Karamelové kuře s nakládanou okurkou | Porce z kuřecí farmy v exotickém hávu

Vyrážíme na mírně exotický výlet, kde potkáme kuřecí maso s příchutí karamelu a rychle naloženou okurkou. Pro ty, kterým sladké maso nevadí. No, není ho tam zase tolik. Ochutnejte.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 50 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 50 minutes
Cook Time
20 minutes
Trochu dlouhá doba na přípravu? Ono to není nijak pracné, jen větší část času budeme čekat na chladnutí naložených okurek. Ale ta si koneckonců můžeme předpřipravit. A pamatujte, že je dobré vařit rýži tak v čase, abychom skončili souběžně s masem. Nemusíme potom čekat.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 50 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 50 minutes
Cook Time
20 minutes
Trochu dlouhá doba na přípravu? Ono to není nijak pracné, jen větší část času budeme čekat na chladnutí naložených okurek. Ale ta si koneckonců můžeme předpřipravit. A pamatujte, že je dobré vařit rýži tak v čase, abychom skončili souběžně s masem. Nemusíme potom čekat.
Karamelové kuře s nakládanou okurkou | Porce z kuřecí farmy v exotickém hávu
Need:
Karamelové kuře
Nakládaná okurka
Příloha
Units:
How do you:
  1. Kuřecí stehenní řízky nakrájíme na nudličky, červenou cibuli na kolečka a česnek na jemné plátky.
    Připravíme si
  2. Připravíme si okurku. mix vinegar, cukr a vodu. Na mírnějším ohni vaříme za stálého míchání asi 3 minuty, to dissolve the sugar. Vmícháme cibulku a nakrájenou okurku a necháme vše vychladnout.
  3. Dáme si vařit rýži. Šálek rýže na 2 a půl šálku do vařící osolené vody. Pod pokličkou vaříme na mírném ohni 14 until 16 minutes.
    Vaříme rýži
  4. V pánvi wok zahřejeme olej, přidáme nakrájené maso a za stálého míchání opečeme. Aby se maso nejen zatáhlo, ale i opeklo. I guess 8 until 10 minutes. Opečené maso dáme stranou.
    Maso opečeme
  5. Do pánve nyní dáme nakrájenou cibuli a restujeme, aby změkla.
    Cibuli orestujeme
  6. Přidáme nakrájený česnek a vaříme ještě minutu.
    Česnek
  7. Vrátíme do pánve maso, přidáme sojovou omáčku a povaříme zakryté na středním ohni asi 3 minuty.
    Vrátíme maso
  8. Přidáme cukr a za stálého míchání vaříme tak 2 minuty, přidáme rybí omáčku a limetkovou šťávu. Mícháme a vaříme tak 2 minuty, aby omáčka zhoustla.
    Cukr přidáme
  9. Podáváme s rýží a nakládanou okurkou.
    Karamelové kuře

pickled radish | The sky a sandwich spicy vegetables

Radishes either need to eat right, or use it inlettuce. Or, you can load. well you know, that preserves the field, which have not successfully avoiding. Maybe my luck. But several loaded items have been here. Maybe men cucumbers one advě. Or also marinated cucumber lined. In the discussion broke out she topreceptech, where I showed it. That there is not lawful to put so much pepper. While I was enjoying for a second helping, Others muttered, shaking his head. incredulously, it maintains its. So this time we get into the handling of radishes. It behooves them exceedingly sandwiches, or this way. If you want to surprise someone, go ahead. But so do, if you simply want to just pošmáknout.

Baguette garnished with radishes
Baguette with garlic butter and pickled radish,cs

Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
15 minutes
Prep Time
15 minutes
Of course, you need bunch of radishes, usually there are more than ten, weight showed 320 g. then still vinegar, cukr, salt and spices lecjaké. Why lecjaké? Depends on you, what flavor you want to create. You can put vinegar, apple cider vinegar or Alcohol. And why not try to reconcile with honey? And when you prepare the infusion, neděste is, whether you prefer a little left, than, to be lacking.
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
15 minutes
Prep Time
15 minutes
Of course, you need bunch of radishes, usually there are more than ten, weight showed 320 g. then still vinegar, cukr, salt and spices lecjaké. Why lecjaké? Depends on you, what flavor you want to create. You can put vinegar, apple cider vinegar or Alcohol. And why not try to reconcile with honey? And when you prepare the infusion, neděste is, whether you prefer a little left, than, to be lacking.
pickled radish | The sky a sandwich spicy vegetables
Need:
Units:
How do you:
  1. Clean radishes.
    Ředkvičky
  2. Radish cut into fine slices.
    Nakrájíme ředkvičky
  3. mix water, ocet, sugar and salt. For a taste you can add a teaspoon of honey. Promícháme a přivedeme k varu. Remove from.
    Nálev svaříme
  4. Red onion, cut into slices and place on top of a layer of radishes.
    Naskládáme ředkvičky
  5. A layer of red onion add a teaspoon chilli flakes, teaspoon whole black pepper and a teaspoon of mustard seeds. Přidáme bobkový list. Quantity released to us two glasses.
    Koření
  6. Pour over the dressing to the brim and tightly closed. Let it cool to room temperature, then store in the refrigerator. Sometimes upside rewind and go back. We consume immediately, but in the refrigerator will last us pickled radish several days or longer.
    Zalijeme zálivkou
  7. Pickled radishes must be served on sandwiches or sandwiches.
  8. Obložený toast
  9. Pickled radishes you need to add a baguette with garlic butter
    Bageta s pomazánkou z česneku a ředkvičkami

Thajské kuřecí soté | Někdo to rád ostré

Chtěl jsem do názvu použít slovo kuřátko, ale pak mi to připadlo trošku mimo mísu. Tohle kuře je totiž docela ostrý týpek.

Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Exotické jídlo, které si teď připravíme je docela svižné. Od rozhodnutí do finále to trvá jen pár minut. Bratru čtvrthodinku a s přípravou pětadvacet mimut. Fígl je v čerstvém zázvoru a koriandru. A jestli po ruce zrovna nemáte limetku, můžete sáhnout po citronu. Ten je trošku brutálnější, ale to zas tak moc nevadí.
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Exotické jídlo, které si teď připravíme je docela svižné. Od rozhodnutí do finále to trvá jen pár minut. Bratru čtvrthodinku a s přípravou pětadvacet mimut. Fígl je v čerstvém zázvoru a koriandru. A jestli po ruce zrovna nemáte limetku, můžete sáhnout po citronu. Ten je trošku brutálnější, ale to zas tak moc nevadí.
Thajské kuřecí soté | Někdo to rád ostré
Need:
Units:
How do you:
  1. Kuřecí prsa naklepeme a nakrájíme na silnější proužky. Kukuřičný škrob smícháme s rybí omáčkou a v této směsi masové kousky obalíme.
    Obalíme maso
  2. Rozehřejeme lžíci oleje a na něm opečeme z obou stran naložené kousky masa. just as 5 minutes. Maso z pánve dáme stranou.
    Opečeme
  3. Orestujeme nadrobno nakrájenou cibuloi a najemno nasekaný zázvor.
    Cibuli orestujeme
  4. Přidáme prolisovaný česnek.
    Ještě česnek
  5. Vrátíme kuřecí maso do pánve a prohřejeme.
    Vrátíme maso
  6. Zalijeme kokosovým mlékem.
    Přidáme kokosové mléko
  7. Přidáme omáčku sriraja.
  8. Přidáme cukr. Vše dobře promícháme a necháme na mírném ohni vařit ještě tak 5 minutes. Občas promícháme.
    Ještě cukr
  9. Podáváme na rýži, kterou částečně překryjeme masem s omáčkou. Posypeme natrhaným koriandrem.
    Hotovo

Radish salad with cucumber and red onion | refreshing dinner

Series salads you probably earns a convenient nickname. Ale in this co. The point is, it's refreshing meal. And that is podstatné.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Hlavní ingredience už jsou vyzrazené: radishes, červená cibule a okurka. A ani zálivka není složitá.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Hlavní ingredience už jsou vyzrazené: radishes, červená cibule a okurka. A ani zálivka není složitá.
Radish salad with cucumber and red onion | refreshing dinner
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si základní ingredience.
    Připravte si
  2. Okurku podélně zbavíme škrabkou střídavě části slupky. Pak ji nakrájíme na slabá kolečka. Stejně nakrájíme ředkvičky. Červenou cibuli rozpůlíme a nakrájíme na půlměsíčky.
    Nakrájíme zeleninu
  3. Zeleninu promícháme, dáme do umělohmotného boxu a necháme v ledničce vychladit. Just 60 minutes.
    Vychladíme
  4. Smícháme olej s octem, cukrem, solí, pepřem a chilli.
    Připravte si zálivku
  5. Vychlazenou zeleninu zalijeme připravenou zálivkou.
    Zalijeme zálivkou
  6. Opatrně dobře promícháme.
    Salát promícháme
  7. Finished. Můžeme podávat.
    Podáváme salát