo přiměřeně vody (zelí ale nesmí ve vodě plavat!) a přilévat, when needed.
    Zalijeme vodou

  7. Na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku, zasypeme moukou a osmahneme.
    Osmahneme

  8. Pak přilijeme tekutinu ze zelí, provaříme.
    Zalijeme

  9. Vše vmícháme do zelí.
    Vlijeme do zelí

  10. Zelí dochutíme octem. Promícháme a provaříme.
    Přidáme ocet

  11. Vrabce podáváme se zelím a bramborovým knedlíkem.
    Podáváme




Peppers stuffed with meat and jalapeno peppers | Rajčatová omáčka nemůže chybět

Tak tu máme variantu už známého receptu peppers stuffed with meat and capers. Ale! This time, instead of deploying a caper jalapeno peppers. try to guess, how it will taste. What to try to guess, go ahead! A máme tu hned dvě varianty přílohy. Stačí si vybrat.

Mashed potatoes as an attachment
Plněná paprika s variantou přílohy – bramborovou kaší

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
If you do not read more, Return to the often mentioned recipe and just replace capers for jalapeno. Recept s jalapeňo je totiž evidentním klonem. Because this time took a little meat mixture, it is food for four straight.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
If you do not read more, Return to the often mentioned recipe and just replace capers for jalapeno. Recept s jalapeňo je totiž evidentním klonem. Because this time took a little meat mixture, it is food for four straight.
Peppers stuffed with meat and jalapeno peppers | Rajčatová omáčka nemůže chybět
Need:
Tomato sauce
Peppers
Units:
How do you:
  1. Peppers cut off top and remove the middle part with seeds.
  2. Add to the minced meat finely chopped onion, egg, finely chopped garlic, chopped jalapeno peppers, pepper and marjoram. Stir and fill with a mixture of peppers. Returning to the peppers cut tops.
  3. Into buttered baking dish put stuffed peppers, We pour a little water and bake 20 until 25 minut při teplotě 190 °C.
  4. On tablespoon of butter let zesklovatět finely chopped onion, add sugar and let it caramelise slightly.
  5. Přidáme rajčatové pyré, bay leaves and allspice. Simmer for about 3 minutes and then pour in vegetable broth. Let it simmer 10 minutes. If you find it too thick consistency, help you in hot water. Adequately.
  6. Meanwhile, prepare rice or mashed potatoes.
  7. Mix the flour with water and add to sauce. Stir and let cook 15 minutes.
  8. In conclusion, add a little sugar, a teaspoon of lemon juice and season with salt to taste.
  9. Serve with rice or mashed potatoes.
  10. baked peppers. If you miss one mentioned in number, however it is this, which is already on the plate.
    Papriky v misce
  11. Podáváme s rýží
  12. But what so i try another attachment than conventional rice? Enjoy a stuffed peppers with mashed potatoes.
    Přílohou je bramborová kaše

Papriky plněné masem a kapary | Rajčatová omáčka nemůže chybět

Plnit papriky, to bývá oblíbenou sezonní kratochvílí v kuchyních. Už je tady také máme, jen trochu v jiném vydání a ještě podobně. Ale tentokrát do směsi masa přidáme kapary. Cože? Neznáte? Tak tedy kapary jsou nerozvinutá poupata květů keře kapary trnité, naložená v soli nebo solném nálevu, případně v solném nálevu s vinným octem. Nejlepší kapary pocházejí z francouzského Provence a jsou nazývány „nonpareilles“. Ale možná znáte, jen jste je ještě neochutnali. Tak to zkuste.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
To the meat filling is usually added rice, but why not to change, when as an attachment, we intend to also choose rice. Jena must therefore out of business. And come into play capers. And because they are in brine, otherwise it will conserve salt content in.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
To the meat filling is usually added rice, but why not to change, when as an attachment, we intend to also choose rice. Jena must therefore out of business. And come into play capers. And because they are in brine, otherwise it will conserve salt content in.
Papriky plněné masem a kapary | Rajčatová omáčka nemůže chybět
Need:
The meat filling
Tomato sauce
Příloha
Units:
How do you:
  1. Peppers cut off top and remove the middle part with seeds.
  2. Add to the minced meat finely chopped shallots, egg, finely chopped garlic, kapary, pepper and marjoram. Stir and fill with a mixture of peppers. Returning to the peppers cut tops.
  3. Into buttered baking dish put stuffed peppers, We pour a little water and bake 20 until 25 minut při teplotě 180 °C.
  4. On tablespoon of butter let zesklovatět finely chopped onion, add sugar and let it caramelise slightly.
  5. Přidáme rajčatové pyré, bay leaves and allspice. Simmer for about 3 minutes and then pour in vegetable broth. Let it simmer 10 minutes. If you find it too thick consistency, help you in hot water. Adequately.
  6. Mix the flour with water and add to sauce. Stir and let cook 15 minutes.
  7. In conclusion, add a little sugar, a teaspoon of lemon juice and season with salt to taste.
  8. Podáváme s rýží.
    Podáváme s rýží
Tip:

So just on the edge:

Quality capers depends on the place of origin, their size and the procedure for dealing. They are the best capers from Italy (Sicilian capers), Spain, France, Greece and California. Sorted according to size - from the smallest pareilles having a maximum 7 mm, by surfines, cappucines, condoms, fines, to the largest capers, which says Grossos (over 13 mm). However, the smaller the caper, the greater the delicacy. About those French already been mentioned above.